Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много работа,ама само работа.....врътня.
Другата седмица по смъртно немога да дойда на среща.нито през деня нито вечерта.Не ме чакайте организирайте се.

# 106
  • USA
С Ема хванахме вируса от Криси и сега сме болни Sad. Не сме спали цяла нощ. Нея я мъчи носа, имаше и температура. Дано бързо го изкара!

# 107
  • София
Милинката,дано имине бързо.Пропуснала съм захранихте ли се?
Да ви кажа в нашия комплекс много бременни даже почна сезона на ражданията,не останаха без бебета,ама им се чудя не ме личуват как викам та продължават да искат деца ooooh! ooooh! ooooh! Joy

# 108
  • Sofia
Winx, да минава бързо  Hug

Е - Иве, те ако не са им първи ..... Ама нали знаеш преди да имат деца как си редят хората теории, как ще гледат и т.н. Wink

# 109
Велинче,много неприятно!Да ви минава бързо и без усложнения!  Hug
И аз това щях да кажа,ако са им първи нормално да искат още едно.От там нататък вече е по-странно.И аз исках три обаче изпуснах момента,сега като виждам какво е да си с по-големи деца,като виждам че имам много повече свобода и възможности хич и не се замислям по темата.
Ходя на фитнес редовно,мин. по три пъти в седмицата на 10 март ще стане месец,много ми е скучно и още по-гадно ми е че още няма никакъв резултат.Ще трябва поне два три месеца докато проличи,ама дано проличи в крайна сметка,този път вече много съм се решила да отслабна,да се чувствам добре.

# 110
  • София
Уинкс, оздравявайте бързо!  Hug
Яна, имаш ли инструктор? Ако не, консултирай се колко пъти седмично може да ходиш на фитнес, че иначе ще си направиш мускули.

# 111
Да,мойто мъж ме инструктира.Той ходи всеки ден на фитнес от една година,фитнеса му е служебен срещу офиса,а инструктора му е приятел и по телефона ме инструктират.  Mr. Green

# 112
  • София
Уредила си се значи!  Laughing Желая ти постоянство и бързи резултати!  Hug

# 113
  • Sofia
Яна, браво!

# 114
  • София
Яна браво.ама по съседните лежанки имали някой Wink

# 115
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА!!! Да сте здрави, румени и засмени, целите семейства!

Янче, браво на теб, че си решила и че си последователна! Като постигнеш основния резултат, после можеш да замениш фитнеса с нещо, което ти е по-интересно - йога, зумба, танци някакви...

Да ви кажа, оняден отидохме за първи път в Лидъл, има от известно време в Слатина - е втори път в този магазин едва ли ще вляза! Не знаех, че е такава мизерия, трябва да ги забранят тези вериги! Единствено заради пенсионерите виждам смисъл да съществуват, колкото и да е тъжно, че те трябва да преживяват, като пазаруват такива продукти...

Уинкс, дано оздравеете бързо, много е неприятно таков малко чоече да го мъчи хрема!

Дани, честит празник! Да си здрава и щастлива и много здраве на цялото семейтво занапред!  bouquet

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 12:16 от ayka

# 116
  • sf
ДД
Наработих се за няколко дни напред.
Имам си нов сериал и като изпратя Роки на у-ще захапвам лаптопа  Joy

Да не прозвучи като заяждане, ама какво пък му е толкоз мизерното на Лидл?  Thinking

Уикс, да оздравявате бързо  Hug

Иве, ами хората сигурно си мислят, че крещиш, щото си луда, не заради децата  hahaha да не се обидиш  Mr. Green
Браво , Яна! аз реших да си умра дебела  Joy

# 117
  • София
Честита Баба Марта,здраве и щастие ви желая.
Викнаха ме от градината Р с Т и болки в ухото ooooh!
 PraynigДано му мине бързо

# 118
  • София
не, защо да е заяждане. ама всички продукти вътре са произведени за Лидл, съставките им са плашещи. 15 минути не можахме д аси харесаме шукнка, взех една маринована херинга - ами тя имаше вътре захарин, незнам си какви консерванти и т.н. Дори минералната вода вътре е някаква тяхна марка, млека, всичко... Само пакетирани стоки, месо никакво читаво, няма щандове за меса и млечни - явно това не е мястото за такива неща, но не виждам смисъла от гигантска площ, за да се предлагат само тези пакетирани продукти със супер ограничен избор. Предпочитам кварталните магзинчета аз...

Иве, бързо оправяне на детето!

# 119
Честита Баба Марта!!Повече здраве и късмет на всички!
Уинкс, бързо оздравяване!Много е неприятно като има хрема бебета, хич не знаеш как да ги облекчиш Rolling Eyes
Аз трето дете не искам, категорично!!!!
Вчера Ева имаше тържество в детската градина и изгониха зимата GrinningБеше много забавно.Чудех се днес дали да не я заведа на гимнастика,но се отказах, треньорката им каза ,че пак има болни и се изреждат едно по едно момичетата.
Иве, бързо да му мине на Р. Hug
Янче браво, искам и аз да тръгна на нещо подобно ,но ще е чак когато Виктор зачести ходенето на ясла( градина) .Оказа се ,че наистина не му е бита една ваксина, та сега и това чакаме.Но на мен ми е добре ............. Mr. Green
Аз също не харесвам Лидл и не го посещавам , най вече и заради изгледа- как всичко стои в кашони....като някаква борса.На мен ми харесва Била при Ивето Laughing.В Младост и двете Били станаха доста мизерни.Главно пазарувам от Фантастико.
И да споделя нещо- купих си кухненски съдове Делимано и съм много ,много доволна GrinningА керамичния нож е уникален Laughing, реже без никакво усилие

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 17:34 от kami27

Общи условия

Активация на акаунт