Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Иве, ти води ли го на лекар? Не искам да те плаша, но има ли обрив? Да не е скарлатина? На моя приятелка детето е със същите симптоми и скарлатина.
Да оздравявате бързо всички.  Hug

# 151
Ох, много болни, гадни вируси  Sad  Той и Мариян си беше 2 седмици вкъщи и това подкашляне имам чувството, че от 2 месеца не спира  ooooh! 
А аз си имам малко учениче от 3 дена  Grinning Пу-пу много го хвалят, че не плачел и бил кротичък. Само вкъщи се пазари,  "не оди динка"  Simple Smile Дано така бързо свикне, а най-важното да не боледува много.
И ние тази година трябва да си подновим паспортите. Или само за децата - зависи къде ще уредим морето  Grinning
Бързо оздрвяване на болните  Hug

# 152
  • София
Браво на ученичето, да свикне бързо!

Иве, вие ще ходите ли на тържеството?

# 153
Айка,бяхте ли на лекар?Какво ви изписаха?
Аз днес на обед ще я водя,изкарахме кошмарна нощ!
Браво на Пепи!

# 154
  • София
Янче, не сме ходили, засега изчаквам, щом всички казват, че вирусът е такъв. Давам само изопринозин и Т-понижаващи + витамин С. Още вдига висока температура, вече се и позакашля, но иначе като цяло е жизнена и затова не се стряскам.

Защо, как мина нощта, ти ще я водиш ли днес?

# 155
Цяла нощ имаше тем. над 39 и сваляше смао до 38.4.Стана с кашлица която ми удря на бронхит,не се оправя,според мен се влошава,ще видим като се върнем от прегледите ще пиша.Просто много е лъжовен тоя грип,тръгва през корема,минав апрез темп.после удря или в кашлица или в ухо.Не си минава как да е,а ако мине по-лесно често повтаря,поне по мои наблюдения.

# 156
При нас след подобрението вчера днес е с разтройство и възпалени очи  ooooh! Навсякъде го удари
Нито един от симптомите не е в тежък вариант, но всичко заедно го скапва.

# 157
  • sf
и моя в кюпа  Confused вчера кашляше, а през нощта включи и оркестъра, свирка като сто гайди  Joy
както и предположих има спазъм, но е лек. Д се цупи тука и ми къса нервите, сякаш аз съм виновна и сама съм си решила да не ходи на градина  ooooh! за капак довечера ще имаме гости, та трябва и да готвя  Crazy

# 158
  • Бургас
Олееее колко болни. Да се оправят бързо.  Hug
Ако е гадния свински грип, пак казвам следете ушите. Т може от там да се поддържа.  Peace
Кривчо вчера чу една жена да кашля на улицата и вика: Аууу вече всички са болни от тоя грип. Дори и Гошето повръщал и му било лошо, а да знаеш как два пъти повръща на моята маса.  #Crazy  ooooh! Изобщо контрол никакъв. Дано поне ваксината го пази.

# 159
  • София
Да, наистина протича странно. Аз съм с хрема от миналата седмица и не съм имала Т, мислех, че само с това ще се оттърва, но днес яко бухам, и си усещам, че е в дробовете, да видим на къде ще избие...

# 160
Мале... колко много болни  Confused Като ви чета стигам до извода, че Ина леко го изкара вируса - кашлицата бе по -упорита, но и тя минава. Аз обаче още си кашлям и то доста   Sad
Симчето само с хрема се размина

Всички бързо да оздравяват и малки и големи  Hug

# 161
При мен стана вече интересно,взех Никола от градина с 38гр. темп.,а честито да ми е!  Cry

# 162
  • София
При мен стана вече интересно,взех Никола от градина с 38гр. темп.,а честито да ми е!  Cry
Уф, дано поне той по-леко изкаара! Аз не разбрах - На. ще я водиш ли на лекар?

# 163
Леле, какво се случва тук???!! Да оздравяват всички бързо.
Ками, аз имам тиган на Делимано. Аз ли го развалих не знам, но от втория път започна да лепи и съм недоволна.
Янче, ти направо ми звучиш по друг начин. Браво! Със сигурност ще имаш резултати. Прави го за удоволствие, не бързай Hug
Дели вече ходи на пиано. Учителката го хвали. Много се радвам  Heart Eyes
Миналата седмица ходих на театър и оперета. Е няма такова удоволствие, психически разпуснах.
На 8 март какво ще правите? Имам предложение за излизане по женски на диско, но още не съм решила.
Днес водихме Дели на кънки, но леда вече се е рзтопил.

# 164
  • USA
Много лошо с тези болести! Дано всички бързо да се оправяте!
Янче, много неприятно. Дано леко да го изкара Н. и да се оправят и двамата!
Аз вече всяка година ваксинирам за грип. Един вирус да спестя, пак ще ми е от полза. Много ме изтощават тези болести. Ема тази нощ се скъса да кашля горката. Слагах и лук, и овлажнител и какво ли не, но нищо не помага. Сега спи. Дано да си навакса през деня да си почина и аз. Аз много не мога да спя през деня, но поне да не реве, че тя си пада мрънла.

Бубе, браво на Дели! Аз много искам К. да свири на пиано, но той нещо се дърпа засега. Вчера щях да ходя на коктейли с приятелки, но си останах вкъщи. Покрай тези болести и неспане, само искам да съм си вкъщи и да си почивам. Много пенсионерски го раздавам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт