АВГУСТовско бебе гордо е с едно - не е рано захранено то!

• 21 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Блонди давах това преди глутена http://shop.yanbibiyan.net/kashi-gotovi-i-instantni/bio-palnozar … orizova-kasha:375

а тази мрежичка на Нуби е супер готина  Mr. Green Ачо мн се кефи

оф, абе с тоя хемоглобин  #2gunfire днеска бяхме на контролен нефролог, заради инфекцията , която прекара на 12 дни  и слава богу всичко е ок с бъбреците, ама като му видя изследванията и вика той има анемия, щото е бил само на кърма до късно  #Crazy а той си му е 105 хемоглобина.... и ми вика - повечко месце и ще се оправи  #Cussing out той човека зеленчуци не иска........
бейби ати това са преходните да Hug

# 91
Еми за толко имам кърма, а и кашата е с АМ нали казахте, че щом има АМ не е изместено хранене. Което значи, че съм изместила само едно. За мен е прекалено но една годинка да няма изместо хранене

# 92
  • Пловдив
Иии аз пак нахално да попитам, че никой не ме отрази- това ли са преходни чаши ?!? Имаме точно, точно, точно такава.
Ати това са да.
След прегледа миналата седмица при гастрото веднага скокнахме да купим шише за Ивето и много ми хареса на МАМ 6+,защото си има и биберон и мек накрайник.Та мисля него да ползвам за водичката.

Ние доскоро в денонощие се кърмихме като се замисля по 7 пъти,но отскоро станаха 6,че Ивето си създаде режим да заспива към 20.30-21.00 и от няколко дена ми прави паузи от по 9-10 часа.

# 93
Нели, какво прекалено има нали специалистите казват, че така е най-добре ? HugНо да с ам не е изместено.

# 94
Бе моят синковец ли ще излезе най-голямата ламя?!  newsm78 До сега на нищо не се е мръщил, никога не му се е гадило, изяжда всичко, което му дам до трошичката ... Първата лъжичка винаги я близва и после така се нахвърля върху неяяяя ... чудо!!! Ама то си му личи и по килцата! А иначе и при Неско каквото влезе отгоре, такова излиза и отдолу!  Rolling Eyes
Зафира, супер че се върна! А Бейбито явно и той добре си хапва!  Peace
Месечинка, много са ти хубави мъжете и тортата! Откак се захранихме, шишака ожаднява страшно много - доста водичка си пийва и мисля, че само кърмата вече не може да задоволи нуждата му от течности. Така, че според мен му предлагай, може и с чашка!  Peace
И аз чета абсолютно всички, за да не ставам дразнеща с въпроси после! Айръни,  Hug
Диони, сега пък това ... Дано бързо мине!  Hug
Принцеска, дано вече сте все така!  Hug
Гунди, "Никче" сигурно е Айръни?!  Thinking
Сами, ние ядем по 5 или 6 пъти, но май по-често по 6! Не са много, но пак е шишкав. Така че явно си зависи от детето.  Peace
Ооооооо, Би би, и вие ли ... Дано бързо се оправи Пепи и Сашето да не се зарази!  Hug
Ати, страхотна усмивка има Викчо!  Hug
Блонди, умрях от смях как Кам се държи за шкембака! И пак да кажа, че има много красиви и големи очи!  Heart Eyes
Ние сме на консултация вдругиден, понеже винаги ходим около датата на раждането. Тогава ще се отчитам как е минало.  Peace

# 95
Привет  Hug
Цяла сутрин се мотая по доктори и сега се прибрах и ви прочетох. Взех направление и утре сме на доктор, но ни даде направление за педиатър  newsm78 не можел за дерматолог Crossing Arms, нищо де, тя педиатърката ще ме препрати после на дерматолог. Купих и ДжинДжира да ги мажа до утре. За сега пъпчиците са по-малко, довечера няма да ги къпя да видим до утре как ще са. Оф и Анди преди малко му давам пюре от картоф и нещо не му хареса, поотърси се и го повърна   Tired Няма да им давам нищо друго освен мляко Tired Ще видим  утре какво ще кажат докторите.
 Мммм тия преходни чаши не знам ние кога ще ги ползваме. Те ми се давят сега с биберона като пият вода, а ако им дам с  такава чаша сигурно ще се удавят Crazy
Би би: дано се оправя скоро Пепи Hug
Ати: Много сладък малкият Heart Eyes
Принцеске HugСупер, все така Hug
Ще ви оставям сега, да поошетам малко, че пак е бардак в нас Mr. Green

# 96
Иии аз пак нахално да попитам, че никой не ме отрази- това ли са преходни чаши ?!? Имаме точно, точно, точно такава.
Не зарежда нищо като се кликне на линка ?

Ти пък, на мен и зарежда ?!? (ето, че и Принцеска я е видяла)

СЕГА

Мерси Принцеске, ама рано ми се вижда за тази чаша, макар, че отвора е мнооого малък. Бореборе също. Simple Smile  Hug

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 14:06 от babyAty

# 97
Ати, аз не съм спец.... ама ако накрайника на чашата е твърд, а не силиконов може да е наистина за по-късен етап  Thinking Аз взех някаква, която води 1ва от 3 стъпки... не че не я ползва само за чесане на венци, ама...  Whistling

Васе, все се каня да ти кажа, че имам баба в Сливен  Mr. Green, пък съм и живяла там 5 години... от 5ти до 9ти клас (с подгответо де).... след това в Пловдив  Mr. Green Heart Eyes

И тъй като споменах Пловдив, да питам и пловдивските мами... Понеже има една пловдивска фирма за здравословни храни, от която намирам най-голямо разнообразие продукти в Лексито, та.... оня ден видях каши... царевица и просо и царевица и ... не помня, ама идеята ми е  - те не са бебешки, ама дали не са ок за по-нататък  Thinking

иии не е честно, ДМ-а който е близо до Евмолпия е вероятно най-заредения, в който съм влизала  Twisted Evil

# 98
  • Пловдив
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5437&cat=39
ей такова взех аз,накрайника е мекичък

# 99
нашата - зелената разбира се Wink ...

# 100
Айрънче, ами вие ходите ли й на гости? Хахахах, иначе и аз откарах 6 години в Пловдив после!  Hug

# 101
Айрънче, накрайника е мек !!!

# 102
  • By the sea

Блонди, много хубави торти  Heart Eyes ама на тая втората - тортаивоголяма  Mr. Green тая мадама кво се е разкрачила така, да не е родила на морето и да чака да я шият  Joy Joy[/color][/b]
hahaha Joy А тортите са един път, то е ясно  Heart Eyes

А сега, здравейтИ!  Mr. Green Hug
Най-добре да се пробвам да вляза в крачка, че иначе пак ще изпусна 4-5 теми като миналата пролет Whistling
Малко ми е притеснено тия дни и не мога да се съсредоточа да ви изчета...В петък правихме изследванията на Катето, излязоха  бактерии и левкоцити в урината и пуснахме още една стерилна, а резултатите днес или утре най-късно. И малко ми е на тръни...Ако ще трябва да пие някакви лекарства, пфф, не знам, тъпо, тъпо...Хемоглобина е 110 и ЛЛ каза, че е ок.
Като за седми ден /днес/ каша 60-70 гр бива ли? Аз хич не се втелясвам в кол-вото и постепенно на око я увеличавах с по няколко лъжички newsm78 Мисля да продължа с кафяв ориз, или пък ориз с царевица и тапиока, обаче веднага ли да застъпвам с другата каша от утре или да вкарам някакъв плод или зеленчук няколко дена примерно и после кашата?Извинете, че питам това, ако някой има нерви да ми обясни като на идиот ooooh!
Екзо, айде дано да пооотмине с Джин-Джирата  Praynig
Вода предлагам и изпива по 20-30 мл на ден някъде.

Ох, тъкмо проверих резултатите от урината - е.коли Tired

# 103
Ати, ми тогава... не знам... не им схващам логиката на месеците.... ooooh!
Васе, не сме ходили още.... щях да се оправдая с малкия, ама не сме ходили от години, а все се каним на път към морето  Whistling . Тя идва само, а следващия път мисля да я запиша (понеже е пенсионирана детска учителка и знае всички песнички  Flutter Crazy ) хихихи... Това лято ще трябва да се разпишем....
Пейпърче, хм... дано не е нищо притеснително, много съм боса в тази област  Confused Embarassed нищо не мога да кажа....

# 104
  • Обетованата земя
http://mirokids.com/index.php?module=page4&id=10344 нашата чаша. Гледах, че на мам има подходяща неразливна. Иначе много кърмени бебета се учат да пият  директно от обикновена чаша.
Пейпър, дано я разкарате бързо бактерията.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт