Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета-кокичета! Hug
Не съм ви забравила, но докато си създадем някакъв график с бебе и кака, ще влизам рядко.
Благодаря ви за пожеланията! Hug
Waterlilia, да ви е жива и здрава рожбата. Дано бързо да се оправяте и да си се гледате спокойно. прегръдки.
joli, честита девятка, мила. Вече не остана, можеш да се успокоиш вече. Ще гушкаш мъничко човече. Grinning
bubui,  Hug Hug Hug, Митачето голям мъж излезе. Wink Да са ти живи и здрави и двамата.
Смърфиела,Лаленце, Stefi, MagieS  Hug Hug Hug.
И добре дошли на новите мами. Пожелавам ви едни здрави бебчета около термин.
Бързо да ви разкажа за моето раждане, че то си и беше бързо. Laughing В 23:45 на 14.02 усетих първата контракция, но понеже беше като болка при цикъл, не бях сигурна дали се почва. И така до 3.00 си лежах и се чудих. Контракциите не ставаха по-болезнени, но и не спряха. Събудих ММ да си събира багажа и хайде за София. В 4.00 почнаха да стават по-болезнени и по- на често. В 5.15 пристигнахме в болницата. Бях с 8см разкритие и в 5.45 гушках една сладка бузонка. Много съм доволна от екипа, който ми се падна. На 16-ти сутринта си я взех при мен и почнахме да се кърмим.
Пожелавам на всички едни леки и безпроблемни раждания на термин.
За сега ви пожелавам много спокойствие, никакви болежки и контракции и всяка да си чака реда. Hug Hug Hug

# 91
vvkiv радвам се че се разписа и че сте добре....ще го запомниш тоя свети Валентин  Laughing Hug
Смърфи мисля че много добро решение си взела и за раждането и за болницата...Понеже почти всичките ми приятели живеят в Бургас (дори сестра ми скоро ще се местят да живеят там) и доста честичко се отбиваме особено лятото и затова ми е любим Simple Smile И в тоя ред на мисли една приятелка ражда в държавната ви болница и беше много доволна, докато за частните ви болници, както и за нашите в Сливен съм чувала много лоши отзиви. Да се отчетеш след прегледа утре  Hug
И сега аз да си кажа днес ме хванаха лудите и скокнахме до СТЗ за един преглед  Mr. Green Моя човек е добре, всичко в норма, главата си е високо (въпреки че не я усещам така  Rolling Eyes ), тонове идеални правихме запис 20 мин. Остава само да изкараме и тази седмица и другата е вече мой ред за раждане и гушкане  Simple Smile Дано всичко мине по план и да сме живи и здрави Praynig 

# 92
Waterlilia, честита рожбичка и по-скоро да го гушкаш здравичък. Да ти е жив и здрав и вече болести да не го ловят.
Джоли, айде и тая седмица и после опъвай крачка из магазините за сутиени за кърмачки и тем подобни атрибути
Ввкив, ти си шампион бе  smile3501 Аз един ден като се реша на второ съм измислила като вляза в 9-ти месец и излизам на квартира в Плевен да си чакам да родя, защото аз като отидох след по-малко от три часа никакви контракции бях с пълно разкритие. Не ми се мисли за второто какво ще стане след като моя човек му е проправил път  Mr. Green
Викат ме по спешност,  Hug на всички

# 93
Момичета, къде сте? Я се пребройте бързо и се отчетете да не ви мисля.

Аз съм добре иначе, нещо се ядосвах вчера покрай едни болнични и несериозното отношение на финансовия ми директор, та беболина се скъса да ме рита, чак ме болеше по едно време. Ама днес си казах - няма да се нервирам.
Чистих нещо, полежах, гледах малко сериали и така.

Чудя се дали да си запиша час за масаж за бременни, мисля че задържам вода, а масажа се води оточен, може би ще помогне, такъв целулит съм отвъртяла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 94
Бързо да ви кажа едно "Добро утро", докато каката е за закуска с татко си, а беба ми спи на рамото.
MagieS, я да не  се ядосваш за тези болнични. Grinning Ще те рита беба, я, нали трябва да ти напомня, че мама трябва да е спокойна. Дано бързо се оправите с тези документи.
stefi, добре си го измислила това с квартирата. Laughing То и аз за малко да родя на Владая. Laughing
joli, много се радвам, че сте добре. То от тая седмица вече не остана, но ти си постискай още малко, а после предаваш щафетата. Grinning
Хайде, лейдис, ставам да шетам и да сменям дупе. Laughing
Слънчев и усмихнат ден ви желая, колкото и да го дават, че ще вали.

# 95
Благодаря за топлото посрещане! Вече се чувствам много по-добре , но ще имам едно на ум и ще се пазя още повече.От събота съм на 2х2 инжекции папаверин и разликата е осезаема.Зацапването също почти изчезна.Днес ще направим последна инжекция , но контракции няма , да чукна на дърво.Все пак продължавам магнезия  и лежането.От време на време ми се случва да имам нещо като пробождания ниско долу , за което прочетох , че може да е притискане на нерв.На някой случвало ли се е? Иначе в болницата бях 36 часа на система с гинипрал , но след разговор с моя лекар по телефона , разбрах , че това е подходящо за след 20-та седмица.Тя се свърза с лекар от болницата , който да ме прегледа отново.Каза , че специалиста , който ме е приел(беше през ноща дежурния лекар от родилното) е много добър , но за друго. Та прегледа ме друга лекарка и каза същото за лекарството.Каза и че имам контракции , а аз тогава не ги усещах.Все пак не прекъснаха системата , а след като изтече ми включиха и една но-шпа.После останах на инжекции , накрая минах на хапчета и ме изписаха.Общо взето при втория кръвоизлив в 15 седмица се изчистих много по-бързо , отколкото първия път , когато бях в 8 г.с. Тогава лекарствата ми бяха: дуфастон 3Х2 , но-шпа 3Х2 и утрогестан вагинално 2Х2.Първия кръвоизлив се случи след прегледа (вагинален ултразвук) , а втория кръвоизлив след мануален преглед , когато се записвах на ЖК. първия път се бях натоварила малко през самия ден нямах изобщо почивка в легнало положение , не че съм правила кой знае какво , а втория път бях понамалила приема на но-шпа. Не знампричината може би е комплекс от всичко , което ми се е случило , но най-вече виновно е натоварването.Явно този път ми е по-чувствителна матката или и аз не знам каква е причината.Говореше се за отлепване - първият път- плодния сак , а втория път съответно плацентата , която освен всичко е и доста ниско.Аз обаче съм оптимист , че ще се повдигне. На втория кръвоизлив , когато ми включиха гинипрал АГ-то ми намали дозата на утрогестана - каза да го пия 2Х1 , а дуфастона да го спра.Това беше в 15 г.с. И на мен ми се стори малко и за това питах втори път , но това е положението.
bliznache аз също имам момиченце.На 10 г. е. В къщи не помага , даже напротив сега като лежа и тя се поотъркалва , ама взимаме строги мерки.В крайна сметка видя , че работата не е добре и взе да изпълнява някои поръчки без да мрънка - на мама глезаната тя  Mr. Green Иначе помощ имам само от мъжа ми , той отдавна се научи да готви и то много добре , но с неразхвърлянето му е проблем.Взима едно нещо и го оставя на друго място като си свърши работата.А това ме подлудява  Shocked
Ох , много писах някой дали ще ме изчете... Хубав ден на всички!

# 96
KokonaBonbona, разбира се, че ще те изчетем. Радвам се, че всичко е наред сега, полежавай, явно наистина матката ти е по-чувствителна. Също вярвам, че плацентата ще се вдигне, имаш още време  Peace
vvkiv, лудваш ли майче  Simple Smile Как организираш времето си с две мънички деца не знам, но те поздравявам най-искрено  bowuu
Много сте запуснали темата лежанки  Crossing Arms никакви ви няма последно време

# 97
Писах, писах и го затрих  #Cussing out
Започвам отначало. Flutter
Маги, тегли една на този директор. Не забравяй, че всичките ни емоции ги чувстват и мъниците. За това задържане на вода говорила ли си с док да пусне изследвания? Намали солта и ако ядеш туршии спри ги.
Кокона, доприрай яко дивана. Впрягай мъжа ти и малката да ти помагат и глезят. Радвам се, че папаверина действа, ще изкараш до края!
vvkiv, да нагушкаш Деничка  Hug
Джолииии, как си? Стискай още малко, че аз съм след теб. Нищо не се знае, ама мисля си да вземем да си спазим реда  Mr. Green Купувате ли нещо или още не смееш?
Лаленцето се губи сякаш  Thinking
Да кажа и аз моя преглед вчера - бях на тонове и док я гледа на ехото, добре е. Отговаря си на седмицата, главичката й вече е над срамната ми кост. Пуснах ПКК и урина, всичко е добре без тробоцитите. Ниски са и трябва утре пак да пускам тях и още кръвни. Някои имал ли е проблем с тромбоцитите? Серклажа ще маха док на 11.03, ако изтрая дотогава де.
За всичкииии  Hug

п.п.  Забравих да кажа -  в 9-ти месец съм вече  Embarassed  newsm56  261uu

# 98
Смърфиела, честита 9-ка.   bouquet
Момичета, не ми остава много време да ви изчета, но искам да ви кажа, че най-важно е позитивното мислене, колкото и клиширано да звучи, знам от собствен опит, че е така. Стискам палци за всички ви.   bouquet 

# 99
Браво Смърфи, честит 9ти месец!!! Не съм говорила с лекар за водата, аз по целулита си съдя, преди кожата ми беше гладка, сега е ужас, а целулита е това - мастни клетки с вода, за съжаление, задържане на вода се бори с много разходки и спорт, може и диетка малко, но определено не е сега момента за нито едно от двете Simple Smile)) аз пък от няколко дни меря дрехи, не влизам в нищо от предишните си дрехи и се чудя какво ще нося след като родя, хич не ми се купуват "дебели" дрехи  #2gunfire

# 100
Смърфи честит девети месец  Hug и аз нямам намерение да се изпреварваме пък да видим  Mr. Green Аз нищо още не съм купила, ама наистина НИЩО....ако някой влезе у нас ще каже че не ние чакаме бебе  Laughing Иначе дадох нареждания какви предпочитания имам за дрешки и козметика  Peace
KokonaBonbona и аз полудявах като мъжо не чистеше точно както аз го правя и исках аз да стана, ама в един момент си казах майната му аз и детето сме по-важни...Затова лежи и си почивай  Hug
Маги първо си направи изследвания за задържането на вода, а после масажа...Аз с първата бременност ходих на масаж ама то си беше живо галене и затова сега чакам като родя ще отида да ми намачкат атрофиралите мускули едно хубаво  Mr. Green Иначе и целулит си имам и мазнинки и от всичко по много....ама един път да се възстановя и почвам разходки и зумба.....И никакво ядосване, че колкото и пъти да съм имала сериозни контракции е било след сериозно скарване  Rolling Eyes
vvkiv ако знаеш как с нетърпение чакам да предам тия щафета и да ми олекне едно хубаво  Simple Smile Утре вече трябва да разбера датата, ако не ме устройва аз съм си я наумила...Отивам пред болницата с багажа и от висене отпред ще почна да раждам и искат не искат пак ще се наложи да ме приемат  Joy Ама съм го измислила нали  Mr. Green
sweet нещо се губи напоследък  newsm78

# 101
Здравейте тумбачета   bouquet
Аз съм от юнските мами и от седмица съм със зацапване,леко кървене и изхвърляне на съсиреци,
Скрит текст:
които са, извинявам се за израза ,като пилешко дробче.
Ходих два пъти по спешност на лекар,в събота във Фемина,а снощи в майчин дом-и на двата прегледа ми казаха едно и също-всичко е в норма-няма отлепване на плацентата,шийка,води са добре,в матката имало стара кръв и оттам идвало зацапването... newsm78 Важното е,че бебо е добре и ми казаха да си почивам и от днес съм си в къщи пред ТВ-то... smile3518
 И така,ще си лежим и ще си дърдорим   bouquet

# 102
Смърфиела, честита 9-ка  newsm74 айде юруш на разходките и пазаруването сега  Laughing
for girls who ride, добре дошла   bouquet безпроблемно до термин и живо и здраво бебче на финала

# 103
Лежанки - мързеланки  Joy Joy Joy
Защо не пишете?
Аз днес се поразходих малко - сама като лудите, всички приятелки са болни, ако не те, то децата им, сестра ми също, и свекър ми, аз съм в тотална изолация, 3 дни не бях излизала и днес реших, че не мога да седя повече у нас, намерих онези нощници за кърмачки с копчетата, на пазара в ГМ са по 16 лв, ама имаше само L и XL, та чакам да докарат по-малки, само се чудя с къс или с дълъг ръкав да си взема ( на мен са ми за вкъщи, за болницата няма да ми трябват ).
Пробвах да правя тези упражнения на Кегел, ама бебето започва да рита, не му харесат нещо.

# 104
Привет, момичета!

Влизам все с идеята да се разпиша и все нещо става и дотам...

Ввкив, много се смях за това за Владая, но на теб едва ли ти е било смешно тогава...  Whistling

Смърфи, честит ти 9ти месец! Айде, не остана!  Hug

Добре дошли на новите мамчета! Стискам ви палци и съм сигурна, че всичко ще е наред!  Peace

Кокона, на мен д-р Марков като ми видя скъсената шийка в 5ти месец и ми забрани да позволявам вагинални прегледи. Каза само по спешност, иначе по никакъв повод, защото всякакъв натиск носи риск. Дано да нямаш повече зацапвания!  Praynig

Ние сме добре. Каката ми е малко болна и аз като че ли също не съм супер в кондиция, но засега държим фронта като че ли... Днес с беб бяхме на консултация, набодоха му сладките пухкави бутчета и той си поплака милият...  Sad Иначе е шампион - 5100гр, 55см.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт