АВГУСТовско бебе гордо е с едно - не е рано захранено то!

• 21 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Да, гледах ги, значи, ще купувам плодове и ще си и правя аз, такива оризови нишестета  Sick
Иначе, аз също си бях направила оня ден точно такава схемичка  Mr. Green
Аз ометох оня ден 1 бурканче круша  Blush ма не видях особен ефект  Mr. Green кенефен  Mr. Green

# 646
Момичета, обсъждахте някакви столчета, но да ви питам, някой ползва ли такова столче
http://www.amazon.co.uk/Babyway-Karibu-Soft-Baby-Seat/dp/B002BW6OHI, дадоха ни го да се учим да стоим седнали, че подпрян с възглавници не ще.

# 647
  • София
Лино, не е 190, и моето е 125гр. Confused Има разлика между немските и унгарските Хип, това исках да кажа, немските са по-читави и нямат толкова "екстри" ooooh!
И аз от 6-ти захранвам, а съм въвела само тиква, картоф, батат (само 2 дни го давах и спрях) и пащърнак, в събота мисля и тиквичка да предложа.
Еличка, тези май точно не сме ги коментирали.
Бюти, ужас, не се ядосвай с нея  Sick Клипчето ще го чакам с нетърпение Flutter

# 648
  • София
Еличка, аз ги заглеждах тези, но ми се досвидяха толкова пари. Бях споделила и тук тогава и Елсън отговори, че е ползвала такова с Бобо. Дават ги за 4 месеца, че могат да се ползват точно за приучаване към седене. Иначе една позната ползва такова, доволна била, ама тя нейното дете го сложи вътре още на 3 месеца  Peace

# 649
Благодаря ви за милите думи за моя Ицо  Hug
belverde, ти ме разби с тази круша. Аз си мислих, че съм взела 100% круша, но явно и тя ще си почака с въвеждането.
Галка, честито дипломиране   bouquet
mariaemanouilova, ние сме на 5 хранения с кърма + зеленчуково пюре около 40-50гр. Назад сме още с това захранване.

# 650
  • София
Ето ни и нас, идваме от консултация  newsm44 Брани е ок, но педи ме предупреди че имунната му система е много отпаднала сега и в близките 2 седмици много да го пазя да не го повтори  ooooh!

Каката все още има леееееко хрипче, та и тя отървава детската в близките 2 седмици, както и продължаваме с инхалациите до следващия контролен. Дано не лудна докато тя тръгне на градина  ooooh! Само шъшкам и вече и на мен ми омръзна, а на нея представям си. Ама и тоя Бранко като канарче спи, муха да бръмне и се е ококорил  #2gunfire

сега по темите
Белверде, аз съм давала една доза и до 12 часа беше свършил работата. Честита ви раничка, наистина ако не ти харесва, Валерко ще може да си я пълни с негови си неща. Плами само влачи някакви торбички,ранички и т.н.
За крушата - по-добре направи домашно пюре. Голяма работа като още не си въвела много зеленчуци  :stop
Ти в кой Карфур ходи? Този на България става ли? че май ми е по-близко  newsm78

Фрийдъмче, добре си се завърнала.

Вг 1 - аз съм вземала чисто месо, имаха голямо разнообразие. Ама за всеки случай си чети етикети, ако наистина са бъкани с нишесте, захар и сол  ooooh!

Захариева
, егати раждането .... Радвам се че за второто са ти съвсем други спомените  Hug А това за очите на баба ти, много силен момент беше

Бореборе, честито ви зъбче

Марли
, браво на криосейв  Laughing това е най-малкото което могат да направят, с техните космически цени. Вие и на двете ли деца запазихте?

Галка
, честито дипломиране Hug

Еличка
, в предишната ни отчетна една мама много беше похвалила такова столче. Нямам преки впечатления обаче  

Ди, много сладък малкия, и ние имаме същото космонавтче от НМ, което прилича на мече, много са сладки

# 651
  • Враца
Гунди, кака, как беше при вас днес? При нас беше отчайващо. Даже и за наздраве не докара количество.  Mr. Green Накрая с рев.  Confused И сега се чудя какво да го правя. Ти к'во мислиш, дали да го оставя няколко дни на кърма и после да пробвам друго, че може картофа да не му е харесал. Знам ли? И  после картофа като въведен ли да го броя с тия 3 дни по 2 лъжички?  newsm78
Аз се самоцитирам, бях го адресирала до Гунди, ама тя не се е вясвала днес, та искам мнение от който иска да ми го даде.  Hug
Галка, честито за дипломирането.  Hug
Бютка, приятно изкарване.  hahaha
Май още нещо исках, ама забравих, хайде по-късно.  Hug

# 652

#Crazy  ooooh!

А защо не даваш вит Д? Той е важен  Peace

Имам плод круша, да направя ли на пара и да пасирам, от нея да му дам или по-добре - не?

Можеш, да, а може и да дадеш бурканчето, нищо, че не си въвела ориза, не се притеснявай толкова  Hug

Лино, какви са ти съображенията да не даваш заешко?  Thinking

Еличка, а защо трябва да го учите? Като му дойде време на бебето, ще си седне само, няма нужда от подобни седалки  Peace

Елвирка, кое е това чисто месо?  Thinking Че аз само по 40 процента месо намирам и 60 е ориз.

Фери, въведен е. И Камелия не одобрява особено картофа, Криско изобщо не го ядеше. Между другото доста деца не харесват картофа, минавай на друго  Hug

# 653
Белверде, забравих да ти честитя авантата, на Марли също  Mr. Green и аз спечелих едно Милка одеалце, сега само агитирам моя мъж да си купувам шоколад, с причина уж за почивка да спечелим  Joy
Захариева ме подсети, че мога в гугъл+ да го кача, ето
https://plus.google.com/u/0/111095702708783539312/posts

ето и една снимчица от днес

# 654
Фери, и ние ревяхме в началото. Аз давах 3 дена картоф, резултат - отчайващ. Беше изял не повече от 2-3 лъжички общо. После реших да опитам с тиквата, пак 3 дни мъка и нищо. После дадох тиква + картоф на Хип - ядеше го една идея по-добре. И вече щях да се отказвам и да мина само на кърма за известно време, но малкият пък взе, че се примири. Явно наистина си им трябва време, за да привикнат към новите вкусове.
Бюти, много сте хубави Simple Smile

# 655
  • Обетованата земя
Връщам се от хомеопата, здрави сме, чак се учуди защо я водя. Ама аз вече трети ден й давам хомеопатичните дето ми каза, може и те да са повлияли, защото аз съм сигурна, че покашляше както в началото при бронхита. И аз мисля, че тези които изкараха бронхитче и пиха АБ са с отслабнала имунна система, затова още повече се шашнах. Пфу, да става топло и да излизам по разходки, че сега само ги наблюдавам кой кихнал, кой покашлял ...  ooooh! Мъжът ми вярно вече си мисли че съм куку.  Blush Поне ми изписа хомеопатични заради ниския хемоглобин и еритроцити и каза в никакъв случай да не й давам допълнително желязо, щом не е под 100, можело да направи язвичка и да натовари черния дроб май. И ни направи комплимент че сме избрали много красиво и звучно име, обърна ми внимание че има повече гласни отколкото съгласни, не се бях замисляла.
 От 3 дни Теа само повтаря мама, мама, мама, баба, баба, вече съвсем ясно и не само като мрънка. Но първата думичка си е МАМА  Flutter. Базикам мъжът ми че третото пак ще е женско, знаете ли поверието? Иво каза първо баба и ето-сестричка.  Laughing
Блонди скачам да, веднъж седмично.  smile3535
Страхотни снимки на мъниците и тук и във ФБ!  Heart Eyes
Белверде, и аз утре ще давам домашна круша.  Grinning
Оставям ви, че ме викат да играем!  Grinning

# 656
  • Варна
И БОбо е на антибиотик Sad Много ми е гадно и ме е страх... Днес кашляше ужасно и го заведохме пак на лекар, било слязло към дробовете, но не било още бронхиолит, а предната фаза. Дано да му мине, сто антибиотика ще дам, никакви скрупули нямам, само да се оправи.

# 657
Блонди нали казват, че от определена възраст трябва да го подпираш с възглавници да стои седнало, само че Алекс не иска да стои седнал подпрян с възглавници прави мост и се изхлузва надолу, та затова мислех да го мъча с това столче иначе самичък се изправя прав.

# 658
  • София
Месечинке, много съжалявам Confused Дано по-бързо му мине на Борко, хубавото е, че сте го хванали на време.
Диди, за вас се радвам, че сте здрави Hug
Хриси, виж си пак твоето, може да е чисто. Био ябълката ми например е само ябълка и вит.Ц, пак 125гр, на Хип
Елвирка, да, в този на България, че ми е най-удобен Hug
Бюти, ама Пандата е страхотна Heart Eyes На снимката е супер сладък, а клипчето - как си яде, че и легнал и всичко си омете, баща му и той много грижовен, изобщо  Heart Eyes А какво похапва с такава охота?
Фери, дай му нещо друго, или направо вкарай към картофа друго, ако искаш пробвай пащърнак Hug
Ние още чакаме златното яйце, но ....нищо ooooh! Sad
Утре сме на трансфонтанелна ехография в Токуда и ако няма нищо - ще звънна вече и на педката, а за закуска освен дуфалак ще дам и круша Twisted Evil

# 659
Ферииии, не го спирай- давай по малко, но давай. Днес Нията пак яде настървено, само дето мнооого пръцка бееее, изучи занаята от рано. Но вчера рева, а днес пак като зверче яде. Не спирай, гледай само подходящ момент, да не е гладен много, да е на кеф, да не се разсейва с нещо, нищо ,че само две лъжички- давай си му. бе дай да си кажем ние по едно наздраве, па тия гадинки, ако щат да ядат. Crazy cheers Hug
Бютка, да ми я пращаш тая пандурака да я нацелувам и нагушкам ша ти я върна някой ден. Hug Heart Eyes
ДБС-чета, защо бе кака не хапвате, пробляла съм ви нещо. Мишката ми се чини,че би сгънал две луканки по средата с кебапче. Joy Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт