Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ками какви взе и колко пари?
В българия в лидъл не съм ходила.в испания да
В нашата била е хубаво ама благодарение на карфур Joy
На аб е много го болеше и т със сигурност беше над 39не смях да меря и бълнуваше и от болка повърна....

# 121
Иве, взех един комплект- три тигана и тенджера( малък ,среден и уок) ,ножа е отделно.Цената е 320 лв, с някаква отстъпка заради карта,платихме около 290 мисля.Много са хубави обаче Peace
Милия, това всичко заради сливицата ли е????На моя приятелка, дъщеричката й често имаше такива проблеми с уши, които след махане на третата сливица отшумяха.
Аз на Карфур не съм фенка GrinningА в Била според теб повече хора ли има в момента отколкото в карфур?

# 122
  • sf
Тия тигани предполагам,че готвят сами, за тия пари  Rolling Eyes
Утре - мързелдей , за неделя май ще ходим на влактрип  Joy
Иве, защо веднга АБ, нали уж беше против? Вико беше с отит рез декември, само нахомеопатия беше, мина за няколко дни.

# 123
  • София
Ками да си ги ползваш със здраве.
Има и в двата магазина хора по равно.Аз взимам различни неща от всеки.
Вико много го болеше,плакъл е и е повърнал от болка,а той е като куче търпелив за разлика от Н.Уморени сме той не беше дойзлекуван подкашляше леко и някаква незнайна хрема,нямам сили да го влача,Галя няма да го види събота и неделя.Не че съм си променила мнението за аб.
Ето на мен не ми помогна за синузита,все още съм зле

# 124
  • sf
ДУ
Как сте днес?

Снощи си легнах в 9 и нещо  #Crazy спах до 7:30, тако чудо не ми се беше случвало.

# 125
  • София
ДУ
Ние сме по добре няма Т но казва че леко го боли ушето и са подути леко възлите.
Ще ходя към 11ч да се мотам из мола.
Аз спах добре ама искам още

# 126
  • sf
Да го пуснете на децата, когато реват за Мкдоналдс и тем подобни
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8lOhvS-xyrA

# 127
  • София
Моите всеки ден да ядът пак ще са клечки,дано в пубертета загладят косъм че такива не ги харесвам Joy
Минах през мола взех си спиралка и четка и кремче,не че ще стана по красива

# 128
  • София
Честит празник!

Ние ходихме днес за малко до Копривщица, аз не бях ходила до сега, беше приятно.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 21:42 от ayka

# 129
  • София
К. снощи вдигна температура, сега сме си вкъщи. Боли я глава, сигурно е грип. Аз съм от няколко дни с хрема, но засега без Т, надявам се да не се заразя, ама трудна работа. Сега се чудя какво да й давам ако наистина е грип, дали да давам изопринозин, вие какво давате? Засега давам само панадол и ще звънна след 9 ч. на педиатъра.

# 130
И Косьо и той... от нищото снощи вдигна Т. Днес трябваше да е на ски училище, а аз имах сл. среща по обяд  ooooh! Нищо друго му няма, но сутринта докато беше в банята се разплака, че му е лошо и иска да си легне  Sad
Заведох Йосиф в Смехурко, дано го опазя от бацилите.

# 131
  • София
Майче, на нас ни каза засега това - панадол, изопринозин, витамини.

# 132
Мерси ayka  Hug
Да оздравяват бързо децата без други екстри

# 133
  • София
Във вихрушка съм
Ради е в къщи........тази седмица да мине и ще съм по спокойна.

# 134
И На. е болна,тя така и не се доизлекува,егати и вируса повтаря и повтаря,пак почна с корем и мина в темп. какво е това чудо,всяка година все по странни вируси.Звънях на Галя каза инфлоцид и сега давам,но утре каза да звънна и дано я вземе да я види,зщото и кашля този път.Пролетта за На. е труден сезон,заради алергията и дерматита й отслабва имунитета,уж давам витамини,но...в смисъл давам само витамини без имунностимулатори,вече се замислям и за тях.Мен ме подлудява постоянното им мрънкане и че постоянно искат нещо...изкам да се изключа направо.

Общи условия

Активация на акаунт