Много е сладка Ели, така искам да я погушкам, каква е пухкавка, а как си танцува милата 
знаеш, симпатиите ни са взаимни. Само, че като тръгнем на работа и позарежем форума, да не се забравим? Щеш не щеш, ще трябва да си направиш профил във ФБ, че иначе идея нямам, как ще ги запознаем младежите
Много се радвам, че сте спечелили подарък от "Моето дете". Дано днес Валерко те зарадва с пълен памперс di999, Ивка, започнах да слагам Ели в проходилката след като навърши 6 месеца /може би и седмица от горе/. В началото тя не се сещаше да ползва крачетата си и те само си висяха. В последствие, тя сама откри за какво служи проходилката и много бързо започна да се възползва от свободата, която й дава. Аз все още не я оставям да седи дълго в нея, но забелязвам реакцията на Ели - когато я види, започва да се протяга към нея.
Vaseto29
Как е Неско? А нашия батко, наистина има амбиция да стане нинджа Освен това е главният учител по танци на Ели

Lino, Тарантулка не ви се отварят клипчетата, защото са в YouTube , съжалявам. Ако имам време да ги кача в Гугъл- профила ми, ще ви пратя линка, специално

Фрийдъм Добре дошла, отново!

За форума нямам проблем с мъжа ми. Дори не знае какво правя и с кого си пиша. Щом не харча пари /че аз основно по интернет пазарувам/, другото не е важно
Понякога ме бъзика, например: "Днес какво ще ядем? Пита ли Гугъл?", но до там.Боре честито ви зъбче!
Галка, честито и на теб
Дими да оздравява бързо
Изобщо любов от пръв поглед 
. Има от къде другаде да набавя витамини.