Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Мили момичета, за последен път ви се натрапвам,  моля ви от сърце да разпространите апела ми на близки и познати, не може да съберем сумата въпреки добрината на много хора, явно мъката в държавата ни е повсеместна и всеки е в нужда! Господ да ви пази и да родите жиови и здрави дечица и да имате безметежно щастие със семействата си! Огромно благодаря!!!

# 76
Julia_21, бъди силна заради майка ти и баща ти! Вярвам, че ще се оправи!  Hug
Кокона, добре дошла сред нас. Аз също бях с три прокървявания в началните месеци. Освен хапчетата, които ти пиеш на мен ми биеха мускулно Прегнил, много съм доволна от него. Кръвта спираше и като цяло бързо се изчистваше. Имам сложени 6 инжекции през 10 дни по 10 000 единици. Също Утрогестана, които приемаш ми се вижда малка доза, аз съм била на 3х2, но лекарят ти най-добре преценява. Моят съвет е много лежане и максимално спокойствие, знам колко е трудно. Опитвай да ставаш само до 00 и да се къпеш, аз дори ядях в леглото  Flutter От какво стават тези прокървявания, какво ти казват? Възможно е да има отлепване на плацентата (при мен само един док видя малко отлепване, и то чак при последното кръвване), може да е хормонален дисбаланс - случва се около датата на Ц, може да е от някои полип - това мисля се проверява с мануален преглед. На мен док ми беше казал, че е възможно да прокървявам до 16 г.с., тъй като тогава окончателно се формира плацентата и мястото се запълвало, но има и случай до раждането.
joli24, и при мен е същата ситуацията, като опъната жица съм, само някои да ми каже нещо и пускам ток. Голям страх ме гони от болката, опитвам да се убеждавам, че цял свят жени минават по този път, обаче страх ме е.
Маги, продължавай в същия дух, не до 36 ще стигнеш, а до 40  Grinning
Как да се присъединя към групата във фб?

# 77
  • на земята
Julia_21,дано има хепиенд ,щ стискаме палци и ще се молм всичко с майка ти баща и да е наред  Praynig Добре дошла на новата мама КОКОНА,не се притеснявай попаднала си в най кзсметлийската темичк,лежи си и с почивай и всичко ще е наред,и аз бях с кървене и отлепванена плоден сак,лежах от почти втори месец,но всияко се забравя да знаеш  Peace Как се момичета  Смърфиела ,joli24 ,MagieS,svetli17,близначе,    Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 15:51 от *лаленце*

# 78
Здравейте лежащи мами Simple Smile
Аз тези дни полежах малко по-стриктно, имах жестоки контракции. Сега ставам по-малко, но много внимавам.
Добре дошла  KokonaBonbona, ще си лежим заедно  Hug Аз до юли, ти до август Simple Smile

Надявам се всички мами да сте добре и да нямате болки или неразположения.

Julia_21, напълно те разбирам. Искрено се надявам надежда да има и твоя татко да се оправи  Praynig Аз лично не мога да мърдам от леглото и не мога да излизам, но поне ще помоля мъжът ми да помогне. Той излиза и има достъп до банки. Аз работя в болница и съм наясно с болката на пациентите и близките им. за това кураж момиче и дано Бог е с вас  Praynig

# 79
Здравейте момичета! Днес тотално се отчаях. 20 дни след трансфера отидох на узд и доктора ми каза че не вижда , но да продължавам да си пия хапчетата. Незнам дали има надежда после да се види нещо. Чхг , което направих на 20ти беше над 1000, но после мисля , че падна едното ембрионче. Направо ще се побъркам. Вече незнам какво да си мисля - бременна ли съм , не съм ли ?

# 80
Здравейте, сладуранки!

Добре дошли на новите момичета! Стискам им палци от все сърце да посрещнат бебоците си успешно, леко и без тревоги!  Hug

Светли, стискам палци и на теб, дано бебенцето е налице!  Praynig Praynig Praynig

ДжулияPraynig и за татко ти!

Ввкив, като намериш време пиши как сте. Надявам се, че те слушкат двете принцеси!  Grinning Пък и да разкажеш за раждането.  Wink

Ние сме добре. Моето Митаче се оказа много послушно и ящно бебенце. Вчера на нашия кантар го изтеглихме 5 кила.  Mr. Green Каката на 3м беше едва 4,700гр, а този е бомбичка.  Laughing

# 81
Нямам думи да изразя признателността си и че бях Чута и молбата е докоснала и без това измъчените ви сърца! За пореден път се убеждавам, че именно човек минал през много изпитания и който също няма нищо, е готов да се раздаде в името на добро дело! На доста места просто подминават апела ми, явно четейки, че става дума за старец и поредната молба за финансова помощ, Точно това писах и в моя пост преди  малко, без да очаквам нищо в замяна, преди седмица подарих почти всички мои бебешки дрешки на една жена и тя, неочаквайки жеста ми каза, благодаря за добрината, ще ви се върне! Е, аз вече съм на мнение, че нито едно добро дело не остава ненаказано:(

# 82
Джулия, права си. Господ ще ви помогне, вярвам!  Praynig
Буби, малкия мъж май не е много малък  baby_neutral Все така да наддарва и да е здравичък.  Heart Eyes
СветлиPraynig  Hug
Лаленце, точно над теб се отчетох аз  Mr. Green Ти нищо не каза за прическата, красива ли си вече?  Hug
Днес вече избрах комплект за изписване и утре ще го поръчвам  Heart Eyes Естествено е розовичък  Laughing Вторник съм на преглед, но още не съм започнала да се притеснявам  Crazy
Другите лежанки къде сте, как сте?  Hug

# 83
Svetli, стискам палци, дано всичко е наред!  Hug Hug Hug

ММ си е днес вкъщи (да не повярваш) та почти не влизам във форума.

# 84
  • София
Здравейте, аз се загубих, но след 2 седмици престой в болница ми изтекоха водите и на 3 февруари се появи на бял свят синът ми Андрей почти 2 месеца по-рано с мерки 2150 и 45 см. Но точно се беше стабилизирал и ни изписаха и грипния вирус от някъде го пипна и пак сме в болница в кувиоз с тежка пневмония. Едва диша малкото ми момченце...

# 85
  • на земята
waterlilia,Честито ви синче,да ви е живо и здраво ,много да радва мама и тате и да расте усмихнато и добро детенце!Скорошно оздравяване и дано се приберете по скоро в къщи,и да се пазите от вируси  Praynigстискам палци..)))  На всички хубав ден!  bouquet

# 86
waterlilia честито да е жив и здрав малкия ти юнак   bouquet...повярвай ми знам какво ти е на душичката в момента, но бъди силна защото той има нужда от теб...Моля се на Господ бързо да се оправите  Praynig и вярвам че ще е така, за да видиш после колко силно момче ще си имаш  Hug
Буби все такова момче да си отглеждаш....е то ако няма къде да щипнеш то какво ще правим тогава  Simple Smile
svetli17 стиснати палци миличка имаш и от мен...единственото което може да направиш е да си спокойна и да се молиш..останалото е Божа работа. Преди не вярвах толкова в това, но след всички изпитания които минах все по-често си го мисля. Пиши как си като можеш  Hug
Маги и аз така се радвам мъжо като си е при мен в неделя, че през другото време мнооого работи и след това е домакиня вкъщи и докато легне и заспива милия във въздуха  Laughing
Смърфи утре ми се струва че някой влиза в заветната деветка  Wink Ти последно как реши да раждаш и къде мислиш..Не знам защо ама имам спомени че си от един мой любим морски град ако не се лъжа  newsm78

# 87
Здравейте, аз се загубих, но след 2 седмици престой в болница ми изтекоха водите и на 3 февруари се появи на бял свят синът ми Андрей почти 2 месеца по-рано с мерки 2150 и 45 см. Но точно се беше стабилизирал и ни изписаха и грипния вирус от някъде го пипна и пак сме в болница в кувиоз с тежка пневмония. Едва диша малкото ми момченце...

Миличка, честит бебок! Пожелавам ви да се оправяте много бързо, да му се не знае и пустия грип!

# 88
waterlilia, честито ти малко човече и от мен! Надявам се много бързо да оздравее миличкото и да се приберете вкъщи спокойни и щастливи! Знам, че ти е много трудно в момента, но съм сигурна, че е под най-добрите грижи и всичко ще се оправи скоро! Много силни прегръдки от мен, да знаеш, че всички сме с вас!  Hug

# 89
Водна лилия, Честит бебчо и тук Simple Smile Аз честитих и във фб. Вярвам, че Андрей много скоро ще е ОПРАВИ! В Токуда лекарите са много добри специалисти. Просто трябва време и според мен да не ви изписват толкова рано. Ще се моля за бебчо  Praynig  Hug  Flowers Four Leaf Clover
Джоли, правилно помниш, че съм от морски град - Бургас.  Grinning Ще раждам в държавната болница с док, който ме следи на ЖК и който ми прави серклажа. Някак по-сигурна се чувствам с него. Говорихме и каза, че мога да се пробвам нормално, ако не става ще ме среже. Утре съм на преглед и пак ще говорим и ще кажа. Благодаря, че ме мислиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт