Асеновград 2013

• 19 153
  • 183
  •   1
Отговори
# 120
Виви, в новата на кв. ЗАпад сме
Свиква. Май по-л;есно от мен самата. Днес спа там, плачеше ,когато отидох да го взема, но по думите на учителката , е започнал да плаче,когато са почнали да идват други майки да си вземат децата. По-спокойна съм от вчера,де. Laughing Сутрин плаче обае още от вкъщи и утре със сигурност ще е същото Confused

# 121
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Така е, стреса е голям в началото, но свиква се. То просто човек като няма избор...
Ние имахме много неприятна случка снощи с едно детенце. Като го няма възпитанието от вкъщи е лошо. Ама нали ми е живо и здраво детето...  Ще разправям като се видим.

# 122
  • Асеновград
Здравейте!
Наистина много изостана темичката ни. Ето, че лятото си отива и вероятно ще я съживим.
Ели, моя съвет е татито да води Гоги на градина, поне в началото (това е мой метод). Голям успех е возенето до там с полицейската кола (опита на една приятелка). Желая ви успех.
Аз се принудих да взема отново отпуск 6 дни. Нашата дет.градина (Асенова крепост) е все още в ремонт.  Sad  Надявам се на 17.09. вече да работи и да нямам проблемите на Ели. Спокойно да се върна на работа след като изпратя каката на училище.
Хайде някой да се нагърби с не леката задача да организира една срещичка, ааааа!  Rolling Eyes
Миналия ден се разминахме с Боби. Тя бе с колата, а аз пеш, с униформа... дали ме позна?
Весели и безаварийни почивни дни (Веси се опитва да се разболява) Sad

# 123
Еми, щом си отпуска може да се засечем по улиците някъде.
Дано да са готови с ремонта на ДГ на време, че много неприятно така за родителите. Тях никой не ги пита има ли кой да им гледа децата.
Иванинката също като се върнахме от морето се опита да се разболее, но бързо я пресякох. За 3 дена и нищо и нямаше. Нурофен сироп, Куикс спрей за нослето и Инфлуцид таблетки( хомеопатични са), че това променливо време е много коварно.

Да се хвана аз да организирам, ама през седмицата всички са на работа. Събота и неделя? Тоя уикенд мен няма да ме има. Следващия евентуално. Има време. То сега и рано се стъмва вече. Може другата седмица след работа. Кажете как ви е удобно на вас.

# 124
  • Асеновград
Честит да ни е бронхита и поредния антобиотик... уф, ужас!!
 Имам приятелка, която живее в Полша. Тя има 4 малки деца (най-голямата е 7г.) и никога не им е давала АБ  Peace ! Аз съм голям противник на АБ. Драпам до последно, ама след 2 мнения на педиатри, че гърдичите на Веси свирят, има температура и учестено дишане, няма как да не го дам Sad .  А планувахме да видим Бяло море през тези почивни дни.
Аз съм в отпуск и ще бъда насякъде с децата. Ели още не е тръгнала на работа. Боби и Краси работят... да се включат и да кажат кога им е удобно. За да не пропусна някой, нека кажем място, ден и час и който иска да дойде.

# 125
ЕЕее, ЕМи, много кофти. Дано Веси бързо да се възстанови.
За среща - не знам, след три дни ходене на градина Гого си го прибрах с температура. В момента е и си обрив и нещо работата ме съмнява да не е скарлатина, или някаква друга шарка. НАправо ми е пламнала главата. Дано да не съм права, утре ще водя ГОго в болницата при Тенева и картинката ще се изясни ooooh!

# 126
  • Асеновград
О, Ели, дано грешиш! Пиши какво ти каза Тенева.
Веси е по-добре (няма Т), но все още има хрипове. Продължаваме с изписаната терапия и във вторник пак сме на преглед.
Хубав ден.

# 127
Гого е екстра Simple Smile Тенева каза,че не е скарлатина, възможно е да е реакция от АБ, но може и вирусът да си е с такива симптоми... В понеделник с песен - на градина. ( само да не ми мине котка път, пу-пу-пу-)Ама ми е свито сърчицето...много гадно това с ходенето на градина и на работа Sad

# 128
Здравейте Hug
Еми,познах те с триста зора Mr. Green.Имам братовчедка,която е военна и преди няколко дена роди и като те видях(нали съм недоскив) те помислих за нея hahaha.Викам си "брех Милка къде е тръгнала след като роди толкова скоро.И като мо махна втория път се усетих Laughing

Ели,разказвай как е градината?Момичета аз полудявам,толкова ме е страх с тази детска градина,постоянно си мисля дали ще се грижат за Ники,ако заплаче какво ще прави,да не падне от пързалката. ooooh!Незнам,незнам не мога да го обясня,но ми е супер трудно да приема факта,че тръгва на градина Tired

За 6-ти въобще не се класирах за среща ,тази вила ни взе акъла и всички почивни дни сме там,но един ден ще стане много хубаво.Ще ви събера всички да си направим градиснко парти Hug

Мисля тези дни да ходя да поръчвам торта,че нали сме рожденници Flutter

# 129
Боби, изобщо не се притеснявай. Знам че няма да стане така де. Първия ден, втория и третия дори ще е рев, но госпожите имат опит. Няма да го оставят така. За пързалката- всяка група си има площадка съобразена според възрастта.  Иначе децата навсякъде може да паднат и да се ударят. Довери се на госпожите. Вие в коя група сте? При кои госпожи?

# 130
Ние сме в Слънце,едната е Гаджева(беше моя учителка преди  Mr. Green) другата не и помня фамилията Веси се казва.

# 131
Боби, и да ти кажа да не се притесняваш, няма да спреш, нали Mr. Green
Не се притеснявай за начинът, по който ще ти гледат детето. Аз нямах такива притеснения изобщо, и сега също не се притеснявам, че не го гледат. Няма как да е като вкъщи, но учителките и помощник- възпитателите определено си знаят работата. Досега не съм прибирала Гого мокър, потен, гледен или ударен ( е, говоря за общо 6 дни, но все пак Laughing) Той се чувства добре там, е поплаква си за мама, но без това не може, бих се учудила дали това е моето дете,ако не ме търсеше. Всеки ден си взема по нещо от вкъщи за там - за предпочитане е да е мека играчка и да е нещо, което ако му се случи нещо, да може лесно да го замениш Simple Smile Иначе в понеделник Гого е плакал цял ден, вчера е помрънкал до към 10 и после до 16:15 е бил спокоен.
Вчера са ги извели на двора, играли са на влакче, направили са опознавателна разходка. В нашия двор засега има само пясъчници, но си мисля, че малките нямаше и да ги пуснат свободно по катерушки и пързалки. Радвам се,че попаднахме на добър екип, и че успяват да ми успокоят детето. Сигурна съм,че и с Ники ще е така Simple Smile ( все пак си купих розови хапчета, за мое успокоение)

# 132

( все пак си купих розови хапчета, за мое успокоение)

Mr. Green Mr. Green и аз
А колко дечица са Ели в група? Какви дрешки взе специално за там?

# 133
Боби, ако веси е една младичка, нисичка, пълничка, то тя беше на Иванна любимата госпожа. Тя точно беше на нашата група, и още една Ваня, ама пък нея хич не я харесваше.

# 134
  • Асеновград
Здравейте момичета!
И аз съм в очакване на първия учебен ден. Веси вече е забравила какво е в дет.градина, та сега всичко наново...Още не сме уточнили тоалетите с децата. Макар вече да съм минала по този път и мен ме тресе.
Хич нямам време да пиша... хайде на среща.
Я споделете за розовите хапчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт