Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Два пъти в седмицата цигулка и веднъж солфеж така 7 години.Всеки ден по 1 час и нагоре свирене-домашна репетиция.

# 211
  • Sofia
Солфежа къде го забравих Wink Иве - мисля е време да си извадиш цигулката и да почват момчетата Wink

# 212
  • София
Хахаха имам две даже,знам какво ще стане ама  и ти ще се сетиш с лъковете какво ще е....А иначе е страхотно,но за този инструмент трябва слух Ради е извън музиката-желание много дарба 0,Ники е спортист......,ще ме прощавате но пияното е елементарно Peace за мен,пристрастна съм,а и колко мъка с таз "гъдулка"изживях,но чак сега го оценявам.
И следващия път държа Аркси или Бубето да ме вземат на опера иначе ще се разсърдя

# 213
  • sf
Като се замисля за мутиралите вируси и ме хваща страх,онзи ден гледха как американците създават през втората световна биооръжия,е издържах 15 мин. Embarassed
Точно гледам Заразно зло и се чудя кога ли ще объркат нещо в поръчката за поредния грип и ще ни зомбират всичките  #Crazy

Да ви кажа, търсих нещо в старите си постове и четох много назад, в самото начало, спуках се от смях  Joy

аз съм музикален инвалид, но винаги съм искала да свиря на пиано  Crazy

# 214
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета.  Hug
Дани, имаш го 73- ти от старите стикери. Пиши ми на лични адрес да ти го пратя по пощата.
Ками, пиши ми номерата, все ще имам някои /имам повече от 150 останали все още/ ще ти ги пратя и на теб.
За рождения ден. Скривам текста, че стана цял ферман, ако на някой не му се чете.
Скрит текст:
Идеята ми хрумна след репортаж за рд в историческия музей, където обличат момичетата с едновремешни рокли, а момчетата с рицарски доспехи и им правят кратка обиколка, в зависимост от възрастта и материала, който са учили. Обаче, в нета ми излезе, че и в Политехническия музей също организират рд. Понеже С много се запали по музеите тази година й предложих, като нещо по-различно да го направим там, а и ни е по-близо от историческия. Много беше интересно и на вс. и малки и големи им хареса. Първо имаше обиколка из музея, като се спираха на по-интересните за тях експонати - стари коли, велосипеди, радиоапарати, една от първите перални "Миеле" /не автоматична  Mr. Green/, стари фотоапарати, изчислителни машини, компютър "Правец"  Laughing, стари тел. централи, часовници с механизми, клавесин, орган, пианото на Георги Минчев /на което позволиха на Софи да посвири - нали и тя е пианистка/ и т.н. След това имахме около 30-40 минутен урок по физика  Laughing, супер интересен за всички. Децата не искаха да свършва, защото им показваха разни "номера" - физ. закони поднесени по много интересен и забавен начин и съобразени с тяхната възраст. След това имаха малко игри с подскачащи топки и накрая в отделна заличка - почерпката, която трябваше да осигурим ние, от музея не се наемат с това. Та препоръчвам на всички, заведете децата там, има беседи - на сайта се публикуват кога са, освен това, вечер има наблюдения с телескоп - много ще им хареса. Избрахме този вариант най-вече затова, че е по-различно, иначе вариантите за тази възраст са боулинг или парти с дискотека, на каквито сме били много пъти.
Иначе С освен физически, порасна и като психика и поведение, определено е различна, с което се старая да свиквам.  Laughing Има вече собствено мнение по някои въпроси, интересува се какво става в обществото, задава сериозни въпроси, прави си изводи. Но още си е смесица между дете и пубертет  Crazy с последното най-вече се опитвам да свиквам. Извинявам се, за дългия пост.

Иве, ти си била скрита лимонка!  Hug Не знаех, че си свирила на цигулка. Тогава ще пращам С на солфеж при теб, че да я стегнеш.  Mr. Green Тя, милата, има талант, ама я мързииии... обаче, в същото време иска да ходи на пиано. Интересното е, че не се упражнява почти или много малко, а трябва вс. ден, но бързо схваща и научава. Ние сме й взели прост синтезатор, на който да се упражнява вкъщи. Ако има желание после ще вземем нещо по-хубаво. За протокола - ходи 2 пъти седмично, 1 път наистина е малко.
Айка, и аз знам за парацетамол само, че може, но пък аз самата съм пила Фервекс като бременна и с двете, с И дори бях в много ранна бременност. Гинекологът ми беше казал, че може. Защо не звъннеш на гинеколога си да питаш. Дано не се налага де, да си по-добре вече.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 01:15 от nonsense

# 215
  • USA
Гери, супер ми звучи! Много хубав рожден ден. Искам и аз да заведа Криси в този музей. Той много обича технически неща и ще му е интересно. Миналата седмица ходиха с баща му да гледат един самолетоносач, по-миналата ходиха да гледат совалката. Ще те питам подробности като дойдем в България. Софи и е супер! Не мога да повярвам, че вече е на 10. Много и се радвам!  Hug Heart Eyes

Айка, само парацетамол може. Не съм спец по сиропи и т.н., защото никой у нас не пие. Във Фервекса има преспивателно и за това не е добре да се пие. Принципно, гледаш съставките и търсиш в интернет дали може, т.е. дали преминава лекарството в плода. Парацетамола не минава. Той е и единственото, което се дава на бебета до 6м при вирусна инфекция. Не се упреквай за Кая, най-вероятно от антибиотика е се е оправила. Повече от 4 дена с температура си е баш за антибиотик.

Аз съм свирила на цигулка 3 години. Нищо не си спомням. Не мога и ноти да чета сега, въпреки че съм ходила на солфеж.

Веси, има ли температура Симо или само сополи? Ема на 2м беше настинала и беше със зелени сополи няколко дена. Само пръсках със солената вода и изпомпвах с обикновена крушовидна помпа. Друго не може да направиш като са толкова малки. Помпа за прахосмукачка не бих сложила на 2м бебе. Дано бързо да се оправи мъничето!

Били, пиши как сте?

# 216
  • София
Унксче де не сме били в едно и също читалище Joy Joy
Аз знам само парацетамол за бременни и хомеопатично ама и там има някои които не стават.
Супер звучи на С Рождения ден.

# 217
  • Асеновград
Ето ме ,
сега гарантирано ще забравя нещо , ама ...
Честит рожден ден на порасналото ти момиче , nonsense , много да е здрава и щастлива.Рождения ден звучи много интересно , ей в такива моменти съжалявам , че не живея в София.
Дани , много се радвам за вас , не съм се и съмнявала , че Вероника  е боец.
Всички , болнички бързо да се оправяте , Айка , почивай повече и бързо оздравяване.
Ние сме добре , здрави сме , нещо го закъсахме с интернета , ще сменяме доставчика , затова не съм се обаждала , като намеря време - няма интернет.
Още нямам количка , щъкам навън със слинга , малко е изморително , но сигурно е полезно за мен.
Тържеството на Тедо мина в четвъртък , беше много хубаво и интересно , бяха организирали игри с майките , мен ме изтеглиха да участвам в игра за най-бързо ядене.Тедо ме хранеше с вафла , ужас  Mr. Green , бях последна - първо мразя вафли и второ по принцип ям много бавно  Laughing, при други обстоятелства не бих яла , ама детето ме молеше.
Ива е общо взето кротка , най-трудна е вечер между 9 и 12 , спасяваме положението като спи на гърдите на татко си по това време.
Много съм дебела , искам да отслабна бързо , а ме е страх да не прецакам кърменето.Бубе , дай съвет какво да правя , как да се храня.Иначе упражнения мисля да почвам скоро.
Ето , забравих нещо - честит празник  Laughing , бъдете обичани !

# 218
 Hug

Събудих се в осем от слънцето, което грееше  Grinning И сега съм в прекрасно настроение  Laughing
Уинкс, само сополки, не са зелени. И аз пръскам солена вода и с такава помпичка действам, всяка възможна сме навън.Айка ще запомня за лайката, но малко по -натам, че ме е страх от алергии доста  Rolling Eyes Ина ми се изриваше и се напатих  Tired  А попита ли гинеколога си какво можеш да вземаш??  Би трябвало да ти каже какво може, какво не  newsm78
Аз исках да свиря на флейта, но в К -л нямаше учител  Sad После влязох в залата за акробатика и ..... не излязох 12 години и за друго време не остана Simple Smile
Ина не я виждам да се занимава с музика, тя е по действието  Laughing Много танцува и се замислям да я запиша в някоя танцова школа, но като тръгне на училище. За сега в ДГ заниманията стигат  Wink
nonsense, рождения ден звучи страхотно!!!
И аз се бях засилила за диета, но като попрочетох че кърмата много намалявала се отказах  Rolling Eyes Ще залагам на ходене и намаляване на количеството храна Peace Но и аз ще съм благодарна за съвет от Бубето  Hug
Как са болничетата днес? 

# 219
Забравих да пожелая на Софи щастие и успехи! Изкарването на рожденият ден звучи страхотно.
Ние вчера не отидохме на кино, а на диско. Беше весело. Легнах в 4, станах в 7 и отодох да тичам  Shocked, Още съм свежарка. Но какво му трябва на човек- положителни емоции и разнообразие.
Иве, вчера си взех билети за 26 март за руската филхармония. Ще ти се обаждам и на теб за подобни мероприятия. Ще е супер да си ходим заедно Hug

# 220
  • София
Били, а Тедо как е?

И аз съм ходила малко на цигулка и солфеж, после няколко години на пиано и то с голямо желание, а сега не мога и котешкия марш сигурно да изсвиря  Embarassed

Явно е трябвало К. да е на антибиотик, защото още вдига, макар и по-рядко, над 38.5.

На мен ми е зле, кисела съм, всичко ме боли. Преди малко се разплаках, защото К. ме ритна без да иска, такива лигави изпълнения не бях правила, направо сме картинка...Аз бях говорила в четвъртък с гинеколожката, тя тогава ми каза да си взема сироп за кашлица и до няколко дни ако не ми мине, да ходя да ме преслушат и ако трябва, да пия антибиотик. Аз тогава още нямах Т, но от предната бременност знам от нея, че може само парацетамол.

Много ми хареса идеята за рд в музея, приятно съм изненадана от всичко, което nonsense разказа.

# 221
  • Sofia
Честит рожден ден на порасналата С. на nonsense! Страхотно е това предложение.
Да оздравявате - ей!

# 222
  • Асеновград
Не става ли ясно от хаотичния ми преден пост  Laughing?
Добре е , няколко дни преди тържеството го пуснахме на градина , учителките ни увериха , че всички деца са здрави , нямат нито едно болно.Да , ама той ходи 2 дена и се разкашля.Има някаква задна хрема явно , защото от носа не излиза нищо , а вади храчки , но вече му минава и мисля да си ходи , ако започнат да се разболяват повече деца там , ще ни предупредят.Дори и директорката знае за Тедовата любовна история  Laughing , розменят си бележки / карат ни ние да ги пишем / , рисунки , картички направени от тях , много са смешни.Той нали не беше ходил няколко седмици , шкафчето му беше пълно с рисунки на сърца от Пламена.

Айка , ти не се обвинявай , хормоните бушуват и като ти е зле и нищо не може да го облекчи , е още по-криво.Да се оправяш по-бързо  Hug.

Ива нещо ми прави номера две вечери , от 9 до 12 реве без да спира и нищо не помага , окапвам да я люлям и нося , всичко ме заболява и чак в 12 хапва и заспива от изтощение.После през нощта е много спокойна , ама това реване вечер ме побърква , а и не иска баща си , той като я вземе надува гайдата още по-силно.

# 223
  • София
Дано бързо мине този период при Ива!

На Тедо любовната история много сериозна  Laughing А как се отнася към Ива?

Аз днес имам признаци на съживяване  Mr. Green В групата имало пак скарлатина, чудим се К. кога да я пускаме.

Янче, вие оправихте ли се?

# 224
  • София
Не я пускай Айка Naughtyслед аб то гаранция че ще лепне това е коварно и аз много се страхувам.
Биле купи люлка,само това помагаше при нас,така и яма да свикне на ръце,много хубав уред и за столче става после...

Общи условия

Активация на акаунт