Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • USA
И Криси си лапа ръцете от известно време. Не си гризе ноктите, но ръцете са му все в устата, както и всякакви предмети. И той не е слагал като малък неща в устата си. Обяснявам, карам се, но засега безуспешно. Мисля, че несъзнателно го прави.

Знам защо доста спряха да пишат тук, но на мен ми липсва и не смятам да спирам. На мен формата на ФБ не ми харесва, той е само за конкретни неща.

Били, как се оправяш с двамата? Аз се родих като К тръгна на занималня Simple Smile

Дани, то и аз ще съм така ако ми говорят за безопастност на движението  Mr. Green.

Ема вчера я набучкаха с 3 ваксини + 1 през устата.  Rolling Eyes Много плака вечерта, милата. Ще проверя дали тук васкинират за хеп А.

Да ви кажа, напоследък страдам от много тежък ПМС - надути и болезнени гърди след овулацията и голяма нервност. Има ли някой друг така?

# 586
  • София
И аз 2 дни се чудя защо никой не пише. Досетих се, че са във ФБ де, ама и на мен там не ми харесва и затова си закрих акаунта. Така, че моля, пишете по малко и тук, неща, които не са толкова тайни.  Mr. Green
Уинкс, аз откакто родих И съм така, направо не се издържа. Освирепявам направо. Сигурно хормоните се разбъркват нещо. А може и от възрастта ми да е.  Sunglasses Откакто взех да пия една хр. добавка Агнес се кротнах малко. Ако искаш мога и аз да ти пратя по пощата, само прочети упътването.
Милата Ема, спокойна нощ ви желая.  Hug
При нас голямата си гризе ноктите и си смуче блузи, ръкави и т.н.  Embarassed Малката, естествено, гледа от нея.  ooooh! И двете като бебета много лапаха. С дори си смучеше пръста много упорито, но се отказа като видя рентгенова снимка на братовчедка си /за брекети/ беше като на баба Яга.
За сега докторката не ме е агитирала за хепатитна ваксина.
Майче, да оздравява бързо Косьо.  Hug

# 587
  • USA
Гери, аз ще съм в БГ след месец и половина и ще я пробвам тази добавка. Благодаря ти, че я спомена!   bouquet Лекарят ми каза да пия по-малко кафе и да ям по-малко сол. Аз сега пия безкофеиново, че и без това ми е нервно, ама не ми помага особено.

# 588
  • София
и аз в кюпа със пред мц синдроми,ужасно е,може и от възраста да е.Рева и на следващия ден с мц.Сигурен знак ooooh!
Р и той лапа но повече си чопли ноктите,не ги гризе ами чопли. #Crazy

# 589
  • Бургас
не ги гризе ами чопли. #Crazy
.
Аз си мислех че само Кривчо го практикува това. Сега малко се е поспрял, но имаше време когато не ми се налагаше да режа нокти  ooooh!
Аз от как се помня карам тежък ПМС, но сега като пия омега 3 и не се чувствам толкова зле, но понякога овуто е ужасно болезнено.  Sick иначе радвам се че не рева и не съм чак толкова нервна, но ми е много усилно преди и по време на мц.

Трябва да работя, обаче колкото повече напредва и толкова ме обхваща мързела.  Пролетна умора му викат някои. ooooh!

# 590
  • Sofia
И аз да не изостана - същата работа пмс-то.
Нокти на палец, показалец и среден - не режа и аз  ooooh! От чоплене де. Сашо по едно време беше започнал и около ноктите вляво и вдясно да чопли кожата....

# 591
 Hug
............
Били, как се оправяш с двамата? Аз се родих като К тръгна на занималня Simple Smile
......
Не съм Били, но да си кажа - не издържам  smile3511 Ина си е вкъщи трета седмица и вече съм яхнала метлата Tired Това дете не може да пази тишина или спокойно да се занимава с нещо. Даже докато рисува си обяснява на висок глас какво прави или пее . На ден сигурно поне 3 пъти буди брат си Sad А като тръгнем навън сме като катун  ooooh! Вчера отказах да и взема шоколадово яйце / вече беше изяла желирани бонбони, шоколадче и т.н / и такава сценка "ти мен не ме обичаш" ми спретна, че направо срам ме хвана  Confused
Иначе и нейните ръце са непрекъснато в устата, носа, а напоследък я хващам да си смуче косата и направо побеснявам  Twisted Evil
ПМС и при мен беше с много нерви и болеше, а сега как ще е идея нямам  Rolling Eyes
Във ФБ и на мен ми е непривично, та и тук ще си пиша
М@я, бързо да оздравява детенце и да го нацелуваш душичката  Heart Eyes

# 592
  • Бургас
  Вчера отказах да и взема шоколадово яйце / вече беше изяла желирани бонбони, шоколадче и т.н / и такава сценка "ти мен не ме обичаш" ми спретна, че направо срам ме хвана  Confused
Ей ква си лоша едно шоколадЕНО яйце да не вземеш на детето.  Joy

# 593
Aaaa лоша съм, че и люта  Mr. Green
Питай бабата в съседния апартамент и тя ме чу като "свих сърмите" на Ина вчера, но понеже при баща и минава номера и детето решило  да се пробва - ако мине,  мине  Twisted Evil

# 594
Мерси момичета,
Ние сме взели цяла кутия шоколадови яйца - баща им иска да събере човечетата от междузвездни войни  ooooh! Спомних си аз как получавах само за Коледа - торбичка с яйце, банан и портокал Heart Eyes Имаше и едни слончета пълни с малки яйца. Косьо май не ми повярва като му разказах.
Аз днес съм с двамата - искам да избягам някъде. 
Усещам се как с Косьо имах нерви за всичко. Сега все бързам или се ядосвам или....
Йосиф още го нося на ръце като ходим някъде, а когато Косьо беше малък имах по 40 мин да стигнем до магазина, който е на 10 мин от нас, за да види всички камъчета и листенца. Спомням си как се възмущавах на съседката, която си носеше детето, че е голямо вече Embarassed Косьо ми се смее - "Майката на Йосиф е кончето на Йосиф"  Blush Йосиф в магазин е като някаква хала - пипа, съберя, сърди ми се, гърчи ми се в ръцете. Такова нещо не ми се беше случвало

# 595
  • Асеновград
Hug
............
......
Това дете не може да пази тишина или спокойно да се занимава с нещо. Даже докато рисува си обяснява на висок глас какво прави или пее . На ден сигурно поне 3 пъти буди брат си Sad А като тръгнем навън сме като катун  ooooh!
Ей така съм  Mr. Green.Толкова е гръмогласен , вкъщи пълна тишина , той крещи или изпуска нещо , ама постоянно.И се оправдава , че е без да иска.Онзи ден му казах , че без да искам ще го напляскам  Mr. Green.Навън излизаме аз с бебе и количка , той с тротинетката.Като тръгнем да пресичаме е голям зор.Понеже излизаме вече често , му идва кураж и се засилва напред , а аз крещя след него като някоя луда да ме чака на тротоара.Вкъщи пък като викам по него да се облече например , защото стои по пижама до следобед , сестра му , която ми е в ръцете , мисли , че нещо и се закачам с тоя висок тон и ми се хили и ми гука.Та не знам да съм сериозна ли , или да се смея  Laughing.Обаче нямам право да се оплаквам , от вчера е при баба му и мога да отдъхна за ден-два.
Тедо си гризе ноктите , беше спрял , след като една приятелка фармацевтка го уплаши , че микробите под ноктите ще му направят дупка на корема.Обаче сега ги яде пак и ми обяснява , че те са му чисти , няма черно , значи няма микроби  ooooh!.Аз също си ги гризях , до 16-годишна , суетата ми надделя и спрях заради маникюра , но той как ще спре не знам.
И на мен ми липсва темата , радвам се , че се разписахте  Hug.

# 596
  • София
Ох, момичета, успокоихте ме малко, че не съм само аз луда и изнервена и стресирана.  Mr. Green  Hug Сега се връщам от гинеколог и проблемите ми си стоят на все същия хал и ми иде да се гръмна. Та ми изписа даже и успокоителни. Мъжа ми вика: "от к'во толкова си стресирана?" Всеки бил стресиран. Та явно след 1-2 деца и сума ти проблеми и се докарваме до тоя хал.  Rolling Eyes
Веси, Били,, като те чета все едно за моите деца говориш.  Hug А пък С я започва и пубертета и постоянно се обясняваме, че всъщност се обичаме.  Crazy
И. пък има въображаеми приятели /които съзнава, че не са истински вече/, но още играе с тях  Mr. Green и като започне да си разиграва разни сценки сама... голямо мотане, уговорки... например, трябва да накарам цялата група приятели да излезе от банята като тръгне да ходи до тоалетна, че я било срам от тях. Crazy  
Уинкс, радвам се, че ще си идваш, ако има среща ще гледам да се включа.  Hug
Майче, и аз така бях с голямата, а сега с двете съм кълбо от нерви.

# 597
Ха ха спомних си преди година някъде - крещя нещо на Косьо, ама грозна картинка вече - истерична. Йосиф седи на земята и ме гледа и ми се хили.

# 598
  • sf
А моят мъж е на 35 и все още си чопли ноктите и кожичките  Mr. Green  и нищо не може да го откаже, ръцете му са ужасни  Joy
за щастие нито едно от децата нямат подобни навици.

Аз ПМС нямам, само малко ми е по-нервно предния ден и понякога ме боли глава, но толкоз. Това откакто родих още първия път.  Mr. Green

# 599
  • София
Вико а глад не изпитваш ли преди мц?седем дни преди това съм #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт