ОКТОМВРИйче иска да играе, а майка му за сън мечтае!

• 24 309
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Беболина е с температура и разстройство. Sad Явно вирус - и според лекарката. Киселко и отпаднало цял ден, свива го коремчето, плаче и мрънчи постоянно, не ще да яде, аве, гадна работа...  Tired сега с прахчета хидрасек ще се пробваме да борим разстройството, че ака вече 13-ти път от нощес насам...

# 541
Milenita, бързо оздравяване на беболина  Hug
Поли, преди време беше споменала за някакво мляко от ДМ, което било добро и имало малки разфасовки, моля те кажи кое беше.  Налага ми се в сряда да отсъствам от нас, а не мога да се цедя и трябва да купя нещо.Приемам всякакви съвети.

# 542
Здравейте,
влизам на бързо само да се похваля - имаме си зъбче.  Laughing

# 543
Mimi_leo, честито зъбче - това е май първото в темата!
късметче, в ДМ имат АМ Babylove, което е тяхна марка и е био. До 6 месеца е 1 (Anfagsmilch), в кутията са два пакета по 300 грама, а цената е към 10 лв. Можеш да си отвориш едното пакетче, а другото да ти остане за по-нататък. Трайността на отворен пакет мисля, че беше 3 седмици. Наскоро видях, че има някаква разновидност PRE, но нямам идея каква е разликата с обикновеното. Може да е по-хубаво.

# 544
Много ти благодаря Поли, ще го пробвам дано да пие, че не иска и шише, ама се налага, стискайте ми палци.
Деси, джъмпъра за врата е много стар понеже с него гледахме каката, буквално е от миналия век. Представлява следното - седалка, като на сегашните с плотче около нея, доста стегната, водеше се за деца от 3 месеца нагоре. От 4 страни има нещо като въжета, които се свързват в едно и са вързани на едно пружинено въже. Най-отгоре завършва със щипка, която се хваща на касата на вратата. Мисля, че не става за всички каси, трябва да има на какво да се хване. А другото - бънджи гащи, ви го пусках на картинка, има го в продавалник, то е на стойка на земята, ама да ти кажа много място заема. Иначе е ок. Тя си седи и сега в него, но по малко. Сама си натиска бутончетата с песнички и много се весели.
Старото бънджи е нещо такова
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B6%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0 … .html%3B300%3B300
Mimi_leo, честита ви радост, да са здрави и бели зъбките ви.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 20:29 от късметче

# 545
Днес ставаме на 5 месеца Simple Smile.
Калина вече си иска и протестира докато се храним, може би защото й давах няколко пъти. Не че не гласувах - 6м., но май от утре ще давам по малко тиква, без да опитвам да замествам хранене поне до 6 м. На 5ти сме на ДК и последната ваксина, дано мине леко и дано този път сме доволно наддали.
Купихме пюренце от тиква на Хип и каша (просо) на бейбилов, която като чета, май трябва да почака... Уж гледах, гледах - да е нещо безмлечно, безглутеново без добавена захар и такива неща и взех това. На кутията пише 4м., а тук из форума я препоръчват на по-късен етап.
Взех едни памперси на Ганчев - не знаех че има. Сега е с такъв, за проба. Иначе добре изглежда и май са по-изгодни от Пуфис, с които сме по принцип. И уж да подкрепим българското, но на опаковката пише, че е произведено в Турция по поръчка на Ганчев... Crossing Arms
Ivality благодаря за отговора за обувчиците, свекито в крайна сметка ни подари едни подобни и сладички, които й стават с ританки Simple Smile та ще видим как ще е.
Mimi_leo Честито зъбче!
Milenita Дано се оправите бързо.

# 546
Беболина е с температура и разстройство. Sad Явно вирус - и според лекарката. Киселко и отпаднало цял ден, свива го коремчето, плаче и мрънчи постоянно, не ще да яде, аве, гадна работа...  Tired сега с прахчета хидрасек ще се пробваме да борим разстройството, че ака вече 13-ти път от нощес насам...

Ох, милата Беболина  Tired Face Дано да и мине бързо  Hug
Ние се връщаме от РД - ами добре се държа детето предвид, че 100 човека го въртяха и подхвърляха, чак накрая се разплака и то щото му се доспа. Та сега спи като заклан на люлката. Иначе си хапна в ресторанта, нищо, че неговото го нямаше в менюто Grinning

Поли учете го верно докато е малък, че после на дърти години не е толкова лесно (личен опит на старите ми кокали Grinning), a си е кеф с компания зимата да караш Wink

Mimi_leo честито зъбче  Peace

Тя е доста едро бебе - 6,5 кг. и 68 см. на 4 месеца, така че си позволявам да не я храня нощем.
Абе чак пък едро, Бузан е над 8,5 кг почти на 5 месеца  hahaha

Да разкажа и малко от РД-то. Значи там бяха и 2 близки по-възрастни лели и му се радват колко бил голям, пухкав, усмихнат и т.н. В един момент невярващо ми задават въпроса: "Тииии ... кърмиш ли?", аз "О, да мисля да кърмя поне до годинка". Те: "Браво, браво, а сега сутрешно и вечерно кърмене ли си оставила", аз: "А, не той е само на кърма още", те:  " #Crazy аууу, ама как така, ама поне водичка  Rolling Eyes", аз пак: "Не, и вода не давам, не ми изглежда обезводнен". Тук вече както му се радваха, започнаха да го гледат съжалително - горкото без вода и само на кърма  Mr. Green и продължават: "Ама то е време за пюрета", аз: "Амиии ... той и пюрета няма да яде, ще се храни сам с храната в стандартния и вид" и тук те вече са:  " smile3544 Аууу миличък, ще те мъчат сам да си ядеш моркова ли лельо..." и се отказаха да ме питат още нещо Mr. Green

Светле честита месечинка.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 21:46 от Птиците ...

# 547
Много готино, че всички бебоци са такива големи бузани  Laughing
С радост се отказваме от първото място  Joy

Птиците, направо ще умра от смях  hahaha hahaha hahaha
Представям си какви физиономии са направили лелите  Mr. Green

Миленита, много съжалявам за беболина, от къде ли го е хванала това миличката?
Дано се оправя бързо  bouquet

# 548
Привет и от нас:)
Честиа Баба Марта и от нас!Да сте  живи и здрави, весели и засмени!
Milenita бързо възстановяване на малката Hug
Птиците... много яка случка:))Много се изкефих:)
Poli да ти е жива и здрава мартеничканта Мина!
Всичките ни бебоци са едни сладки и пухкави и бонбонести:))
Къпане- по 2-3 пъти седмично , само със сапун.Само веднъж съм му мила косата и с шампоан.Нямаме признаци на изсушаване на кожата.
Mimi_leo, честито зъбче!
Свеетле- Ще чакам отзиви за тези памперси Ганчев.Видях ги и аз онзи ден в Ремедиум, но не ми вдъхнаха много доверие.
Сега да ви развеселя- днес, за да угодя на каката-тя поиска да я возя с триколката.Ок, но и бебо заспа в количката.Та представете си ме да бутам едновременно и количка и триколка:)) CrazyБх много атрактивна  гледка Party Laughing GrinningТака и бебо си поспа и кака не плака.
Лека нощ сладкишки и до скоро Hug

# 549
  • под тепетата
Здравейте, момичета! Влизам само, за да почерпя виртуално, защото днес помъдрявам с още една година. Чудесна възраст - 20 години, нали! Е, че са умножени по две, няма толкова да се впечатляваме, въпреки че чисто психологически минавам една граница, след която произнасянето на възрастта звучи леко стряскащо, но това ще е само първите десет години.  Mr. Green

Купонът беше скромен, у дома и вече се разтури, затова пък през деня си направихме доста дълга разходка и пийнахме по едно навън. Казват, че уж 40-тия рожден ден не се празнувал, аз обаче не робувам на тези суеверия, не намирам никаква логика и си почетох деня, най-малкото с торта - готова, защото в сладкарството хич не ме бива.
Бебка си легна и заспа към 20,30, обаче преди около половин час се събуди с такъв неистов плач, че сигурно 15 минути не можа да се успокои, а аз пък се шашнах, защото за първи път се случва така, не можех да разбера от какво плаче - не беше от глад, ако пък е сънувала нещо, обикновено бързо отваря очи и се успокоява, но сега плачът беше много различен, може би нещо я болеше, но като не мога да разбера... Разнасях я из стаята, друсах, пях, няма и няма. Така ме притесни! Накрая се успокои и заспа като пън! Какво й беше, така и не разбрах. Дано останалата част от нощта да спи спокойно!
Лека и спокойна нощ на всички!

# 550
Миленита, дано бързо се оправи Беболина.  Praynig Миличката.  Hug
Мими лео, честито зъбче - да са бели и здрави, да пробиват без проблем.  Hug
Marie Curie, честит рожден ден. Да си жива и здрава.

# 551

Marie Curie Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Mimi_leo честито зъбче tooth

# 552
  • София
Честито на всички празнуващи на патерички   bouquet

Миленита, бързо да се оправяте  Praynig

Мими, честито зъбче, чакаме снимка  Hug

Милинка, мислех над въпроса за постелката за Андрей. Сега се сещам, че за големия диван щяме да купуваме нещо като много тънко матраче-постелка. Дебело е около 3-4 см, достатъчно твърдо, за да могат децата да се търкалят по него и струва около 30 лева. Ако искаш, като пристигнеш се разходи до "Зона", продават ги на първи етаж при диваните  Peace

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 10:19 от -=Деси=-

# 553
Добро утро  Hug
Честит празник !!!

При нас нощта беше Ужас. Нашето дете плака и се буди на всеки час. С татко му го разнасяхме, люляхме - в ръцете ни заспива, но щом го сложим в леглото - Sob Sob Sob чуваше се и пръц-пръц , дали коремчето го мъчи??? Но май и голямо гевезе е станал и само в ръцете ни заспива, а толкова се стараем да не го учим така, ама Cry
Днес мисля да поизлезна на разходка, че се е показало хубаво слънце.
Milenita, много жал ми става, като си помисля как 13 пъти ака детенцето. Дано се оправя скоро,че ще се измъчи горкото.
Marie-curie- да си жива и здрава, много обичана и щастлива newsm67

# 554
  Толкова е хубаво времето във Варна! Завиждам на всички  съгражданки  Heart Eyes , аз днес трябва да поработя и с малката изпускаме гранде разходката. 
  Marie Curie   Честит рожден ден!

Въпрос към майките, които вече имат цикъл,  забелязали ли сте някаква  връзка м/у  кърмата и МЦ при първата му поява? 

Общи условия

Активация на акаунт