Време ни е за промяна №71

• 13 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Ами освен да се върна в болницата и да си искам хапченцата ... като ме наплашиха, че аха и ще се гътна, сега да се погрижат за нервите ми   tantrum

# 61
  • СОФИЯ
Ами освен да се върна в болницата и да си искам хапченцата ... като ме наплашиха, че аха и ще се гътна, сега да се погрижат за нервите ми   tantrum

Joy Joy Joy Joy Joy
Душичка  Hug Hug Hug

# 62
Миеринче, ти защо се налага да пиеш дианксит?

# 63
И на мен лекар ми го е предписвал ,също не пия нищо без лекарско предписание,то и без рецепта няма как да го вземеш освен ако нямаш познат фармацефт.

Като ви поизчетох от снощи,та се чудя дали да не започна да си пия фолиевата така просто профилактично newsm78

# 64
Пими, аз преди да стартирам опит в Турция питах изрично дали да не почна да пия фолиева още преди опита и ми казаха, че не е нужно. Назначиха ми я от началото на стимулацията.

# 65
  • СОФИЯ
Миеринче, ти защо се налага да пиеш дианксит?

Наденце от хубав живот и само хубави моменти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж какво се ми се случва  Mr. Green
Явно не съм силна и не мога да преживявам като нормалните хора лошите неща  Mr. Green

Пими не смея нищо мила да пия без лекарско предписание, само витамини сама си назначавам .... ма и за тях питам личната  Hug

# 66
  • СОФИЯ
Пими, аз преди да стартирам опит в Турция питах изрично дали да не почна да пия фолиева още преди опита и ми казаха, че не е нужно. Назначиха ми я от началото на стимулацията.

Наде затова я спрях фолиевата  Thinking от 2009г., на първия преглед в Щерев ми я предписаха и до м.декември 2012г. съм я пила даже Петето ми я назначи в последните 5-6 месеца 3х2  Crossing Arms Crossing Arms Ай стига си казах .... ще я почна когато започна опит и така

# 67
слънчо, ма и тебе яко те апе коня душо.

кажи си, че мене ме чакаш, заедно да бременеем. че и сестрата и гугито ........ и още сума народ. ама ти мене ме чакаш. ни съ бой, ей са са спретвам и до април са почваме

# 68
Наденце от хубав живот и само хубави моменти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж какво се ми се случва  Mr. Green
Явно не съм силна и не мога да преживявам като нормалните хора лошите неща  Mr. Green

Ще му дойде края и на това лошото Hug Hug Hug

# 69
  • СОФИЯ
Наденце от хубав живот и само хубави моменти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж какво се ми се случва  Mr. Green
Явно не съм силна и не мога да преживявам като нормалните хора лошите неща  Mr. Green

Ще му дойде края и на това лошото Hug Hug Hug

Дано Наде, дано  Praynig Hug Hug Hug Hug

# 70
... Дай да та поръся с мъже за по-сигурно babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
тя мъже не иска  Joy Joy

иска, иска. само да има и да е здраво и да е едно.  Crossing Arms

Вико, ш'та чакам! план има да се изпълнява и декларации да се подписват hahaha
Гугито и Миеринката моля също да се взимат в ръце Mr. Green останалите също Naughty
Да не се налага аз да ви подписвам декларациите hahaha

# 71
  • СОФИЯ
Слънчо давай мила квот трябва ша се подписвам  Hug Hug
Квото трябва ще обещая  Hug
сестрата ме излови с подписите, сега ще се дам без бой  Joy Joy Joy Joy

# 72
  • София
аз да се възмутя публично  smile3515
милка раздават някакви лилави одеяла,100 000, реших че са много, та рекохме да спечелим и ние едно. 3 кода регистрирах и все не печелят. мизерници са явно, ще раздадат 100 000, ама друг път  smile3515
и не мога да им ям работите, щото са наблъскани със захар  Close

# 73
слънчо, тебе те опуснах, ама сестрата подписа.

абе почваме се и те това е. може да не е в края на календарната година, може да е вв края на данъчната и финансова, ама ще се ражда - в нормални седмици!

# 74
Бамби, ами то ако регистрираш още няколко кода и може да ти излезе по-скъпо, отколкото да си купиш одеалото им Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт