Време ни е за промяна №71

• 13 926
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Бамба, бактерии могат да изолират, но виж - не знам какви  Thinking

# 16
и аз знам за гъби и бактерии

# 17
слънчо пак от засада  Joy Joy Joy Joy Joy

изчетох ви ooooh! колко сложни думи сте използвали снощи Crazy аз нищо не съм пускала от тези, ама сега смятам да наваксам с всичко- всякакви изследвания ще пусна ей тъй за всеки случай.
снощи сънувах Стаменов Crazy

# 18
  • Пловдив
ми кво няма да го сънуваш бе Слънчо, тук всеки ден си говорим за него, сигурно ушите му са пламнали  tooth
ох, аз се каня да ходя на гости, а ме мързи да си вдигна трътката  Mr. Green

# 19
  • софия
Добър ден!
Ако не е Светки ще е Слънцето  ooooh! ooooh! Laughing
Пак ще вадя парцала

Рали и Лили,  Hug
Миеринче, как е татко ти?

# 20
  • София
всъщност ме вълнува дали откриват нещо, което се лекува дълго , че постоянно се търси причина за секцио  Confused
гъбите нали само за няколко дни се унищожават или съм в заблуда  newsm78

# 21
  • Sofia
Слънце, и аз го сънувам от време на време  Laughing Единият път сънувах, че не мога да го намеря и обикалях цялата сграда да го търся  Laughing

# 22
  • София
 wavey

# 23
Слънце, и аз го сънувам от време на време  Laughing Единият път сънувах, че не мога да го намеря и обикалях цялата сграда да го търся  Laughing

аз сънувах, че ми казва, че ако искам да си нося нощница трябва да е синя, иначе нямало да ме пуснат в болницата, а после, че ако искам да правя опит там трябва да подпиша декларация, че ще раждам около нова година и ще имам момче Crazy Crazy събудих се в 6, ма не помня подписах ли декларацията и за коя година ставаше въпрос #Crazy

# 24
  • СОФИЯ
Шътко днес ще му свалят превръзките за да видят какво се е получило след втората операция. И ще се решава днес дали ще има още или са си свършили работата перфектно. Дано всичко е наред, че се измъчи тоя човек от тия операции. Иначе е добре, в настроение. Благодаря ти, че попита  Hug Hug Hug Hug

Вие па нямали кой да сънувате, та Вожда  Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
всъщност ме вълнува дали откриват нещо, което се лекува дълго , че постоянно се търси причина за секцио  Confused
гъбите нали само за няколко дни се унищожават или съм в заблуда  newsm78

Мисля че зависи от вида на гъбата. За кандида знам, че се лекува около седмица, но пък и симптомите за нея са много силно разпознаваеми, така че май няма начин да се объркат и само по симптоматика.

# 26
  • софия

аз сънувах, че ми казва, че ако искам да си нося нощница трябва да е синя, иначе нямало да ме пуснат в болницата, а после, че ако искам да правя опит там трябва да подпиша декларация, че ще раждам около нова година и ще имам момче Crazy Crazy събудих се в 6, ма не помня подписах ли декларацията и за коя година ставаше въпрос #Crazy

# 27
  • Sofia
Слънце, може да е още тази година. До април има време  Peace

# 28
ко са хилиш ма събудих се вир вода цялата Crossing Arms  Crazy

Максче, а дано, ма аз мислих до март да съм забременяла. значи или трябва да преносвам, или да отлагам опита hahaha

# 29
  • софия
аз пък сънувам еротични сънища напоследък  Party

аз като някакъв олигофрен, ама понеже не разбрах Гена с тия мутации, та се обадих да питам кой точно е за фолиевата  Crazy Crazy
MTHFR - мутация С677Т  там съм с нормален генотип
щото все ми се струва, че други числа пишете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт