Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 928
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • sf
И Вико нещо подсмърча, давам инфлуцид и вит.ц.  Тази зима им давам освен редовните витамини и рибено масло, мисля,че има ефект.
Вчера ходихме до Мездра с влак, беше много готино, голям кеф.

Срещата да я отложим за по-натам значи

# 136
  • USA
Ние вече оздравяваме лека-полека. Ема вчера се преобърна са пръв път. Много е смешна как се пъне и колко усилия полага. Опитва се и да пълзи като червей Simple Smile.
Този уикенд много хубаво отпразнувахме 3 март и 1 март. Сега се оправям с разни административни задачи.
Не мога да повярвам, че вече е март месец.

# 137
  • София,
Бързо оздравяване на болничките!  Hug
...тази седмица да мине и ще съм по спокойна.
И аз така, утре и вдругиден ни стискайте палци да мине всичко без проблеми и излишни тревоги! Имам си една малка и упорита лъвица - та дано издръжи и тези няколко дни!

# 138
  • София
Дани,  Hug, с вас сме, ще се справите, вие сте силни!

Браво на Ема, много бързо се е обърнала Simple Smile

Искаме повече снимки и на трите бебенца  Heart Eyes

Аз днес цял ден правих разни неща из къщи, готвих мих тенджери, тави, накрая и фурната и сега вече почвам да се излежавам.

# 139
  • София
Браво на Ема - сладуранка!  Heart Eyes Като по учебник. Наистина са много сладки като научат нещо ново.  Grinning
Оздравявайте бързо всички болни!  Hug Другите да държат фронта.  Hug
Аз само се моля И да устиска докато мине рд на кака й, че тя вече изкара вируса, но леко, Слава Богу. Дано на малката да й се размине.
Янче, даваш ли пробиотици?

# 140
  • USA
Емчето тъкмо я гласях да ходи при една моя приятелка физиотерапевтка да ни дава гимнастики и тя решително се преобърна. По принцип е доста по-мързеливичка от Криси засега.

Много неспане ми се събра тези дни покрай болестта. Много е гадно като са болни децата.

Дани, стискам палци всичко да мине по вода!

Криси напоследък много често се оплаква от корем. Май трябва да го заведа на лекар. Ще взема и аз да давам пробиотици, защото той не е много редовен с акането.

Спомням си като живеех в България, февруари месец вече ме хващаше секлета от лошото време. Айде да идва пролетта, да започват разходките и да се махат болестите.

Ками, момченцето от ФБ снимката ли е на Ева тръпката?

Мъжът ми в момента свири на китара и пее на Ема. Тя седи и го гледа в транс Simple Smile. Аз се радвам на свободата. Тя напоследък само да ми види гърба и започва да реве.

# 141
Добро утро!Давах й биогая като имаше проблеми с корема,но сега вече е добре с него.Снощи нямаше темп. обаче се събуди с яка хрема и кашлица,баш сме си болни.Ще я водя и до педито.Имах много планове тази седмица,още уикенда си казах че хубаво съм си наредила седмицата и като нищо ще се бъгне всичко,така и стана.
Наистина най-гадно е като са болни децата,а инъче аз тази зима не я усетих,лека беше и мина сравнително лесно.

# 142
  • Бургас
ДУ
Уинкс, представям си гледката. Музикална натура ще да е.  Heart Eyes

Мдаа, като стане февруари и последните криви дни на март децата са непоносими.  Crossing Arms

Кривчо в събота се оплака че го боли гърло, като погледнах  ooooh! на небцето му червено голямо петно все едно нещо го е раздрало и една хрема. Веднага атака с хексоралетен и тусавит сироп. Баткото и той да не види се разкиха и разсмърча. Някакъв вирус ще да беше.  Thinking
И аз като Вики, тази зима наблегнах на рибеното масло, обаче и вит.Д и комбинирани витамини - да чукам на дърво леко се разминаваме за сега.  Peace

Дани, стискаме палци да минава всичко по вода и да се приключва и с вашите болести вече.  Hug

Всички болни да се оправят.

# 143
  • sf
Аз пък спуках гума навръщане от градината  Rolling Eyes като паркирах я усетих, сега я гледах пак, на мекица е, а е гумата точно до бордюра  Crazy  сега чакам Д да се прибере и да ми чете конско  Whistling
вчера ходихме за паспорти, първо с едното дете, после с другото , щото работното им време не можахме да си го напаснем  Joy
хвана ме нервата нещо  Crazy

# 144
  • Бургас
Е ти няма да си карала дълго време със спукана гума, то се усеща, вероятно е станало докато си паркирала.  Peace
Това с паспортите е голямо приключение.  Crazy Кривчо викаше на служителките: Ехооо аз съм малкиЯТ за снимане.  Joy

# 145
Здравейте, надникнах да видя за срещата и разбрах ,че отпада HugНищо по натам.
Този вирус е много неприятен, но май не дава толкова услжнения и минава ей така без никакви лекарства.Ева все още подкашля, но я пуснах на градина.Две вечери и Виктор имаше Т , не съм мерила,защото пищи и не дава ,но определено беше топъл.И дотам, няма кашлица или хрема Rolling Eyes
Уинкс, да това е гаджето LaughingСнощи бяхме на Рд и тя е много щастлива.
Бързо оздравяване на болничките!

# 146
  • София
К. вдига над 39, вчера я свали смао от панадол, но днес сестра ми й е дала преди час хексалгин и не пада даже и от него, май ще трябва да ходим на лекар, ако продължава така положението...

# 147
уф, неприятно
Косьо днес е по-добре. Вчера беше много отпаднал и повръща. През нощта вдига Т няколко пъти и се поти и искаше да го преобличам. Дано довечера не вдигне пак.

# 148
При мен пък На. днес е по-зле от вчера,освен че много хрема има,отново вдига темп. отново я боли корема и ходи до тоалет.,просто днес е много влошен ден.Лошо й е да я водя по лекари,отидохме до аптеката и я заболя всичко.Но утре просто се моля да е по-добре,за да идем до педито.На вирус ми прилича,но тази темп. дето я поддържа ме притеснява,абе всичко ме притеснява.
Бързо оздравяване на другите!

# 149
  • София
Два дни АБ през 4 часа нурофен панадол и 39,5,такъв е вируса споко.
Боли глава уши и корем с повръщане по веднъж на ден.Всичко това го имахме а и червено кърваво гърло и подути лимфни възли,е как да не му дамАБ....
Утре ни е тържеството.
Бързо оздравяване на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт