Време ни е за промяна №71

• 13 930
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
ох, не знам защо при нас винаги като завали нещо и водата едва капе, умрях от студ и не можах да взема душ, ся вися и чакам  Twisted Evil

# 31
Момичета, благодаря за похвалите за филиите  Simple Smile, ама моите заслуги се ограничават до бърз превод от английски на два пасажа от информацията, събрана от наша английска "сестра" в техния форум.
Информацията е уникална като богатство по всички въпроси, свързани с инвитрото. Тази информация е от научни статии и разговори с водещи английски и американски инвитро доктори.

Пускам ви линка, можете да си го запазите, и ако нещо ви трябва конкретно, да проверявате-

http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=242395.0

# 32
Слънчо,тебе скопираха ли те в крайна сметка?Помня, че имаше някакви перипетии покрай твоето лапаро.

# 33
  • София
А аз пък все си прочитам MTHFR = motherf*cker...

# 34
добро утро. ама много сте ранобудни бе  ooooh!

слънчо, съня ти е много красив  Heart Eyes хайде сега да пристъпите и към изпълнението му  smile3521

Цитат
Публикувана от: shhhh...
аз пък сънувам еротични сънища напоследък
hahaha hahaha hahaha
шътки, що не се постараете и на яве с мъжо

# 35
  • Пловдив
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 36
Добро утро  Laughing

Слънце, значи мокри сънища са били щом си била вир вода, па може да си го сънувала от кръста надолу гол, за да е конкуренция на Сигридов   hahaha hahaha hahaha

Само да кажа, че не съм си правила изследване за фолиевата, пиех мета по едно на ден, но на този опит ми изписаха обикновенна. Като си видях високото ЧХГ си назначих по още едно хапче. В 18 седмица седмица Михова ми я намали на 1 на ден и май до края ще си изкарам с нея. Другия път ще я питам, защо е необходимо да я пия. И Фраксито го слагам през ден, че не се движа много.

# 37
  • София
  Animal Snail  Animal Snail  Animal Snail айде и аз да дотърча в новото тема  Grinning
newsm79 след парцала едва ли е останало неща, ама да пробвам  айде и да се обаним
 newsm37.

момичета отивам към клиниката, стискайте палци този месец да е моя, че искам към декември да раждам Mr. Green

# 38
меме, стискам и на крачката  Hug

# 39
  • СОФИЯ
Мемче успех мила  Hug Peace Peace Peace

Аз пък сега съм спряла всички видове витамини и т.н., пия си само розовото хапче  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 40
  • София
благодаря момичета Hug
 ще докладвам като се върна, на вас хубав и усмихнат ден  love001

# 41
Аз пък сега съм спряла всички видове витамини и т.н., пия си само розовото хапче  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mеме, успех!

# 42
Здравейте момичета!  Да се представя и аз, че вчера само се натресох с пожелания.  На 32 съм, ММ на 37, повече от две години опити, две неуспешни инсеминации (САЩ), едно неуспешно инвитро (Селена), скоро ще правя ЗЕТ.  Клиниката е Селена, докторът Минев.

По повод мненията от последните страници на старата тема, да спомена, че имах правена хидротубация, но Минев каза, че не е достатъчно точно като изследване и задължително правих цветна снимка.  Видя се разширение в края на тръбите, което не беше упоменато в репорта от хидротубацията.

За Фолиевата - в щатите ми изписаха 2,5 милиграма.  Тук Минев ми изписа и Прегнакеър Плюс и каза да ги пия и двете.

Ама как изписахте 20 страници само за през нощта?   ooooh!

Хаха, къде бил въпросника.  Отговорих май на всичко...

Хубав ден!   bouquet

# 43
  • софия

Хътче, стараем се бе  Laughing
обаче единия сън ми беше със зъболекаря, а аз за там се оправям сега

Меме, успех  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 44
Бамби, зависи какво ще ти пуснат за изследване на микробиологията. Аз в третия месец правих комплексно изследване Генитална система, което включва: 1.Бактериална   инфекция  2.Микотична  инфекция / Candida  albicans/  3.Трихомони 4.Mycoplasma  hominis   и  5.Ureaplasma urealyticum    с  изолиране  на   причинителя   и    разширена  антибиограма. На мен ми откриха някакви бактерии, които лекувах 10 дни с вагинални глобули.

Мен досега ме спасяваха колегите - кръвното ми падна много и долната граница беше под 40 ooooh!

Слънце, виж къв хубав сън си сънувала, а дано да ти се сбъдне. Дай да та поръся с мъже за по-сигурно babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт