Студенти в чужбина - 3

• 73 390
  • 804
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Аз определено предпочитам двупосочен за септември и връщане през декември. Иначе тези на Луфтханза ги знам - синът ми с тях пътуваше последния път и ще се върне с тях. Но на отиване има 6 часа престой, което не е много удобно, но какво да прави. Всичките им билети са такива. Иначе който се интересува от чартърите до Бургас от Абърдийн са на цена 190 евро. Мисля, че и до Варна са толкова, но може да се купуват 2 седмици преди полета и няма гаранция, че ще има седалки.

Ако не е нахално да попитам, вие къде гледате за чартърни от Абърдийн?  Simple Smile

# 211
Аз определено предпочитам двупосочен за септември и връщане през декември. Иначе тези на Луфтханза ги знам - синът ми с тях пътуваше последния път и ще се върне с тях. Но на отиване има 6 часа престой, което не е много удобно, но какво да прави. Всичките им билети са такива. Иначе който се интересува от чартърите до Бургас от Абърдийн са на цена 190 евро. Мисля, че и до Варна са толкова, но може да се купуват 2 седмици преди полета и няма гаранция, че ще има седалки.

За Томаскук със сигурност може да резервираш много по-рано. Аз резервирах юли месец за септември. И колкото по-наближава датата, толкова по-скъпи стават билетите.

# 212
  • Варна

Ако не е нахално да попитам, вие къде гледате за чартърни от Абърдийн?  Simple Smile

В сайта на Балкан холидейз е написана дестинацията като възможна /Абърдийн - Бургас/ , само че когато искаш еднопосочен билет дава само Бургас - Абърдийн . Когато посочиш отиване-връщане , ти дава  период през 14 дни да го осъществиш . Ако искаш се пробвай и ти  newsm78

http://www.balkanholidays.co.uk/flight_only/index.html

Та БХ  и Томас Кук май са чартърните компании.

# 213
Информацията за чартърите я знам от една варненска фирма за билети - преди някалко дни им писах имейл и те това ми отговориха. Ако се интересувате ще ви дам координати.
Браво на Лора, много добре го нареди този надут английски пуяк - много ми хареса частта с еничарите и с мустаците на техните жени. Наистина този повтаря едно и също като развалена плоча. Иначе скоро попаднах на статии, в които други английски политици уверяваха, че разрешителните ще отпаднат. Така, че децата ни ще могат да работят догодина.

# 214
Информацията за чартърите я знам от една варненска фирма за билети - преди някалко дни им писах имейл и те това ми отговориха. Ако се интересувате ще ви дам координати.
Браво на Лора, много добре го нареди този надут английски пуяк - много ми хареса частта с еничарите и с мустаците на техните жени. Наистина този повтаря едно и също като развалена плоча. Иначе скоро попаднах на статии, в които други английски политици уверяваха, че разрешителните ще отпаднат. Така, че децата ни ще могат да работят догодина.

А аз го знам от личен опит. И не разчитам на фирми, а си търся и резервирам билетите сама. Миналата гогина открих, че фирмите нямат представа за едно 50% от полетите, които се предлагат.

# 215
Да, пробвах. Точно за чартъри на Балкан Холидейз става въпрос. Но сега се предлагат от сайта само за юни, за септември ми дава, че няма полети. Аз за това писах на агентката и тя ми обясни, това което писах по- горе. Купуват се две седмици преди полета. Така, че който търси за връщането през юни може да се възползва. Ние за тогава имаме билет. Аз търся вече за септември, но не ми дават гаранция за чартърите, че ще има свободни и за това няма да разчитам на тях. Тези чартъри са за почиващи през лятото главно за Слънчев бряг и предварително не знаят дали връщането към Шотландия ще е за същия брой пътници - някои си удължават престоя.

# 216
Айде сега фирми! За жени като нас пречки няма, нито за самолетни билети, нито за нищо друго! Аз гледах на Бритиш еъруейз от Букурещ за септември, доста изгодни, но нека си дойде сега и после ще коментираме за връщането.

# 217
  • някъде из облаците
Иначе дъщеря ми има приятел шотландец и родителите му са били много мили с нея, бащата дори се е постарал да научи няколко думи на български, за да я посрещне...
 Peace и моята дъщеря я приеха много добре, без притеснения общува с тях. След като разбрали, че ще сме там за Коледа, веднага ни бяха поканили да се запознаем. Съвсем обикновени хора, загрижени за децата си. Самите те не харесват социалната система, в крайна сметка от техните данъци се плащат тези помощи, а младежите нямат никакъв стимул да работят, след като могат да получават пари без да правят нищо.  Имат  приятели преселили се тук, в България.

И на мен ми хареса Лора Крумова, много на място си каза всичко.

За билети- на френските авиолинии двупосочни са по-изгодни, но ако взимате за тях гледайте да има поне час и нещо между полетите ако прекачването е в Париж.
При нас, за сега, неясни планове за лятото и съответно за билети въобще не гледаме, иначе искат поне за малко да си дойдат лятото.
А за септември - не е никак рано за билети.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 19:49 от valha

# 218
  • Варна
Моят свикна да си ползва автобуса Глазгоу-Лондон и оттам със самолет до Варна  Grinning

Е, хайде сега - агенции, директни сайтове, всеки може да получава информация от различни източници. Ако някоя ваша близка работи в агенция, няма ли да я ползвате да ви ориентира за цени  и възможности Rolling Eyes Не че не си купувам и аз директно билетите от авиокомпаниите , но добре ,че е форума за да науча някои нови маршрути и т.н  Hug

# 219
Моят свикна да си ползва автобуса Глазгоу-Лондон и оттам със самолет до Варна  Grinning

Да те питам, колко излиза с автобус от Глазгоу до Лондон и трансфера до летището? И от кое летище лети?

# 220
И дъщеря ми ще пътува с автобус от Глазгоу до Лутън, около 27 паунда излезе май билета. Но аз още миналото лято и бях взела карта за намаление на Нешънъл експрес. До Хийтроу автобуса е даже директен, до Лутън има една смяна.

# 221
И дъщеря ми ще пътува с автобус от Глазгоу до Лутън, около 27 паунда излезе май билета. Но аз още миналото лято и бях взела карта за намаление на Нешънъл експрес. До Хийтроу автобуса е даже директен, до Лутън има една смяна.

Е, то и полета до Лутън е толкова, не предполагах, че е толкова скъпо  newsm78

# 222
Да, общо взето е така, но все пак полетите са си по-скъпички. Но сега просто не ме устройваха часовете на полетите и това беше варианта. Иначе евтини автобусни билети има с Мегабус, но те ходят до гара Виктория и оттам се търси автобус за летищата. Но не съм проучвала много, просто знам за този вариант.

# 223
Да, общо взето е така, но все пак полетите са си по-скъпички. Но сега просто не ме устройваха часовете на полетите и това беше варианта. Иначе евтини автобусни билети има с Мегабус, но те ходят до гара Виктория и оттам се търси автобус за летищата. Но не съм проучвала много, просто знам за този вариант.

Благодаря!   bouquet

# 224
  • Варна

Да те питам, колко излиза с автобус от Глазгоу до Лондон и трансфера до летището? И от кое летище лети?

Ами за Коледа бяхме купили билет за 1 паунд с Мегабъс Глазгоу - Лондон, Виктория . Сега го е купил за 10 паунда. Иначе имаше трансфер от Виктория до Лутън , 4 паунда е билета , ако го-купиш по-отрано . За съжаление от май месец автобусите за Лутън няма да тръгват от Виктория .

От Хийтроу до Глазгоу е ползвал  Нешънъл експрес , някъде около 30 паунда беше билета. Самолетен билет Лутън - Глазгоу пак му излезе толкова.

Общи условия

Активация на акаунт