Мартенички ний да изплетем, за здраве да ги раздадем! - 88

• 67 455
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
moonDream , Поздравления!  newsm51 Страхотно е това, което си сътворила!!!Пожелавам ти много успех и много творчески вдъхновения!!!

На мен ми се случи нещо доста неприятно днес. Понеже оставам безработна като ми свърши майчинството, а изплетох няколко шапки за благотворителните базари, и реших да пробвам да предложа готовите модели в някой детски магазин на консигнация /разбира се/.  Като ги показах, само дето не ми се изсмяха, че те нямало да сложат на децата си такива шапки, а какво остава да ги изложат да ги продават. Ще ви ги покажа и на вас... Аз се оплаках в темата за базарите, дори се чудя дали да ги изпращам, за да не взема да се изложа... Надявам се да ми кажете честно, дали са толкова грозни шапките...
Скрит текст:

# 406
  • Най-красивата страна
Котенце 1 на мен шапките ми харесаха  bouquetСъвсем честно .
А за тези невъзпитани и груби продавачки в магазина просто нямам думи  Sick

# 407
Котенце 1, горе главата шапките изобщо не са грозни, напротив много са сладки!

# 408
котенце 1 , аз също плета шапки за детето си и за подаръци не по различни от твоите и досега все са ги харесвали, но хора всякакви. Дори и да не харесат шапките има възпитан начин да откажат да ги  продават.
moonDream значи ти си в основата на щайгарт,   bouquet от сърце ти желая много да ти върви магазинчето!

# 409
  • Варна - Черна гора
mama mariana,
и аз съм си набелязала тази рокля. Намерих схеми в този блог: http://tkaciukmarina.blogspot.com/
Успех в плетенето  Peace

# 410
Благодаря ви, че ми върнахте надеждата. Направо бях прибрала куките и преждите днес. Реших, че за нищо не ставам... Гадно е като ти говорят така. В същото време плета на малкия шапки и пуловери и все му ги харесват. И сега изведнъж... странно...
Благодаря ви!   bouquet

# 411
Iggiberry  много красив модел. Имаш ли схема?

# 412
Почерпка от моите ръце,мили дами  Hug
Оказа се,че и торта мога да сътворя  Laughing

Тук е моята рожденичка,с рокличката и шапката,които направих за повода.Не си свали роклята цяла вечер и беше много щастлива,което ме радва най-много  Peace
Малко големичка й е,но такава съм я премерила  Mr. Green
http://elizabethmartin.snimka.bg/other/elizabeth-6-years-old.737871.29903526.big#

котенце 1,страхотни и много цветни са шапките ти,въобще не слушай тия дето са ти говорили глупости.Не си попаднала на точни хора  Hug

# 413
  • В сърцето на любимите мъже!
SunshineMary, напълни ми душата рано сутринта. И рожденичката, и рокличката и тортичката са много сладки. Да ти е жива и здрава.

Nikу, нямам схема, плета по описание. И точно затова ми беше трудно да я разгадая, че тези руски съкращения на една буква. Имаше и някакво описание на централната част, но не съм го ползвала. Ето ги:
http://korzinochka.3dn.ru/news/zhilet_botanika_vjazanie_na_spicakh/2011-04-06-503

http://www.liveinternet.ru/users/3473647/post174067806/

# 414

ето нещо за мечтата ми

Ще ви изчета, когато мога! А сега започвам да следя отново!
Поздравления мила!
Искрено ти желая успех!
От една мая сме, но нямам твоята смелост да бъда "свободна", а и работата ми все пак е свързана и с деца, та не ми е чак толкова скучно.
Бих ти предложила мои шити играчки(предимно за куклен театър), които бях правила за благотворителните базари,
ако ти харесват...но...когато имам време да ги изработя. Май все не остава време за хоби.

Още веднъж- успех!

# 415
Ох, на баба!, тъкмо навреме ми дойде твоя линк. Започнала съм роклята по тази схема: http://babyknitting.ru/wp-content/gallery/sarafan-rozovaya-skazk … 2ddb121109164.jpg Това дали може да стане по тази техника без късане на конеца? Ще разгледам довечера по-подробно.
котенце 1, и на мен ми харесаха шапките. Изобщо не им обръщай внимание на такива хора. Вади куките и продължавай.  Hug
SunshineMery, страхотна торта! Да ти е жива и здрава госпожицата и все така да те радва!   bouquet
пРостО кИриЛизАциЯ, много ми харесаха играчките. Такива определено бих си купила за децата.

# 416

На мен ми се случи нещо доста неприятно днес. Понеже оставам безработна като ми свърши майчинството, а изплетох няколко шапки за благотворителните базари, и реших да пробвам да предложа готовите модели в някой детски магазин на консигнация /разбира се/.  Като ги показах, само дето не ми се изсмяха, че те нямало да сложат на децата си такива шапки, а какво остава да ги изложат да ги продават. Ще ви ги покажа и на вас... Аз се оплаках в темата за базарите, дори се чудя дали да ги изпращам, за да не взема да се изложа... Надявам се да ми кажете честно, дали са толкова грозни шапките...

Ама ти къде ги занесе? Я кажи къде са да им се изтърсиме всичките плетящи мами, да видят те коя стока е грозна и коя китайска?!!! Аман от "просветени"! А ти продължавай да си плетеш, хич не се връзвай на такива "вързани" в ръцете и акълите хора!

Честит Елизабеткин ден ден, Сънчо!

Да ти е жива и здрава сладката щерка. Още малко и тя ще проплете като я гледам как се кефи на плетено от мама ... А тортата е ммм, бАнбон!

# 417
  • Пловдив
Здравейте, не съм от най-добрите плетачки, но желанието е по-важно Simple Smile Искам да си оплета семпла лятна чанта, така че ако някой може да ми предложи нещо едноцветно, все още не съм решила дали да бъде с дървени или с плетени дръжки, така че чакам всякакви предложения... Благодаря и успешен ден на всички!!!

# 418
Да покажа как ми стана шапка. Не се получи много добре, но като за първи път бива  Mr. Green

# 419
как да критикувам сега майсторите вкъщи, като през живота си една шпакла не съм ударила Simple Smile

ако котенце1 е превъзмогнала неприятния тон на продавачките, с които се е сблъскала, надявам се, че ще помисли по-практично. От всички, които казват: на мен това ми харесва - едва ли и трима ще извадят пари да купят. А и ще се пазарят. Който иска да продава, трябва да е различен, интересен и креативен. Трябва да внимава и за качеството на преждата, и за подходящия инструмент, и модел, и цветово съчетание - много са елементите, от които зависи крайният, продаваем продукт. Ръчно изплетено не означава автоматично уникално или прекрасно.
Не скачайте на хората с различно мнение, ако искате да правите нещата по-добре и по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт