Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • sf
ДУ
Как сте днес?
Вико е доста по-добре, но мен ме боли гърло  Tired ще се лекувам днес с джинджифил и лимони и сладолед  Mr. Green
Вико се е запленил по кака Пепа и цъко игри като зомби  Crazy не ми харесва хич, ама е толкова спокойно,че нищо не предприемам, срам ме е  Whistling

# 166
Привет, и ние сме в кюпа.
Саня такава поредица направи целия февруари, мин. седмица и на антибиотик беше + такъв и на инжекции, тръгна два дни на ясла и ето я сега пак в къщи - повтаря я - и все кашлица и ушички. В чудо се видях, а от работата ми се мръщят. Close

Но ето пък време да надникна тук.

Специални целувки за новото ни попълнение - Ивчето на Били. Да ти е жива и здрава, Били, много да те радва, а тате и бате, да си я глезотят много.

Хайде до после, че моето болниче се събуди.

# 167
  • София
Както чета всички са с вирус.и в очите и в главата и в корема и кашлица,това каза нашата л.
Яна как сте а другите.
?

# 168
Тази нощ при нас мина спокойно. Оплаква се само, че го боли глава. Днес е видимо по-добре и стигнахме до педиатъра. Тя също го е изкарала и казва, че е тежък. За Косьо каза, че вече се оправя и ни изписа само инфлуцид и в понеделник на градина.

# 169
милите дечица, дано оздравеят по бързо
Ние утре заминаваме на Банско и се надявам да няма разболявания там.
Снощи мъжа ми ме изненада много - подари ми хубав часовник - изобщо не очаквах и ми стана много мило Heart EyesАз пък му взех книга по повод годишнината от сватбата Grinning
Виктор много свикна с кака му миналата седмица и сега само мрънка за нея и ме кара да ходим да си я прибираме от градина.Тя пък мрънка и иска да си тръгва по късно  Crazy
Някой събира ли тези стикери от Била?????

# 170
  • sf
Някой събира ли тези стикери от Била?????

Този път - не!  Mr. Green миналите ги събрахме всички,но повече не се наемам.

забърках си мед, лимонов сок и пресен джинджифил, как лютиии  Shocked

# 171
ние и миналия албум не попълнихме, този също върви натам:))))Все повтарящи ни се падат, та реших да питам тук и да си ги менкаме Laughing

# 172
  • sf
Ками, в подфорум На пазар има тема за размяна. Аз миналия път така намерих няколко
.Ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700736.0

# 173
  • София
Ние будувахме малко през нощта, защото като вдигна в три и половина много бавно я свали. Тази сутрин пак 39.5, един час след хексалгина се качила на 39.7  Shocked, но след това спадна. Говорих пак с педиатъра, да го питам дали трябва да се паникьосвам - каза да изчакаме до утре, според него утре трябва да е по-добре, ако все пак продължава да вдига, да я заведем.

Някой има ли новини от Дани?

Баща ми взе този албум, аз и в Била не пазарувам  Mr. Green, но той събира стикерите, на К. й е много забавнпо да ги лепи и да чете, един ден прочете десетки пъти за няколко животинче, което ражда до 11 пъти на година по забравих колко много животинчета наведнъж  Laughing

# 174
  • sf
Дани и малката са в болница за махане на сливицата. Писа в другата ни тема, но още чакаме новини за след операцията.

# 175
Стискам палци ,всичко да е наред с Вероничка! Praynig
Мерси, Вики, ще погледна Hug
И на мен ми харесват тези албуми, забавни и интересни са,ама нещо се ядосвам Mr. Green

# 176
  • София,
Ето ниии тук сме! Живи  и здрави, в перфектна форма! Нали ви казах че си отглеждам една малка лъвица - просто това дете е герой! Всичко мина перфектно, без никакви усложнения, аз така се бях притеснила. Единствено беше гадно самото упояване - хем ги предупредих че не е нужно да я упояват за да и сложат абокат ама - те НЕ - така процедирали да не ги стресират, е да ама тя се стресира от самото упояване - дадоха и някакъв сироп преди да я вземат за операцията с който уж да я успокоят и да стане така по вяла,  но на нея и  стана много лошо - взе да и се вие силно свят, и да и се гади - много се изплаши и започна да плаче, както и да е - после след упойката също половин час беше кофти, но след това поспа, и като стана ревна за ядене, за сок - след два часа се наяде, пи и това е, после се разбесняха! Надявахме се да ни пуснат вечерта, но доктора не даде, каза ни че лично той не си пускал пациентите веднага след операцията особено такива като нас и ни оставиха снощи в болницата за всеки случай, но сутринта ни изписаха рано рано! Много съм доволна и от лекарите и от сестрите, един лев не съм дала нито за операцията, нито за престоя, абсолютно за нищо и такова внимание получихме - силно препоръчвам отделението по УНГ в Пирогов. Не е нужно нито да се запазват часове, нито се плаща, нито направления искат - отиваш и веднага влизаш, преглеждат - страхотни лекари!
Сега ще се попазим тази и другата седмица и после вече можем да ходим и на градина, а и да ядем много сладолед, това ни препоръчаха и сега и занапред,  Joy децата бяха много доволни!

На болничките пожелавам бързо оздравяване!!!  Hug
Ками ние събираме стикерите - ще менкаме. И предния събирахме - даже не един ами два албума напълнихме, за втория обаче неуспяхме да намерим един стикер - все се каня да го потърся отнякъде. Но ние почти само в Била си пазаруваме и то така или иначе ни дават стикери - какво да ги правим!

# 177
  • Бургас
Браво Дани. Бързо да се възстановява и да забравя малката сладурка.  Hug
Хайде вече да няма проблеми и сладолед и студена вода посред зима без проблеми.  Peace
Наистина много гадно е събуждането от упойката, те тогава падаше голям рев.  ooooh! Кривчо още има спомени и като споменем думата преглед и не забравя да попита "нали няма да ми слагат маска"  Tired

# 178
  • София
Аз пак се появявам след поне месечно отсъствие - не ме е срам! - но няма как да не се оплача, не се разминах с варицелата... тъй де, аз веднъж вече съм я срещала, надявах се да не я срещам пак и у Давид, ама...

Горкото, яко го сърби всичко, а аз хич не знам кои мазила са ефективни... много ми е мъчно.

# 179
  • София
Дани много се радвам за вас. Hug
О този албум е в пъти по интересен от предишния Вико глешиш че не го взимаш.
Имаме много стикери да вземе да опишем във фейса какво имаме и да разменяме. Wink
Айка да минава.
Яна.....????
Кати авай фенистил или ериус,ментов спирт и пудра за бебета.
Ками белия ли от фейса ли е часовника?

Общи условия

Активация на акаунт