Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте как сте днес в този мрачен ден. Да питам момичетата който са били с серклаж да сте го усещали вчера на няколко пъти имах придърпвания и боцкания в шииката. Чудя се днес го няма това дали да звъня на док че днес и е почивния ден и хич не ми се ще да я безпокоя и безтуй сигурно ме мисли за параноичка вече ама такава съм си.   
 Hug

# 31
sweet, аз съм нямала придърпване и боцкане. Преди да ме зашият съм имала, но след това не. Нищо по-различно не съм усещала след серклажа. Да не би да си се преуморила нещо и затова така да се е получило? Според мен звънни на док, за всеки случай. Пиши после!

# 32
Момичетаааа пристигам да се похваля че от днес официално съм в 9-ти месец  newsm44 newsm44 newsm44 Направо не ми се вярва че стигнах до тук...Когато се записах в темата ми изглеждаше тооолкова далечно...Остава да издържим още две седмички и вече може да се гушкаме  Crazy Heart Eyes

sweet и според мен звънни на док....все пак те са за това, дори и най-минималното нещо да ни притеснява всичко трябва да бъде проверено  Naughty Стискаме палци всичко да си е наред и да пишеш  Hug

# 33
сега говорих с док тя не мисли че е нещо обезпокоително и се разбрахе че ако и днес получа същото утре да отида да види шийката. днес не ме е боляло явно съм се преуморила а и онази вечер почти не съм спала не знам и аз защо и вчера повечко седях права. Так че ако ме заболи утре отивам ако ли не ще си изчакам до преглед, ако не ме хване параноята  Rolling Eyes

# 34
Момичета , аз съм нова тук , но съм страшно притеснена. От 3 дни имам зацапване ,което от вчера се увеличи. Не знам колко да се притеснявам. Не спирам да плача, а съм и след инвитро. На 2ри ден от зацапването си направих тест и той беше положителен. Моля дайте ми съвет.

# 35
Момичета , аз съм нова тук , но съм страшно притеснена. От 3 дни имам зацапване ,което от вчера се увеличи. Не знам колко да се притеснявам. Не спирам да плача, а съм и след инвитро. На 2ри ден от зацапването си направих тест и той беше положителен. Моля дайте ми съвет.

Отиди задължително веднага на лекар, за да те погледне. Ако това ще те успокои 8 дена след инсеминацията, която направих, бях с положителен тест и веднага кръвнах и така си откарах до 3 месец - с кървене от време на време и нон стоп лежане. Родих в началото на 9 месец две красавици, които сега спят в съседната стая. Така че ти желая успех  Simple Smile

# 36
аз съм 15ти ден след инсеминация и вече се побърквам. Утре съм на лекар за да ми кажат със сигурност. Благодаря все пак за отговора.

# 37
Ако няма нещо видимо притеснително аз лично бих ти препоръчала нон стоп да лежиш, то предполагам и лекарят ще ти го каже, но да си знаеш. Може и да е само превантивно, но за всеки случай.

# 38
joli24 честито, ето, че с вяра и упоритост всичко се постига  Peace

# 39
Ако няма нещо видимо притеснително аз лично бих ти препоръчала нон стоп да лежиш, то предполагам и лекарят ще ти го каже, но да си знаеш. Може и да е само превантивно, но за всеки случай.
Абсолютно съм съгласна, а и спокойствие до колкото е възможно. Ти иначе свърза ли се с някой доктор да попиташ за това кървене?
Джоли, официално честита 9-ка   bouquet

# 40
Може ли да се присъединя? Simple Smile И аз съм официално лежаща бъдеща мама. Имам няколко сериозни проблема, но се надявам с повече почивка всичко да приключи благополучно. Терминът ми е през Юли и до сега пишех в юлската тема. Но там са предимно здрави и не-лежащи жени и не желая да ги натоварвам. Поздрави и лек ден на всички   bouquet

# 41
Добре дошла, Близначе, тук можеш да споделяш всичко, което те мъчи, никой няма да се чувства натоварен, а и казват, че темата е късметлийска  Hug

# 42
Близначе добре дошла и от мен   bouquet Леко бременеене и живо и здраво бебче на термин ти пожелавам  Hug Това за натоварването ако знаеш колко ми е познато и колко те разбирам...аз също по тази причина спрях да пиша в моята отчетна, защото съвсем други притеснения имам.
Другите лежанки къде стеее...я една по една бързо на отчет че да не ви мисля  Mr. Green

# 43
Добре дошла blizna4e  Hug Споделяй тук всякакви проблеми, освен разбиране може да получиш и някой съвет как другите настоящи или бивши лежанки са се справяли с препядствията, така че welcome in the club  wavey
svetli17, как си днес? Надявам се нещата да са нормални  Praynig и да си много по-спокойна

# 44
  • на земята
Опс тумбачета,къде сте се скрили,да не сте и вие новинарки,днес всички новини гледат  ooooh! ooooh! ooooh!  Как сте ?Добре дошли на двете нови мамчета,да лежите и да слушате ей  Hug        Аз а се похваля най накрая дойде времеи аз да отида на фризура  Joy запзих час за утре живот и здраве да се разкрася,чене съм откак забременях от трети месец,ни подстригване ни боядисване,а сга време няма и така  Laughing  Мслехме да излизаме ,нот ука май завалява,вчера имш разходка,но днес май нема да има..)))Пргръдка за всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт