!Принцеске,аз взех същото шише на МАМ,ама пикличка не го одобри,понеже бибката е по-сплескана от на Томи Типи и не свикна с него.А накрайника още не съм го пробвала.
Пейпър,дано да са добри резултатите от стерилната урина.
Би Би,бързо оздравяване на Пепи

Бейби,Шушко е страхотен,вечно ухилен

Екзо,и аз се отказвам от всекидневното къпане,забелязах,че много й се изсушава кожата на Велито,въпреки,че я мажа след всяко къпане.Да споделиш утре какво е казал доктора.
Аз чаша не съм купувала още,няма да бързам,защото Велито се дави много.
В Метро има промоция на столчета за кола 9-18 кг,на Бертони са,за 102 лв вземаш 2 бр.Ей такова:
http://kasida.bg/bertoni-stolche-za-kola-pilot-918-kg-greypurple … 012-53-15533.html .Някой има ли впечатления от тях,като гледам столчето за хранене,не са кой знае колко качествени май.Ние имаме едно,ама още едно ми трябва,та се чудя дали си заслужава.

Видях, че е твой последния пост, викам си - ето четиво за моя ориз, аз от дете обожавам да ям и да чета
И с това зелено злорадо човече направо ми приседна 
За хранене не е важно столчето изобщо, но за кола - да, така че ако можете, вземете друго
и излизаме на разходка, че направо се чувствам като мечка през зимния период. Само дето със съня се разминаваме нещо 
.. иначе не са в пликчета, и такива има, ама тези са в кутия... и са си каши, аз направо си бях засилила 2 към касата, ама по едно време се усетих, че те всъщност са за възрастни...
... ама карай, не ми е зор