Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • sf
Глад НЕ изпитвам почти никога , но това е защото ям ПОСТОЯННО  hahaha

# 601
  • София
тц, тц, тц, младите майки на две деца ме изплашихте направо, как не ви'й срам! Wink

Тази сутрин в 6 ч. К. кашляше, та се събудих, и за първи път усетих какво е да ти хълца бебето в корема. И голям мързел ви казвам - 5 минути хълца и хич не се и помръдва нещо да се опита да спре, не й ли беше некомфортно, не знам. А мъжът ми вика: "Пий вода!"  Joy

# 602
  • Бургас
Ооооо Кривчо редовно ми хълцаше в корема, чак видимо се тресеше и батко му много се забавляваше.  Joy

# 603
  • София
 Joy Joy Joy
Вико то и аз ям ама тогаве е двойно огладняването.
Моите не са хълцали Crazy само това ми липсваше.
Ама не те плашим подготви се......хич не е приятно с две деца преди 25 година.... Joy Joy
Ей ме сега с едното рай....... Flutter

# 604
  • Асеновград
И Ива хълцаше , сега също много хълца.Тедо не е хълцал , както и не оригаше като бебе , нито връщаше храна.Чудих се тогава с него тези бархетени и тензухени пелени за какво ги купих , а сега не ми стигат , най редовно съм оповръщана от глава до пети , засега само в гащите не съм си намирала бебешко повръщано  Laughing.
Айка не му се плаши толкова , то е сладка болка , нали знаеш.Моята нервност идва най-вече от мен.Очаквам да мога да се справям както когато нямах бебе и като не ми се получи плана ставам зла.Затова се опитвам да не правя планове , както дойде , не ми се получава много , ама продължавам да се опитвам  Laughing.
Мен ме гони невероятен глад за сладко и за шоколад , не знам да го отдавам на кърменето или да не си измислям извинения , обаче преди един шоколад можеше да мухляса в шкафа , а сега съм като пристрастена към шоколада.

# 605
А и мен баща им ме изнервя основно  Whistling
Ето сега съм сама с двамата - едното повръща, другото с разтройство.. и двамата са кисели, два таблета не могат да си разделят и само се карат, филмчета вече не им се гледат, кучето трябва да разходя някак, вечеря някаква, а той се бави на работа. То и на мен няма да ми се прибира в такава къща ама....

# 606
  • София
 Hug
Мая бъркай глюкоза и натриев хлорид и давай,вълшебно е за разтройства и повръщане-малки дози.Бързо оправяне.

# 607
  • София
Ох, Майче, дано се оправят децата. Лека нощ и утре да се похвалиш, че са здрави.  Hug
Голям смях последната страница  Mr. Green. Айка, това си е виц направо.  Hug Моите и двете много хълцаха, а С и сега продължава много да хълца. Били, много ме разсмя с оповръщаното. И аз като теб все искам да имам план и не ми се получава, но съм твърдо решена да не се връзвам вече, ако организацията ми отиде на кино. Като имаш време пусни малко снимки на сладката Ивка и бате Тедо.  Heart Eyes УинксWink думам ти дъще - сещай се, снахо.  Hug Как върви проекта?

# 608
тц, тц, тц, младите майки на две деца ме изплашихте направо, как не ви'й срам! Wink

Тази сутрин в 6 ч. К. кашляше, та се събудих, и за първи път усетих какво е да ти хълца бебето в корема. И голям мързел ви казвам - 5 минути хълца и хич не се и помръдва нещо да се опита да спре, не й ли беше некомфортно, не знам. А мъжът ми вика: "Пий вода!"  Joy
Joy Joy Joy
И ти пи ли вода  Wink подейства ли? 
Не е страшно, трябва време за всички да се нагодят към новата ситуация  Hug
То и аз май изпушвам основно, когато плана ми отиде по дяволите, това ще да е ключа от палатката   Rolling Eyes
Май ще трябва да пробвам без план да видя как ще са нещата  newsm78
Мая Hug бързо оздравяване  Hug

# 609
  • София
Моя приятелка така действа - без план и без да й пука и казва, че се чувства супер. Чисти, когато може, за готвенето - по-често де, но принципът е, че не й пука от нищо. Ако някой дойде и у тях е кочина проблемът бил негов.  Crazy Ама нещо не успявам съвсем да спазвам тоя принцип, не че съм чистофайница... напротив, ама...  newsm78 За сега успешно действа схемата с включването на децата  Mr. Green. Даже се карат коя да чисти с прахосмукачка и коя да мие пода. Мамини отмяни.  Heart Eyes

# 610
И Косьо много ми помагаше, но последно ми се сърди, че бръмчало и не си чувал филмчето.... Поне прах бърше  Grinning Прахосмукачката ще остане за Йосиф  Mr. Green
Нощта при нас мина спокойно, благодаря момичета. Надявам се днес да са по-добре, че имам уговорки за деня и ще се гледат по мъжки

# 611
  • Асеновград
В старата къща и на мен не ми пукаше , че е кочина , дори ви успокоявах , когато юлчетата бяха малки.Обаче сега за пръв път се чувствам в моя дом , всичко съм си подредила както аз искам и ми е много криво като е разхвърляно.Тедо е много разхвърлян и мързелив , неговата стая редовно на нищо не прилича , всъщност има приличен вид само като сме изчистили , а той е останал у баба му  Laughing.Понеже сега пускането на прахосмукачка е работа на Гошо , когато бях бременна и чистеше и подреждаше Тедовата стая , все наваляше "дано , това новото детенце да прилича на мен , че на трима мърльовци няма да мога да ви насмогна" Laughing.
Нови снимки нямам , Гошо ми е свил фотоапарата да запаметява една ел.инсталация.Тук допълвам от време на време - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.557592317593597.127382. … &l=b84db4383e

# 612
Ох като ви изчетох се успокоих ,че не само аз не режа нокти.Сашо гризе и лапа всичко от как се е родил и не мога да го отуча ,ръкавите му са все мокри а като беше по малък като го заболяха ноктите на ръцете събуваше чорапа и гризеше и на краката ужас направо Crazy
А как се карат просто няма да ви разказвам Пешо го гони здрав пубертет и направо влудява Сашо,защото не му обръща внимание.А мен не ме питайте вече квартала ме е чул сигурно като зяпам.

# 613
  • Бургас
Кирова,  Hug хич да не ти пука, мен квартала отдавна ме знае, като викна и няма спирачка  Embarassed Какво да направя и аз съм човек, да не съм маймуна да ме правят на луда, викам та се чува надалече. В последно време май се кротнах  bowuu hahaha
Ооооо Били, ела да видиш у нас кочината... научих се да не обръщам внимание. Десет години дуднах след баткото, сега още толкова след кривчо... еми нямам сили, къщата прилича на бойно поле, какво да направя.   33uu  Нямам никакво намерение да робувам и да ходя след тях 20 години, каквото такова, като им омръзне кочината да си я оправят.  Crossing Arms
Аз съм нещастна в момента - имаме авария и естествено не е от най -лесния край. Сега ще разбиваме цялата баня.  ooooh! Тъкмо избърсах целия прахоляк и видяхме че тече.  ooooh! Ако не умра от тоя прах, алергията ми си е `фанала пътеките  Joy

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 12:29 от VERANO AZUL®

# 614
  • USA
Гери, ще пусна снимки тези дни  Mr. Green.

Аз съм много непукист по отношение на подредеността вкъщи. Има само няколко неща, които ме дразнят. Обаче, откакто съм си вкъщи се дразня повече, защото са ми все пред очите. Криси като го помоля пооправя, но не е особено ентусиазиран да ми помага.

Айка,  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт