Свиква. Май по-л;есно от мен самата. Днес спа там, плачеше ,когато отидох да го взема, но по думите на учителката , е започнал да плаче,когато са почнали да идват други майки да си вземат децата. По-спокойна съм от вчера,де.
Надявам се на 17.09. вече да работи и да нямам проблемите на Ели. Спокойно да се върна на работа след като изпратя каката на училище.
! Аз съм голям противник на АБ. Драпам до последно, ама след 2 мнения на педиатри, че гърдичите на Веси свирят, има температура и учестено дишане, няма как да не го дам
. А планувахме да видим Бяло море през тези почивни дни.
Тенева каза,че не е скарлатина, възможно е да е реакция от АБ, но може и вирусът да си е с такива симптоми... В понеделник с песен - на градина. ( само да не ми мине котка път, пу-пу-пу-)Ама ми е свито сърчицето...много гадно това с ходенето на градина и на работа 

.Викам си "брех Милка къде е тръгнала след като роди толкова скоро.И като мо махна втория път се усетих
Незнам,незнам не мога да го обясня,но ми е супер трудно да приема факта,че тръгва на градина 

Иначе в понеделник Гого е плакал цял ден, вчера е помрънкал до към 10 и после до 16:15 е бил спокоен.
( все пак си купих розови хапчета, за мое успокоение) Препоръчани теми