АВГУСТовско бебе гордо е с едно - не е рано захранено то!

• 21 393
  • 744
  •   2
Отговори
# 105
Запис и от мен в новата тема,Бютка  bouquet!
Принцеске,аз взех същото шише на МАМ,ама пикличка не го одобри,понеже бибката е по-сплескана от на Томи Типи и не свикна с него.А накрайника още не съм го пробвала.
Пейпър,дано да са добри резултатите от стерилната урина.
Би Би,бързо оздравяване на Пепи Hug
Бейби,Шушко е страхотен,вечно ухилен Heart Eyes
Екзо,и аз се отказвам от всекидневното къпане,забелязах,че много й се изсушава кожата на Велито,въпреки,че я мажа след всяко къпане.Да споделиш утре какво е казал доктора.
Аз чаша не съм купувала още,няма да бързам,защото Велито се дави много.
В Метро има промоция на столчета за кола 9-18 кг,на Бертони са,за 102 лв вземаш 2 бр.Ей такова:
http://kasida.bg/bertoni-stolche-za-kola-pilot-918-kg-greypurple … 012-53-15533.html .Някой има ли впечатления от тях,като гледам столчето за хранене,не са кой знае колко качествени май.Ние имаме едно,ама още едно ми трябва,та се чудя дали си заслужава.

# 106
  • Пловдив
Пейпърче това е чревна бактерия,най вероятно ще изпишат АБ.Ако се наложи да пиете попрочети за т.нар.опашка след АБ Hug

Ивка аз го взех точно заради бибата,че сме със залагалка на МАМ и поне формата да и е позната. Heart Eyes

Аз пък днес сама с 2 деца и голяма активност,ама и двете спинкат ,използвам момента че после я имам време я не,а пусто не мога да лягам през деня и това е.

# 107
Запис Mr. Green До по-късно, прекрасни Hug

# 108
Ивка, нашето столче е Бертони, но ето такова: http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%8 … -Techno-2012.html. Аз съм доволна за сега.  Peace
Пейпърче, дано ги преборите бързо и леко!  Praynig

# 109
Е, Шех, как ме измами  hahaha Видях, че е твой последния пост, викам си - ето четиво за моя ориз, аз от дете обожавам да ям и да чета  Embarassed сипах си ориз, настаних се доволно и то какво - едно нищо  Crossing Arms И с това зелено злорадо човече направо ми приседна  rotfImao

Ивка, Бертони като цяло са си малко боклучави, тип Чико  Crazy За хранене не е важно столчето изобщо, но за кола - да, така че ако можете, вземете друго  Hug

Ла Редут са ми пратили каалог за бебешки красоти с 50 процента намаление и подаряват чанта за количка и термо чантичка за биберон, та ще заръчам нещо, а тук най-сетне изгря слънце   Nature Sun With Faceи излизаме на разходка, че направо се чувствам като мечка през зимния период. Само дето със съня се разминаваме нещо  Laughing

# 110
Пейпърче, дано се разминете с АБ, кажи кво е казала педиатърката  Hug
И за мен 2 кърмения са малко, Нели  Hug аз не събирам кърма и за 2, но давам АМ и поне 4 са ни чисто мляко, на обяд зеленчуково с АМ и следобяд малко плодово или каша пак с мляко, но после пие кърма  Hug
Айрънче, кога ще се запознаем с теб като толкова много знаеш Пловдив, ааа  Twisted Evil Twisted Evil
Според мен стават, в пакетче са нали? смисъл, че са обикновени просо и т.н., а не в картонени кутийки за бебета уж
Васето, не е само твоя шишо, моя си хапва всичко с апетит и с усмивка даже  Mr. Green а и всички помните захранването му с "гадния" картоф  Mr. Green
И ние имаме такава преходна на Томи Типи, ама на МАМ шишетата повече ми харесват  Whistling

# 111
beauty_ , ние сме се виждали  Twisted Evil , ама в София  Wink .. иначе не са в пликчета, и такива има, ама тези са в кутия... и са си каши, аз направо си бях засилила 2 към касата, ама по едно време се усетих, че те всъщност са за възрастни...  Whistling
А в Пловдив идваме само за събота и неделя и то докато станем от масата успяваме да направим 1-2 тигела само по главната и с приятели май само в движение се виждаме. Иначе повечето ми приятели и познати бяха във вашия район точно, ама от тях вече в Пловдив само 1 остана  Tired

(аз много се кефя, че ММ е от Пловдив, винаги съм харесвала и града, и хората, а ние само поживяхме там и толкоз... даже ММ в София си го намерих Twisted Evil )

Като гледам май всички ще стигнете до месото, аз докато почна да захранвам  ooooh! ... ама карай, не ми е зор  Crazy

# 112
Васето, Никчето е Айрънчето, нали в нета се е написала Ника- абе тя е човека с много имена. Laughing
Само да кажа за тия чаши, че Виктор зацепи как се пие от такава много по- късно след като пропи вода. Имах и с мек и с твърд накрайник, сега не мисля да купувам.

# 113
Днес ще гоня рекорди по активност, ама да не мислите, че Ал спи - неееее ... Whistling
Да кажа, че и аз не съм си с истинското име (поне не цялото) във фейсбук по близки на Белвердените причини... ами Белверде - върши работа Wink , а с твоята професия (настоящата визирам) чак се чудя, че не се изкушаваш... аз по стечение на обстоятелствата имам доста познати и приятели, занимаващи се с PR... ами полезен си е фейсбук често и за професионални цели  ooooh! , но пък в институциите е различно признавам  Thinking
Иначе, не че ме питаш, ама смятам, че много добре ти пасва именно това поприще Wink  Hug

А Гунди, то и с шишето пак дъвче... та не знам от кое ще зацепи по-лесно да пие....  Joy

# 114
ай пак се изложих  Blush Blush ама то, ако е било на голямата среща, там не можах с всички да си говоря, пък и бях в кофти настроение, че ме скъсаха на изпита  Joy Joy
Според мен може от тях да даваш  Peace аз по-натам от био магазина ще взимам амарант, киноа и разните му там интересни неща, дето никога не съм пробвала  Mr. Green Mr. Green пък не е за бебета  Twisted Evil

# 115
  • Бургас
Днес съм с двете деца и даже не мога да ви изчета Rolling Eyes
Мисля по-късно да се включа Sunglasses

# 116
  • София
Принцеске, много се радвам за вас Hug
Пейпър, съжалявам много за тази бактерия, дано бързо я разкарате и как пък се е получила Thinking
Би-би, дано му минава бързо на Пепи и Сашко не се разболее, за да може и сесията да мине както трябва, Колкото до нея, и аз правих предварително планове, написах си на един лист - облеклата и за 7-те декора, като предвидих и един на голо, и аксесоари вмъкнах (стана ми красивото шише с декорацията от Велислава, то всъщност беше поръчано за сесията специално и играчки сладки взех– но не се стигна до нищо от тях Laughing), защото като отидохме в 11ч. имаше хора преди нас и ги изчакахме половин час, малкия преди това изобщо не беше спал, не успях да го преспа, дори и в колата, в резултат - кисел, мрънкащ, хапна едва, едва малко, направихме само общите снимки, после заспа, към 13.00 стана и за 40 мин. нащтракахме другите 5 декора, и в 13.30 дойдоха следващите след нас, които също забавихме малко Embarassed А снощи с мъжа ми снимахме количката с инструментите, по-късно ще кача снимки Crazy
Блонди, умори ме от смях с настаняването и ориза Laughing На границата сме, защото и ние си имаме две петънца - сухи, леко червени, които от време на време се появяват и скриват. На рамената са, аз съм споменавала, не минават с зелената а-дерма, по съм доволна от Уриажа за дерматит ooooh! Да те попитам за водата - знам че даваш изворна, но когато не се пие директно от бутилката, нали няма проблем примерно да е в рамките на 72ч. след отваряне - без преваряване, беше писала веднъж  Hug
Преходна чаша и ние имаме на Нуби, но не съм я използвала. Купих скоро биберони за 6+.
Слънчо, какво става с вас, как мина? Мононатриев глутамат за жалост има в солта, оцета и содата за хляб Tired
Айрънче, да моето в държавна институция не е съвсем ПР, ами по-скоро си е работа с гражданите и не ме кефи много, много, нито да се занимавам с медии, нито с граждани, но това е положението Confused След майчинството - ще мисля да се местя в друга дирекция или направо ще сменям министерството Twisted Evil

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 16:53 от belverde

# 117
  • Варна
За водата - аз мисля и след 72 часа да давам Confused Взела съм една бутилка литър и половина, Бобо както пие 5 мл и 10 си излива във врата тази бутилка ще ми стигне за дълго Mr. Green
Пейпърче, Биби,
бързо оздравяване на дечицата Hug
Ати,
голям сладур Heart Eyes

# 118
привет от мен Simple Smile

май съм се пристрастила към гриса за лека нощ с ванилия на хип, редовно си го хапвам и ми се прияжда от него много често.... Simple Smile

пак да кажа, гениална идея за чушките и сърмите Simple Smile и на мен ми казаха една вкусна супичка, но не съм я приготвяла все още - грах, царевица и копър се сваряват, пасират, добавя се сол на вкус и готварска сметана, сервира се с крутони Simple Smile тя ми е следващата в списъка, след като направя доматената на Иглуб - иглуб нещо се загуби тези дни, дано сте здрави Simple Smile

Би би пожелавам ви бързо оздравяване  Hug

пейпър, бързо да минават, аз имах еколи по време на бременността, казаха ми че вероятно съм си замърсила пробата, защото имало в чревната флора на дебелото черво, защо не й пуснете нови изследвания?

водичка давам особено много при приспиване и през нощта, както и през деня когато се сетя - обича да я пие вече, и биберона си много го обича вече - сигурно заради растящите зъбки Simple Smile

Принцеске, радвам се за чистите памперси Simple Smile
аз съм ок с по-късното от 6 месеца захранване, не знам защо е толкова очудващо за хората, ако имах кърма щях да си го кърмя малкия до мнооого време, може би до годинката, но както и да е, човек се учи с първото, за да прилага наученото върху второто, което пък се оказва неприложимо, защото детето е различно хехех Simple Smile

и ние имаме разни преходни чаши, но още не съм му ги давала, дадох му да си пийне малко вода от една обикновена стъклена чаша - справи се човека Simple Smile

да ви питам нещо - кога мислите да започнете да оставяте децата ви да лазят по земята и въобще да си играят по земята? гледах едно като пъзел големи парчета нещо, което се сглобява като килим и е доста плътно изолиращ материал е някакъв, но не знам какъв и ми изглежда много удобен. Мисля да му направя една игрална площ на пода да се кефи човечето. Отдавна нищо не му преварявам, да свиква с домашните ни бактерии, та надали ще му стане нещо да си играе на земята Simple Smile

хехе току що каза бабабабабаба бба абабаба, а мама кога ще каже Simple Smile

вие кога въведохте второто хранене, колко време след като въведохте първото хранене? аз си мислех началото на март да започна да му давам освен пюрето сутрин и оризова каша следобед без да замествам хранене, като дохранвам с мляко. Ще питам и педито какво ще каже Simple Smile

и при нас тиквата излиза каквато влиза, но не го е разхлабила бъобще Simple Smile

трзи дни ме тормози един въпрос, как точно родителите ни на ни научили да си лягаме след сънчо и кога трябва да уча детето си да си ляга след сънчо? Знам че е безкрайно рано за подобни питанки, но много искам да си ляга рано и да има пълноценен сън Simple Smile когато бях дете гледах сънчо в пижамата си и с измити зъби и веднага след това бях полузаспала Simple Smile

месечинке, тортата е  разкошна - прати едно парче насам ам ам Simple Smile

малчо ме вика да го погушкам Simple Smile

# 119
  • Обетованата земя
Vg, от сега се прави режима на лягане. Нашите вече са научени да си лягат към 10.30, малката иска и по-рано понякога, ама е попаднала в семейство на късно лягащи родители и братче.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт