Асеновград 2013

• 19 154
  • 183
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Хехехе Джойсче и вие сте яко в матрицата.
И ние така. Обикаламе си по задачки разни, гледаме си се и така.Нищо конкретно.

# 106
Честит празник на всички малки и големи дечица Hug Hug

Ей,днес ми е много такъв ден.Вчера шефа ми заяви,че ще работим.Толкова ми стана криво и тъпо ,че на 01,06 нямам да съм с детенце,че нямам думи.Както и да е ,излезохме вечерта.Купих му подаръци и днес от сутринта ми е кофти.На обяд обаче вече бях свободна и си тръгнах,забрах Ники,а той не искаше никъде да ходим.Баща ми го водил по градинки,парзалки и той се изморил.Когато го попитах"Кажи,мамо къде да те закарам"Той ми каза в "Т -маркет" Joy,паднах направо.Сега го чакам да се събуди и да видим поне вечерта какво ще измислим.
Тази седмица беше истински кошмарна,толкова работа и напрежение.Отделно вкъщи имам малко проблеми и направо незнам вече.На моменти имам чувството,че ще лудна.
Това е от нас,аааа да наш Ники днес си свалил гащите и се изаакал на леглото Mr. Green.И ми вика"мамо аз клекнах и просто аках hahaha

# 107
# 108
  • Асеновград
Честито, дечица!!!!
Безгрижно детство!!!
Много усмивки!
По-малко сълзи и повече смях!
 Hug
Ако някой иска утре (неделя преди обяд) да се видим, а?

# 109
Ееее, честит празник на патерица ба малките ина порасналите деца. Чак сега виждам нещо за среща, ама то и времето беше смотано... Може да се пробваме другия уикенд.
Ние сме добре, бяхме за седмица при нашите на гости, Гого се наигра там. Сега сме си вкъщи и само се чудя откъде да я започна, затова вися тук Simple Smile
ХАйде, оставям ви Simple Smile

# 110
Привет, мацки!
Ние не си бяхме тук на празника на детето. Всъщности и нищо специално не направихме. Позволих на децата да си купят каквото си пожелаят от магазина, ама и те нещо нямаха желание, та се разминахме с по един сладолед и кутия шоколадови бонбони. Laughing Обещала съм де се компенсирам тая седмица. На каката клин от Фешън планет, а на малката играчка- Маша и мечока. Видях ги на едно място миналата седмица и чаках повод да и ги купя.
Ако е за другия уикенд срещата- тука сме ще дойдем.
Боби, голяма скица ти е Ники  Laughing

# 111
Ехо мами къде се изгубихте? Да не сте на почивка? Дайте като сте свободни да се съберем на по едно кафе да си побъбрим! Да видим кой колко е пораснал  Grinning

# 112
  • Асеновград
Голямо мъртвило в темичката ни, еййй...
Цял месец бях в отпуск и не можахме да се съберем.
Вече втора седмица съм на работа. Мъжо гледа децата през август. Проблем е, че не знам какво ще ги правим до 16 септември. Дет.градина е в сериозен ремонт и няма вероятност да отвори врати по-рано. Веси повтаря колко е голяма и как вече ще ходи на градинка. Много е щастлива, дано такава да остане.
Мими играе с една приятелка по цял ден. Не знам кога намира време да чете. Остана 1 книжка от списъка.
Ходихме във Велинград, Сандански и в Приморско, по 3 дни навсякъде. Хубаво беше и на децата им хареса.
Повече подробности като се видим.
Хубава вечер.

# 113
Мдааа,не е лошо да се видим...още малко остана и съвсем няма да имаме време за теми май...
Ние бяхме малко в Лъки с Гого, но въпреки,че там е хладничко, нямах търпение да се върнем в Асеновград,ама ще ви разправям като се видим.

# 114
Здравейте и от нас. Ние си бяхме тук е скитахме по балкана, но аз разните там барбекюта не ги приемам за почивка ха-ха, защото все нещо приготвям и си е разправия. Нямам нито минута време, малката иска постоянно навън и да ходи и е ад. Сутрин до обяд на градинката,после в къщи на сянка, кога спи кога не, след обяд пак така до към 20 часа, не ме оставя за секунда да седна, кръста не знам къде ми се намира вече. Таткото кара някакви тройни смени, че имали хора в отпуска и нямало кой и се прибира само да спи в къщи и всичко на мен. Така ми е писнало, дори хубавото време не ми оправя настроението, май съм изпаднала в следродилна емоционална дупка. Сега се каним в края на месеца да ходим до Хисаря пък да видим, само за няколко дни де те отпуска не му дават пък и нали септември ще е студент за тогава му трябва. Май все пак ще се местим на запад, но кога не знам, чакаме документи от София и стана вече 2 месеца, шума на този булевард тук е убийствен, дано да стане по-скоро и там е хубаво нищо, че е по-далече поне е по-тихо. Малката е станала толкова своенравна, че нямам думи, това чудо на устичката и е избледняло драстично и се е посвило още, дано господ е с нас и да и се махне по-скоро, ами това е от нас, ако правите срещичка звънкайте. Целувки засега от нас.

# 115
Юхууууу, и аз искам да се видим, но май ще стане време чак за Рожденния ден на Ники Mr. Green да се съберем Joy
Утре заминаваме на море и около 10 дена няма да ни има.Ако искате около 6-7 септември да организираме една голяма среща  Peace

Иначе сме добре.Ники много се инати,направо на моменти става не търпим.Всеки ден се превъзпитаваме,но май ще трябва още ooooh!

Ох,нямам търпение малко почивка.Цял ден на работа напрежение ,стрес и вечерта Ники ми взима тока.

Хайде,който е навит за срещата да пише.

Целувки и поздрави,а как съм се затъжила за всички вас,нямам търпение да си побъбрим.

# 116
Привет! И ние се прибрахме, но за два дни само, да сменим дрехите по саковете и пак заминаваме. Ходихме до сега на Хисаря, на Шумен при мама погостувах и на Варна за няколко дена бяхме. Сега пък отиваме на море на Поморие за 10-тина дена. На края на август живот и здраве се прибираме. Каним се след това на едно събиране на Хайдушки поляни да ходим и ито си дошло време за училище.
Срещата и аз ще я чакам с нетърпение, а пък дано децата се заиграват повече, че да пием едно кафе като хората и ние. Hug

# 117
Ехо! Къде са се покрили всички?

# 118
Аз съм тук, ВИв,ама хич ме няма Laughing
Гого ми е на градина за втори ден и вчера пък съвсем не бях на себе си.
Ще свикнем, няма къде да ходим,че от 16-ти почвам работа
Хайде, другите да се отчетат

# 119
Ели, къде е на градинка Гого? Ние ходихме днес до Асенова крепост да питаме, че една позната ми каза че в Дружба вече приемат молби, ама верно от януари ще приемат.
Иначе Иванина голямо желание има да остава. Незнам само на практика дали ще е така, но ще видим с времето.
Дано Гого свикне бързо и да си спокойна и ти на работа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт