Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Майче, ние месо вземахме преди от един магазин на "Мадрид", до Канала, сега от известно време - само от една месарница на пазара Ситняково, много е хубаво там, но предполагам, че ти е много далеч.

Честита четвъртинка на Симче!

# 436
  • Бургас
Ххахаха, много сладка Ина, планове крои, ама баща й до тогава дали няма с пушката да им отваря вратата на младежите.  Joy

Айка, що четвъртинка, не се ли брои трета месечинка на Симо. Честито да му е, да става все по-благ.   bouquet

Какви сборни групи, каква ваканция, ваканцията е за учениците моля. Може ли така да извиват ръце.  Crossing Arms Аз съм безкомпромисна в това отношение. Било края на месеца, било лято, не ме интересува, ДГ е да гледа децата в помощ на родителите, а не на учениците, нито учителите. Да ме извиняват учителите, имам ги в повече в родата, ама градината е в помощ на родителите и тяхните работни ангажименти.   Confused

Месо купувам от специализиран магазин, ама ще ти дойде далечко.  Wink

# 437
  • Асеновград
Три месеца са четвърт годинка , затова  Wink.
Интересно ми е как е определила Ина 13 години , много реалистично  Laughing.
Днес се справям с двамата , сутринта правих палачинки с почивка за приспиване , защото Тедо срещнал трудности при оправянето на леглата / уж ми помага / и блъскаше шкафовете - ядосал се бил  Laughing.За сега се справям и не съм се изнервила , направо се гордея със себе си.Само дето хванах от Тедо , носа ми тече и ми е некомфортно.

# 438
  • Sofia
Ако нямам да работя нещо - ама работа, не домакински неща - за мен е АД да са си вкъщи.
Това със сборните групи е наистина голям проблем.... И не е за 1-2 дни, а за цяла седмица ....

Мая, месо купувам от кварталните месарници - ние имаме цели 4 в квартала. И изобщо - пазарувам мляко и млечни от млекарниците, месо от месарниците, зеленчуци от точно определени търговци на пазара. Така си спестявам 50% ненужни разходи, които правим като отиваме в била, метро и т.н.

# 439
  • София
Мая от Бодинор купувам месо,в петък.
Омотала съм се,немога да ви четата Joy Joy Joy

# 440
  • Бургас
Ахаааа, ставало дума за четиримесечие, зацепих  Peace

Иве що си се омотала, дай да те размотаем.  Joy

Били, от къде копира това поведение Тедо? Много сладък иначе.  Heart Eyes

# 441
Стига бе Иве  Shocked как от Бодинор?
Там съм виждала сутрин рано как мият шунките и месата преди да ги сложат на витрината, защото лепнат  Sick
arksi_ всички препоръчват специализираните месарници, но покрай нас няма... Тази на Мадрид, за която ayka пише съм я чувала, но не съм стигала до там.
Намерих си билети за Варна. Отивам във ваканция с децата  Laughing

# 442
Де да знам как си е определила госпо' ица 13 годишната граница  newsm78 подозирам приятелката и от ДГ,която има сестра студентка вече Laughing
Бащата каза, че ще трябва да си търси боя за коса, че съвсем ще обелее  Mr. Green
Месо купува мъжа (той е основното месоядно)  основно от Метро. За месарницата на Мадрид последно преди месец пазарува мъжа, но нещо не му хареса, аз не разбирам от месо и вино, само консумирам  bowuu

# 443
  • Sofia
леле - какви оправни мъже имате ?!?

# 444
  • София
Ами аз салами не купувам,ама ако мислиш че не мият и на други места и в била,а другото което се сещам и е супер е в Халите

# 445
Вили много ми помага. По принцип всички домакински задължения в дома са мои, но той почти всеки ден се включва. Аз смятам, че имам доста домакинска работа поради причината, че сме доста голяма част от деня всички вкъщи. Писала и съм друг път. Всеки ден правя закуска и всеки ден готвя, минимум по веднъж. Отделно децата не ги ограничавам със забрани да не разхвърлят, да не се хранят в стаите или да не изрязват. За час става страшна лудница, която за около  два часа оправям сутрин. Вили никога не ми е отказал помощ, дори сам се сеща. За воденето и взимането от ДГ отговаря той. Само, че и той от своя страна ми поставя задачки за сайта, но така пък се чувствам полезна.
Ками, вечер и на нас Юли ни се пречка, но гледаме да го забаламосаме. По цял ден го забавлявам и ми се иска вечер да обърна внимание на Дели. Юли вече се заиграва дълго с пластелин, лунен пясък, коли и книжки.

# 446
  • sf
Сутринта нямахме нет и свърших толкоооова много работа  Joy
инак сме в семейна криза  Rolling Eyes трябва ни срещаааа , айде де

Какво мислите за идеята " висящо кафе, хляб" и т.н.?

# 447
  • Sofia
Висящата идея е добре, ако хората, които имат нужда от тези неща са запознати с нея. А те 99% не са. Ще отшуми съвсем скоро. Ще има и доста злоупотреби от страна на търговците мисля.

Айде среща наистина!

# 448
  • Бургас
И аз си мисля, че търговците ще злоупотребяват с тази иначе хубава идея. Мисля че като нация не сме узрели за благотворителността в този й смисъл на думата. Помните ли как се бяха нароили всякакви знайни и незнайни и просеха дарения по офисите, използвайки снимки на болни и как се оказваше че тези дарения така и не са отивали при болните, при детските домове... И сега ще стане така, търговците ще приберат "лесната печалба" или ще се навъдят мними бедни консуматори Peace

# 449
  • София
Не знам каква е идеята за висящите хляб/кафе. Тази сутрин чух, че има инициатива в аптеките да се оставят платени лекарства за хората в нужда, сигурно това, за което говорите е подобно.

В нашата книжарница на "Фют" ни казаха, че имат инициатива през април който иска да плати детска книжка по свой избор и да я остави там, след това ще ги носят в детски дом. Хареса ми идеята, предполагам, че и в други техни книжарници важи.

хайде давайте за среща. Аз съм отпуск до вторник, така ще ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт