Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И Шуше да отслабнем като нея,това не викаш ли? Joyама я я питай във фейса че тук кога ще ни види въпросите....ще качим по още 3кг

# 361
  • Бургас
И Шуше да отслабнем като нея,това не викаш ли? Joy
Викам аз, ама не ми се получава, ама то е от заседналия живот който ми се налага да водя. Навремето, докато бях управител в един склад на едро бях 40 кг напикана, като почнах в сегашната фирма и взех да качвам - бавно но славно. Имам нужда от тотална смяна на начина на живот, ама кажи ми как да се случи? Търся си причина като изляза и пеш да свърша някоя работа ама не е достатъчно. Фитнеса не ми понася, а и лятото няма време, така че пак в изходна позиция.  ooooh!

# 362
  • Sofia
И аз чакам Бубето да отговори във ФБ. Аз от 2 седмици ходя на фитнес - по 3 пъти на седмица през 1 ден + 2 почивка. Ходя на т.нар. 30 мин. фитнеси. Близо е до Мол-а на бул. България.
Определено без движение нищо не става - колкото и да се ограничавам и да спазвам диети - нещата не стават. Наред са ми и хормони и всичко. Просто трябва движение и то редовно.

# 363
 Обичам да си вечерям Sad Това е единственото време, когато се храним всички заедно. Ако ям само плодове, веднага и Ина ще иска така, та си запазвам вечерята Wink
За сега движението ми е  с количката по квартала Laughing Инсталирах си програмка на телефона, която ми отчита колко километри съм минала, скорост,  време и т.н, обикновено при хубаво време минавам между 5 и 10 километра. Чакам да се затопли трайно и да почвам да кръстосвам алеите в парка, хем по-приятно, хем и повече километраж Wink
Яна, дано мине бързо и безпроблемно ремонта  Hug

# 364
Бубето не яде,това е!Тя се движи освен всичко,но наистина поема малко калории.Аз също ходя на фитнес и гледам колко калории поемам,обаче започнах да събирам границите и да ми става лошо,от храната се подобрявам.Затова сега трябва да ям често,но ниско калорични храни,но немога да гладувам.При всеки е индивидуално.Ходя по три пъти в седмицата по час на фитнес,много ходя пеш,но два кл. съм мръднала само.
Аз съм с майстори от сутринта,свят ми се вие,всичкия багаж е хола,ама какво да се прави,трябва да се свърши.

# 365
  • sf
Е аз като ходя на ден по 4-5 часа ,кво, що съм 100 кила  Joy

Навън е супер, жалко,че пак ще се разваля.

Среща нещо, аааа  Whistling

# 366
Ходенето е добре,обаче при него не се натоварват всички необходими зони.А и яденето Вики,ти смятала ли си колко калории на ден поемаш.Неможе години ядене и пиене и после хоп изведнъж чудо,поне естествено неможе.Сега като гледам Люси от денсинг старс,ми за ментова е някакво заболяване при него,как ще се вдигнат така толкова килограми,какво трябва да се изяде и изпие,как не са го хванали докторите,може захарта да не се преработва,всичко.И аз се отчайвам при мен като гледам колко бавно става,но няма да се отказвам.За вечерна среща засега съм пас.

# 367
  • София
И аз събирам границите,и знам от каква храна точно,особенно на гладно.
Ябълка грозде лимон,шоколад и хляб,ям ли ги разделно направо е ужас.
Яна от много алкохол също така става-за Люси-дебелееш и после слабееш и чернеш вече фаза алкохолизъм....А това дето пишеше 10 кг за 1 седмица че свалил Joy Joy две разхлабителни и -4 кг мъжете са бързи,възраста също оказва влияние и то хормоните.
Отивам да метна едно кисело мляко,докато Боряна напише ще съм -6 кг като карам на мляко и яйца Joy Joy Joy
Искра къде това фитнесче?

# 368
  • sf
 Joy  аз ако ти кажа в някои дни колко изяждам ще паднеш.
аз мнооого ям , ама по-лошото е,че не страдам от това, не се чувствам зле, само като реша да облеча нещо по-така ме е яд, ама ми минава. т.е. нямам никааакъв стимул за отслабване  Rolling Eyes а тоооолкова обичам да ям  hahaha

Иве,ти не почна ли системата? На какъв режим си сега?

# 369
  • София
На никакъв още не съм,измислям си някакви стратегии,обаче втори ден не удържам на един тиквеник,свеки го направила а незнае че са ми слаби ангелите в началото на всяка диета.....
Не ми се прави режим диета обаче трябва,почва разсъбличането  и съм  Sick
Вико стегни се,толкова ме кефиш като си 20 кг по малко,добре че не съм мъж Wink
Онази вечер гледах тлс-те там са извратени на всички теми..Една живее с една и тя е мъжа,била 130 кг и я дадоха 57кг #Crazy #Crazy срам я било да прави любов след като отслабнала,е това е извращение и лудост.Имало някаква хир.интервенция ама не раззбрах къде,рязали са и нещо слагали ли са незнам.

# 370
  • София,
разби ме.
Нещо и аз страшно съм я закъсала с диетите, направо немога да се позная - преди какъв хъс имах и сила, а сега. Почнахме с мъжа ми 90дневната, аз съм я помчнала отдавна уж, ама не я удържам и все я почвам отначало Mr. Green. Той кара вече втория месец и то доста лежерно, но е свалил 6 кг., а пък аз съм качила 5 Mr. Green.  Сега от няколко дни се опитвям да карам уж само на плодове, за да посваля малко поне, но уви и това е мисия невъзможна - през деня удържам, даже почти неям, но като се приберат те в пет часа и се почва, и кофтито е че хапна ли веднъж след това няма спирка! Особено вечер и то след осем, все нещо ме гложди и все ровя да хапна нещо малко - сладичко, незная защо така! То вярно че трябва малко тренинг - неможе единия ден да се тъпчеш - три четири петъ, а на другия да изкараш на плодове, важното е да се влезе в релси!

# 371
  • sf
Вико стегни се,толкова ме кефиш като си 20 кг по малко,добре че не съм мъж Wink
Joy  е то това ако не ме стимулира, няма какво  hahaha
От днес пак /ех,тая велика дума/  Joy почнах 90-дневната , засега удържам хахаха вече 8 часа , постижение  Joy
Обаче животът е несправедлив  Crossing Arms толкова познати имам, ядат като прасета, каквото им се иска и грам не качват .

# 372
  • София
Вико с теб съм,ще те стимулирам още....ако това ще ти помогне.Накрая ще се вземем Joy Joy Joy изпростях.Ама и ще си ядемммм.
Дани от какво те ШОКНАХ?твоя разказ все едно аз съм го писала,

# 373
  • София,
Онази вечер гледах тлс-те там са извратени на всички теми..Една живее с една и тя е мъжа,била 130 кг и я дадоха 57кг #Crazy #Crazy срам я било да прави любов след като отслабнала,е това е извращение и лудост.Имало някаква хир.интервенция ама не раззбрах къде,рязали са и нещо слагали ли са незнам.
Ей с това ама не ме ШОКна!! Ами имах в предвид РАЗБИ МЕ, просто си се смях с глас! Joy Абе откачалки всякакви. И аз гледах иначе онази вечер този Люси и се шашнах и аз като го видях! И според мен има нещо здравословно! А 10 те килограма дето е свалил са нищо за една седмица при услровие колко има!  ooooh!
Айде Вики - почваме сериозно! Аз днес удържах май на две ябълки и едно кафе. Ей така обичам да съм цял ден навън по задачи и да не се сещам за ядене! А като съм в къщи и особено и като  нямам работа пред компа и телевизора ми то как да не ти се дояде, яде ти се и то постоянно! Crossing Arms

И още нещо - имам нужда от помощ - съвет - кажете какви продукти да купя на малкия за акне, незнам, но тук от две седмици лицето му направо пламна, цялото е в онези гадни "младежки пъпки" дала съм му тук един от моите гелове да се мие, после със салицилов спирт маже, но положенето е страшно и той се притесняма от това, леле порасна ми момчето. ooooh! Какво нежно и меко личице имаше, и гласът му така буботи чееее, голям смях е с него Joy. Шуше ти като минала по този път с един голям вече тийн дай акъл какво да ползваме! Peace

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 18:07 от <eiffel tower>

# 374
  • София
Дани не със спиртНЕНЕНЕ.
Крем здраве яко върху пъпките и сутрин преди да излезе за у-ще или на някъде витамерфен размазваш да попие хубаво.Измиването да е щадящо да не пресушиш че пак ще излизат.Мек гел измивен и след него сребърна вода и тогава здравето и витамерфена.

Общи условия

Активация на акаунт