Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Нищо че съм вече девети месец ама май аз съм най-активната лежанка  Joy Какъв пример съм само  Laughing Лаленце отказах се от вчера да гледам новини защото каквото и да става мен не ме питат, но съм ядосана на българското правителство защо ми спряха сериалите   #2gunfire  Два дена не мога да гледам нито Малки жени, нито Огледален свят  Mr. Green О, и ти завиждам благородно за фризурата...от сега казах на мъжо че искам като родя фризьор, маникюр, педикюр и един час масаж...ииии никой да не ме безпокои пък да видим  Laughing

# 46
Завиждам за фризьора, на мен ми става лошо в салоните, преди 2 седмици отидох да се подстригвам, както ме зави с оная сауна-пелерина така ми стана зле, ММ носи вода, бонбони, та с 300 мъки оцелях до края на подстригването, взела съм си боя да се боядисвам вкъщи, определено няма да издържа в салона Sad а живот и здраве трябва да сме хубави за изписването, аз с епилацията не знам как да се оправя за раждането, изобщо не искам те да ме бръснат, а сама не мога, преди ходех на кола, сега обаче ме е страх от контракции  newsm78

# 47
хаха, това с "лежанките " ми хареса  Grinning

Благодаря момичета, благодаря за посрещането  Hug Аз отдавна ви чета и исках да дойда тук. Но все си мислех , че все пак ще намеря разбиране в отчетната. От някои момичета намерих. Но се намериха и дребни душици на които явно попречих. Да, никой не иска да слуша как ме боли, как се боря всеки ден да запазя бебето, как само лежа и имам контракции.....Sad Аз да не би да съм го искала?
Иначе плоожението м ие следното: с двурога матка съм , със септум. В единия рог е бебето, в другия имам нарастваща интрамурална миома. Красота . Състоянието ми поражда болки и контракции и изисква покой и лежане. Пия обезболяващи и магнезий, но въпреки всичко понякога имам жестоки болки и контракции. Но вече стигнах половината Simple Smile С дъщеря ми пак бях така, но я износих Simple Smile

joli24, специално те поздравявам с влизането в заветния 9 ! Знам какво е и се вълнувам от сърце ! Браво на теб !!!

svetli17, не бързай да се отчайваш. Аз лежах вече два пъти в Патология и имаше доста момичета с ин витро и кървене. Случва се май често. Но с повечко лежане, покой и лекарства (предписани от гинеколог) няма начин да не закрепиш нещата. Спокойно  Hug

*лаленце*, приятно фризиране Simple Smile Аз също отдавна не съм ходила, но нали гледам да не излизам...Все пак няма и да се занемаряваме я Wink

MagieS, защо спря да ходиш на кОла? И аз за сега ходя, но много ме естрах. И без това си имам контракции...Но освен този вид обезкосмяване, не признавам друго и не знам какво ще правя....

# 48
Аз да отговоря вместо Маги като черна станция, че болките от космоскуба при тая кОла довеждат до контракции също  ooooh! Аз карах с бръснача, ама от корема като не можех да си видя интимната приятелка и окосявах ливадката с напипване и по спомен.  hahaha

# 49
Позатрих се малко, но вече съм на линия  Grinning Добре дошли на двете нови лежащи мами  Hug Момичета, трябва да успеем всички до една, лежане, позитивно мислене и Господ да ни помага  Praynig
Джоли, честит 9-ти месец!  Hug Чувствам се щастлива, сякаш съм влязла аз  Grinning
Маги, и при мен бръсненето е трудничко  ooooh! Освен с напипване, ползвам и огледалото, крача се, гледам и действам. Колата и аз знам, че не е подходяща, когато имаш контаркции. Аз и епилатор не ползвам от началото, той пък има съвсем леки вибрации, които ако имаш чувствителна матка пак се отразяват.
Близначе, как те разбирам за отчетната  Laughing Наистина жени, които нямат болки, контракции, проблеми и не знаят какво е всеки ден да се молят да изкарат 2 в 1 не могат да ни разберат. Не ги упреквам, явно на които не му се е случило не го разбира. Дано на възможно най-малко майчета им се налага да лежат активно. Познавам аз една мама с двурога матка и сега се радва на един разбойник, износен до срадата на 9-ти месец. Щом веднъж си успяла пак ще успееш!  Peace
Лаленце, да се разкрасиш утре и да се явиш да кажеш доволна ли си  Grinning
Гледам за разкрасяване говорите  Grinning В този ред на мисли да се похваля, че вчера за първи път откакто съм бременна се боядисах сама вкъщи с мус боя, за по-лесно. Тези дни трябва и да се обезкосмя  Blush Знам, че не трябва да съм с лак при раждане, но не знам и за ръцете ли важи? Не че ми е много важно, не съм се лакирала през цялото време, мога да изтрая и още.

# 50
Смърфи и на теб скоро ти предстои заветната деветка....плътно след мен  Mr. Green
Как се боядисвате бе момичета....аз карам мъжа след всяко пушене и то на терасата да се мие по сто пъти преди да дойде при мен, а дрехите отвън иначеее  Sick Не му давам да мие банята и пода с препарати докато съм в нас, че следва пак същото. Много съм скарана с тия миризми  ooooh! Аз преди първата бременност имах хубава гъста коса и след това нещо стана дали от упойките от операциите, дали от стреса покрай проблемите тогава ама стана като перушинка. Не ми се мисли и след тая бременност какво ще остане  Rolling Eyes А лакове и маникюри забравих какво беше това, но смятам след раждането вече да си припомня. Нямам търпение да родя и да се поразкрася и аз малко че замязах на бабичка вече  Laughing

# 51
stefi_sv, то и аз знам, че с контракции не е хубаво да се ходи на кОла. за момента ходя веднага след като съм си пила магнезия и папаверина. те ме отпускат и това позволява нормалното правене на Кола. за сега няма проблем, ама ще видим. Хич не ми се ще да се бръсна обаче  Sad

Смърфиела, по принцип при раждане не дават да си с лак. както и въобще при операция или интервенция.  Именно по ноктите се познава какво е състоянието на пациента. Ако много побелеят, значи нещо не е наред. Те са първия признак. А ако имаш лак, лекарите и анестезиолога няма как да го видят.

joli24, много неприятно това с миризмите. Но ще отмине, я колко малко ти е останало Simple Smile Аз си се боядисвам редовно и за сега нямам проблем с това.

Момичета, моля ви кажете ми: много съм притеснена, тъй като още не усещам бебето Sad Всички в юлската тема отдавна ги усещат, само аз не. Притеснявам се. Вероятно е заради матката, ама знам ли Sad

# 52
Йоли Hugкак си,още малко си лежи,после и да искаш,ама няма Heart Eyes
Добре дошли на новите мами  bouquet,тук е весело,оптимистично и късметлийско Heart Eyes
Близначе и аз съм с двурога матка,със частичен септум,че пробвахме с хистерокопски да го махам,но нещо не особено успешно и още доста съпътстващи диагнози,да не ги пиша...Но сега съм горда мама на една 5месечна малка прекрасница Heart Eyesродена в края на 35гс.чакахме я от 28да се ражда уж,но виж докога изкарах.,лежах почти през цялото време.
СВЕТЛИ,очаквамете с добри новини от прегледа Hug
Маги,Смърфи Hug Hug Hug

# 53
blizna4e, я да не се притесняваш, че не усещаш бебо. Просто при всяка е различно, а и както казваш може да е свързано с матката. Знаеш, че понякога бебето се усеща и в 23-та седмица. Честно казано това с четенето на отчетните теми е нож с две остриета, понякога научаваш нещо много важно, а понякога те вкарват яко във филм. Когато аз бременеех писах само и единствено тук, след като родих попреглеждах отчетната, за да видя сходни проблеми и разрешаването им, абе какви трикове прилагат другите майчета. Ами общо взето, всяка си хвали чавенцето и започнах да се замислям защо моето не прави като тяхните или защо моето прави нещо, което тяхните не правят и ето веднага поводи за притеснение. Как хващали играчки и гукат от първи месец, как се обръщат на ненавършени три месеца и подобни неща за бебета вундеркиндчета 

Както знаеш една и съща бременност няма, както и едно и също бебе  Hug Важното е детенцето да ритка на ехографския преглед, пък после ще водите борба с ограните ти за надмощие за пространство  Laughing Човечето само ще ти намества всичко  Laughing Сестра ми е към края на 19 усети нейното бебче, а сега мисля, че е 22-ра, така че споко, всичко е в реда на нормалното  Hug

# 54
Деси повярвай ми излежах си лежането за 5 години напред  Mr. Green Едва ли ще ми липсва
Близначе ама хич не го мисли това с усещането на бебето, разбира се че зависи от матката, зависи и с предна или задна плацента си...Аз с първата бременност усетих детето към 20 седмица чак хем бях със задна плацента, а сега съм с предна и в началото доста глухо го усещах...Всичко ще си е наред  Hug
Както знаеш една и съща бременност няма, както и едно и също бебе  Hug 
Абсолютно подкрепям  Peace

# 55
Много благодаря за успокоението  Hug
Аз чак не мога да се отпусна още. Все още пиша и се притеснявам, че на някой няма да му хареса. Не мога да се отърся. Явно отдавна е трябвало да се преместя тук  Heart Eyes
Моята матка също е с частичен септум, но никога не сме го махали. Аз имах и една неуспешна бременност през май 2012, завършила с мисед в 7 г.с. Това още повече усложнява състоянието ми. А като се вземе предвиди и че съм на почти 36 години...от всякъде съм си за лежане  Simple Smile
Ще се радвам да ми дадете съвети как да облекча затъпяването си  Rolling Eyes От лежане вече мозък не ми остана. Писна ми от телевизия. Опитах да шия гоблен, но все пак трябва да стоя в неудобна поза и получавам контракции. Идеи ?  Thinking

# 56
  • на земята
Ааааааа blizna4e без такива и аз съм на 36 и кво,инвитро съм и успях,то операций ли не беше 5 на брой ,какво ли не,няма отказване има вяра и положителни мисли, моля,  Laughing Laughing Laughing Мисли положително,вярвай,лежи си и мисли за бебче как ще се гушнете след някой месец живи и здрави  Hug

# 57
# 58
Ще се радвам да ми дадете съвети как да облекча затъпяването си  Rolling Eyes От лежане вече мозък не ми остана. Писна ми от телевизия. Опитах да шия гоблен, но все пак трябва да стоя в неудобна поза и получавам контракции. Идеи ?  Thinking

Ей това е най-трудната част..аз вече се изчерпах. Телевизия, интернет, книги (с това най-бързо ми минаваше времето особено като се зачета), повечко спане, пробвах се и аз да шия и да плета, но не можех да съм легнала удобно и го захвърлих. Вече наистина нямам идея какво да пробвам да минава това време  ooooh!

Аз имам въпрос към останалите майчета и най-вече към тези които са раждали нормално..От вчера на моменти усещам бебо не само вътрешно, а и като си сложа ръката много ниско долу точно над костта. На последния преглед преди 10 дни ми направи преглед доки и каза че няма скъсяване, няма разкритие и няма индиикации да е следващите две седмици поне...ама аз се притеснявам бебо да не си прави други планове които да ме изненадат  newsm78 А ми каза жената че най-рано на 25.02 ме чака на преглед...Или просто аз съм тотална откачалка  Rolling Eyes

# 59
Джоли, и аз усещам от седмица бебка над костта. При мен е главично разположена и като започне да хълца усещам, че главата й е по-нагоре. Нямам обяснение дали се измества и слиза надолу или това са й ръцете  Flutter Не я чувствам постоянно там, а от време на време и си е малко неприятно. Ако искаш звънни на док да й кажеш, тя ще прецени. Аз съм на преглед на 26.02, дано устискам дотогава  и ще питам.
Близначе, изтегли си някои сериал от замунда или арена и гледай  Grinning По Коледа аз правих ръчни украси от хартия, трудничко и бавно ставаше, но успях. Нещото, което сега запълва времето ми е избирането на кошарка, спални комплекти, дрешки, шишета, такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт