Време ни е за промяна №71

• 13 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • СОФИЯ
оп точно къде се цопнах  newsm75 newsm75 newsm75

Слънчо ми така де  Hug нали знаеш, че съм си щурава малко та се поддържам с апчи розово  Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Пловдив
 newsm75 newsm79 newsm28
аз да си взема, ако не е нахално  Laughing

# 47
За всички,които я чакат тази новина:

ГОРЕЩА НОВИНА!

Уважаеми пациенти,

Ето и най-чаканата НОВИНА!

От днес, 19 февруари, в МБАЛ „НАДЕЖДА” стартират ин витро процедурите, финансирани със средства от НЗОК!

Всички пациенти с получени Заповеди от Фонда за асистирана репродукция, с платени здравни осигуровки (засега и при двамата партньори) и с подходящи медицински показатели, ще могат да стартират стимулации след консултация с лекуващия лекар.

Въпреки, че Болница „Надежда” все още е в процес на подписване на договор с НЗОК, екипът ни се позовава на решението на Касата (виж: http://www.nhif.bg/web/guest/news?p_p_id=newsdisplay_WAR_newspor … eb%2Fguest%2Fnews)
,че институцията има готовност да сключва договори с изпълнителите на тези процедури и съответно да им заплати за извършените дейности и необходимите за тях медикаменти. НЗОК вече приема заявления за сключване на договори за работа през 2013 г. и се очаква до края на месеца този процес да приключи. Предвидена е и възможността за сключване на допълнителни споразумения, обхващащи периода на работа преди сключването на договор. По този начин ще бъде заплатено на клиники, които вече са започнали процедури.”

Пожелаваме на всички наши пациенти да запазят надеждата, спокойствието на духа си и да се заредят със сила и търпение, за да се подготвят за пътя на родителството! Ние сме с вас, приятели! Вярваме, че 2013 е годината на общите ни сбъднати мечти! Заедно ще успеем!

екип "Надежда"

# 48
  • София
... Дай да та поръся с мъже за по-сигурно babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
тя мъже не иска  Joy Joy

по ЗК ми пуснаха микробиология,  там сигурно ще е доста по-скромно  Rolling Eyes

# 49
  • СОФИЯ
Браво  smile3501 smile3501 smile3501

# 50
  • София
Наде, май е време да послушаш доктора и да спреш да работиш вече  HugНадвям се, че си вече по-добре.  А ти къде го прави това комплексно изследване и колко струваше?

Слънце, хубав съм си сънувала, а дано тази нова година да е раждането!

Шарки, не ти липсва въображение  Laughing

Мишки, добре дошла и успех!

# 51
Надежда, какво е това кръвно?! Мога да дам съвет за ниско кръвно. Чаша айрян с повече сол или едно пакетче чипс. Солта ще се погрижи веднага за кръвното ти.

Миеринче, я сподели за розовото хапче, че нещо се треса от нерви

Добре дошли на новите Simple Smile

# 52
Цитат
Публикувана от: shhhh...

Хътче, стараем се бе  
обаче единия сън ми беше със зъболекаря, а аз за там се оправям сега

браво, дано само това не го прочете мъжо ти  newsm48

айде честито на "надежденските" за фар  Grinning

ликунче, как незнаеш за малкото розово хапченче - лексотанче бе душко  Whistling

# 53
Зази, в лаборатория Надежда във Варна - струва около 60лв. Правят и антибиограма, ако изолират нещо, и така е ясно с какво да се лекува евентуалния проблем.

Още 3 дни ми остават да работя, такъв ми е плана и бюджета ми е настроен според него - много съм стриктна Laughing

Бамби, ми тя Слънцето мъже сънува, подсъзнателно такова иска hahaha hahaha

Ликун, спасителния план на колегите включваше няколко чаши с много солен айрян, сложиха ме на три стола да легна и краката ми на няколко папки вирнати и сега съм по-добре. От началото на бременността поддържам ниско кръвно, обаче понякога пада много и става страшно - вече за 4-5ти път ми става така.

# 54
  • София
Дребния има по-сериозно постижение - "мамеоб", така го прочел, така го запомнил....

# 55
Розовото хапченце не е ли Деанксита?Вълшебно е,така хубаво те отпуска и хич не ти пука за нищо,поне не мен много добре ми действа.

# 56
и двете са малки и розови  Mr. Green и много добре отпускат и приспиват  Mr. Green

# 57
  • София
Розовото хапченце не е ли Деанксита?Вълшебно е,така хубаво те отпуска и хич не ти пука за нищо,поне не мен много добре ми действа.
А как уврежда сърцето...

# 58
Айде юруш на маслините, като се сетя колко много народ чакаше, сега и със заповедите като се включат, направо не знам къде ще сядате  Whistling

Гуге, не се притеснявай за хистерото, просто ще изрежат малко матката и ще си като чисто нова  Hug

# 59
  • СОФИЯ

Да това е  Crazy Crazy Crazy
На мен обаче лекар ми го е предписал ....не пия хапчета без лекарско предписание  Peace
Помага ....

Общи условия

Активация на акаунт