Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за упражнения по време на кърмене?
Какви са препоръките за бременни жени с различни маточни аномалии като серклаж, септум, миома и двурога матка?
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват кървене след инсеминация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за упражнения по време на кърмене?
При кърмене упражненията не са противопоказни, но трябва да се избягват интензивни тренировки, които могат да доведат до отделяне на токсини в млякото. По-уместни са леки физически дейности като ходене. Важно е да се консултирате с лекар, за да получите персонализирани препоръки за упражнения по време на кърмене.
-
Какви са препоръките за бременни жени с различни маточни аномалии като серклаж, септум, миома и двурога матка?
Бременните жени с серклаж, маточна септум, миома на матката и двурога матка с септум трябва да бъдат внимателни и да следват инструкциите на своя лекар. В случай на необичайни симптоми като дърпане или боцкане в шийката на матката, болки, контракции или други проблеми е важно незабавно да се консултират със здравен специалист. Поддържането на почивка, лежането и приемането на предписаните лекарства са от съществено значение за успешното износване на бебето. Винаги се консултирайте с лекар при всякакви притеснения или необичайни симптоми.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват кървене след инсеминация?
Бременните жени, които изпитват кървене след инсеминация, трябва да се консултират с лекар за професионални съвети и наблюдение. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и незабавно да потърсите медицинска помощ при необичайни симптоми. Поддържането на почивка, лежането и приемането на предписаните лекарства са от решаващо значение за успешното износване на бебето.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които не усещат движението на бебето си?
-
Как се броят седмиците при бременност ин витро?
Какъв пример съм само
Два дена не мога да гледам нито Малки жени, нито Огледален свят
а живот и здраве трябва да сме хубави за изписването, аз с епилацията не знам как да се оправя за раждането, изобщо не искам те да ме бръснат, а сама не мога, преди ходех на кола, сега обаче ме е страх от контракции

Аз отдавна ви чета и исках да дойда тук. Но все си мислех , че все пак ще намеря разбиране в отчетната. От някои момичета намерих. Но се намериха и дребни душици на които явно попречих. Да, никой не иска да слуша как ме боли, как се боря всеки ден да запазя бебето, как само лежа и имам контракции.....
С дъщеря ми пак бях така, но я износих 
Аз карах с бръснача, ама от корема като не можех да си видя интимната приятелка и окосявах ливадката с напипване и по спомен.

Знам, че не трябва да съм с лак при раждане, но не знам и за ръцете ли важи? Не че ми е много важно, не съм се лакирала през цялото време, мога да изтрая и още.
Не му давам да мие банята и пода с препарати докато съм в нас, че следва пак същото. Много съм скарана с тия миризми 
,тук е весело,оптимистично и късметлийско
Не я чувствам постоянно там, а от време на време и си е малко неприятно. Ако искаш звънни на док да й кажеш, тя ще прецени. Аз съм на преглед на 26.02, дано устискам дотогава и ще питам.