Време ни е за промяна №71

• 13 905
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ами аз купих за 15лв чудесно одеяло  Mr. Green
взех да се превръщам в тия скучаещи жени в къщи, гледам сериали, събирам кодове да печеля, определено ще гледам да се връщам на работа по навреме  ooooh!

# 76
сготвих, измих посудата и след обяд ша ходим на кино. и ша ма боядисват

# 77
Никой нищо не казва за Сигма. Нито тя се появява, нито нейната приятелка, никакви новини... Или гушка бебето и не й до нас или тотално ни е забравила

# 78
  • София
сигма сигурно е в реанимация, там не може нищо да прави, техниката не е разрешена, пък информаторката явно си има друга работа, надяваме се да се появи да ни информира

# 79
сигмето сега сигурно незнае къде се намира от болки  ooooh! все пак секцио й правиха. дано се включи по-скоро и да каже две думи. а лия най-вероятно е в кувьоз  Rolling Eyes

# 80
Бамби, и на мен това са ми най-големите страхове, от стоенето вкъщи определено се затъпява ooooh! Хората искат вкъщи да стоят - аз наобратно. Угода няма Crossing Arms Три дни ми остават и сякаш ще отивам на заточение...

Дано Сигма и Лия да са добре.

# 81
Едно на 70 милиона: Американка роди две двойки еднояйчни близнаци
Семейството има вече петима сина, ще работи за щерка
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1782036
 Rolling Eyes

# 82
сигурна съм че третогъзието и малкото гъзие са добре

# 83
Ами то и в близнашката тема има едно момиче с две двойки близнаци - всичките момчета. Едната двойка е на 2г. и 6м., а другата на 1г. и 5м. - заченати по естествен път Wink Как се оправя с всичките мъже вкъщи, не знам.

# 84
  • София
ама тия четирите са накуп, и колко много коса имат

# 85
Здравейте,

аз малко се поразболях тези дни и ви поизпуснах, ама бързо споделете Сигмето кога е родила и колко е голяма малката госпожица.

# 86
вероятността все пак е 1:70 млн. Божа работа!

алексче, сигмето роди вчера девойката лия. малката тежи 1300 гр.  Mr. Green

# 87
Браво на Сигмето, че и страхотно име са избрали.Сега да расте малката госпожица и скоро да са изписани Simple Smile

Бамба аз 4 кода регистрирах и нищо не спечелих относно оделцата на Милка Simple Smile

# 88
бамби,то е до късмет-моя приятелка спечели одеялце само с един код,а аз като тебе няма

дано сигмето и бебчето са добре,все пак си е секцио и си боли много първите 2 дена,но сигурно и слагат обезболяващи,отделно и матката се съкръщава и от там пак боли ,но като си видиш детето забравяш за болката

щом казвате няма да я почвам от сега фолиевата,преди ЗЕТ-а ще я почна

# 89
  • София
 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт