Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Да, ама вие сте почти на финал. а аз имам още доста време. бая украски ще трябва да направя  Mr. Green И после като родите...аз ще си лежа сама.....

# 61
Смърфи и при мен не е постоянно...ей сега например като че ли се качи нагоре и усещам краката под ребрата....не мога да го разбера това дете вече  ooooh! но наистина е много неприятно вече. Но пък е достатъчно да шашна мъжо и да иска да ме кара в болницата за пореден път  Laughing Не знам по какво познават че скоро няма да тръгне раждане, ама би следвало да разбират...знам ли и аз вече  newsm78
Близначе аз съм от 9 г.с. тук не ме питай колко сериали изгледах и колко книги прочетох....А пък и как ще си сама ние ще минаваме да ви наглеждаме...няма да ви оставим без контрол  Mr. Green Hug
Момичета и аз гледам цял ден бебешки сайтове, ама вервате ли че нищо ама нищо не сме купили..дори памперси за болницата няма още...а моя багаж иначе стегнат  Laughing

# 62
Близначе, и друг път съм писала, че лежа от края на месец юли, т.е. веднага след като разбрах , че съм бременна - 34 ден от Ц. Прекрасно те разбирам колко ти е скучно.  Mr. Green Не знам дали ще ми повярваш, но съм имала моменти в началото с дни не съм пускала тв-то, гледах в една точка и се притеснявах. Живот и здраве да родим ще продължим да пишем, виж колко много мами пишат тук и вече си имат дечица  Hug
Джоли, в болницата, в която аз ще раждам искат за бебето памперси, хавлийка и дрешки. Аз днес приготвих дрешките, хавлийката още не е изпрана, а памперси имам купени. Но пък виж за мен освен ношници друго не съм приготвяла, а трябва. Ако на теб не ти искат няма страшно, че не си приготвила багаж, после ще се купи Simple Smile

# 63
За бебони искат само памперси...и аз питах за дрешки ама не, само за изписването ще ни трябват. Всичко друго майка ми ще купуват с мъжа ми (ако той е в състояние разбира се  Mr. Green ) А за гледането в една точка ми е до болка познато..дори е имало дни в които пердетата не съм дърпала, нито лампи съм цъкала вечер...стоя сама в тишина и тъмнина и мисля...абсолютна депресия  Tired

# 64
Теста ми беше положителен и доктора каза че 100 % съм бременна да не се притеснявам. Все пак тази сутрин изхвърлих едното, явно затова съм кървяла и съм имала болки. дано поне другите 2 да са добре и да са се закрепили. На 11ти март ме викат вече да видим плодния сак.Да но всичко да е наред  Praynig

# 65
Аз имам един въпрос към всички. При ин витро по същия начин ли се смятат седмиците, както при нормално забременяване? това така и не ми стана ясно, а искам да знам

# 66
svetli17 стискам палци всичко да е наред, за седмиците според мен трябва да почнеш да броиш от 3та

bliznache аз съм с обикновена матка и задна плацента, т.е. би трябвало лесно да усещам бебето, но и аз започнах късно да го усещам, първия път беше при голямо вълнение, втория - една седмица след първия, по това време априлките в темата вече пишеха как бебока е ритнал баща си в ребрата и не знам си кво още, а и както после открих бебето е по-активно през нощта, докато е малко, няма как да му усетя движенията докато спя

# 67
Моля, помогнете, ако можете на бащата на Julia_21, тя е една от вас! Ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703904.0

# 68
Благодаря на Калифорния, нека се включа и аз:
 И аз бях една от вас, изпитах ада на това да износя едно бебе с предела на силите си, описала съм цяла тема за това...Но Господ е решил да ми предложи още едно, не по-малко жестоко изпитание. Касае член на семейството ми, направила съм отделна  тема: Молба за помощ. Умирам от срам и болка да моля точно, жени, преминали през ада като вас, но горчивия ми опит през последните дни показа, че точно тези хора познават болката и реагират без укор и нападки. Моля, ако имате възможност помогнете, ако не финансово, то да разпространите апела ми, където ви е възможно и да получи по-голяма гласност. Аз съм на предела на силите си. Бог да ви благослови и предварително вио благодаря. Дано добрината ви се върне стократно и изпълните най-лелеяните си мечти Praynig
Благодаря ти, Калифорния, благодаря, че има хора като теб!!!

# 69
Джулиа, вече пуснах линкче към темата ти в групата на Лежащите мами във ФБ, а също постнах и на стената си. В понеделник дано да е хубаво времето ще се отбия до банката с количката, за да ти пратя моя скромен принос. Вчера прочетох цялата тема и разбирам напълно болката ти. Моя тати е почти инвалид - 92% и едвам се движи, с два бастуна е и напълно те разбирам слънчице  Hug При него е изтъркана тазобедрена става, коксартроза, гонартроза и куп други подобни диагнози, всмисъл не е от претърпян инцидент. Искам само да ти кажа, това че доста момичета не коментират не значи че няма да ти помогнат. Просто понякога са излишни думите и делата ги заместват. Дано стане чудо и баща ти да се възстанови максимално. Опитай се да не мислиш доколкото е възможно постоянно за това. Надявам се да ни държиш в течение в темата, която си пуснала за състоянието на баща ти и нека споделяш само добри вести за него  Praynig Бъди силна Hug

# 70
Здравейте силни момичета! Ето , че ми се наложи и аз да се присъединя към вашата групичка! Благодаря ви , че ми давате надежда , защото особено днес ми е много тежко. Някакси полека-лека взех да осъзнавам , че няма май да има мърдане от леглото чак до август. Вече два пъти лежах в болница за задържане - веднъж в началото на третия месец и сега скоро в средата на четвъртия-все с кървене.Е ,  тъкмо ме  изписаха сега в четвъртък и снощи след банята гледам едно петно кръв. Изпих допълнително две но-шпа и легнах .В 5 сутринта беше само зацапване , а сега само много бледо петънце на тоалетната хартия открих.Да отбележа предишните два пъти , че ми протичаше по доста повече.Извиках тази сутрин зълва ми да ми направи инжекция папаверин. Нямам сили просто да тръгна обратно към болницата , но ако се наложи .... Много ми е тежко тази сутрин... Моята схема на лекарства в момента е 3Х2 но-шпа , 3Х2 магнерич и 2Х1 утрогестан. Сега за разнообразие и инжекции папаверин , който гинеколога ме предупреди още в началото на бременността винаги да имам в къщи , защото зацапвах от самия ден на теста.И така...една от вас с надежда да износи до края бебето си.

# 71
Стефи, майчицата ми е с подобни болести, а сега тя трябва да се грижи за него и отчаянието ме обзема напълно. Още повече, че сега пък той като разбра състоянието си, не иска да живее и накрая усещам как ще изгубя и двамата:(((((((((((((((((((((((((((

# 72
Добре дошла  KokonaBonbona  Hug и успешно отишла с бебче на ръце
За зацапването, ако кръвта не е алено червена не се притеснявай. Аз бях също със зверско кървене и продължих да кървя още месец и половина след това докато не се абсорбира целия хематом. Кръвта беше от светло червена към кафява докато последните дни не стана едно жълтеникаво течение.
Разбирам притесненията ти,  но горе главата, всичко е под контрол с хапчетата и лежането, повярвай! Не се измъчвай напразно, така не помагаш на бебето  Naughty Докато не родих не можех да се отърва от навика да си разглеждам със страх тоалетната хартия да не видя отново кръв, е видях, ама в 9-ти месец в деня на раждането  Mr. Green
Останалите лежанки, къде сте бе шишки, я напишете по един ред
Julia_21, много  Hug за теб, ти си човека, който трябва да им даде сили и на двамата да се борят

# 73
Ето ме мен  Peace Още слава Богу 2 в 1 и се надявам да е така още поне 10 дена  Praynig Вече ставам все по нервна и все повече вкъщи не може да се говори с мен...като бомба със закъснител съм..Един път да родя всички ще си поемем въздух   Rolling Eyes
Julia_21 искрено съжалявам за това което сте преживели...дано Господ даде сили на цялото ви семейство и баща ти да се възстанови  Praynig  Hug
KokonaBonbona добре дошла при нас и ти пожелавам от тук нататък леко бременеене и здраво бебче на финал...сега наистина най-важното е да си спокойна защото иначе не помагаш и на бебчо така. Спокойствие, силна храна, колкото се може повече лежане и най-вече вяра  Hug

# 74
KokonaBonbona добре дошла! Бъди спокойна само, заради себе си и заради бебока, почивай си , пий си лекарствата, гони лошите мисли далече и се поготвяй за бебчето, в интернет има много информация, която е супер полезна, аз от както лежа чета, гледам, избирам разни неща и на края пращам ММ на пазар, така освен че имам какво да правя, вече сме почти готови с подготовката, а това дава допълнително спокойствие, и още нещо - хубаво е ако има кой да ти помага в домакинството, за да не изкушаваш да правиш разни неща из къщи.

Другите момичета, поздрави от мен, аз утре влизам в 32ра и слагам нова цел 36та  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт