Време ни е за промяна №71

• 13 899
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Аз нали бях на пункция скоро. Платих общо 1084лв:
- три бр. менопур*3
- един цитротид
- един прегнил
- пункция на 2 фоликула
- оплождане на 1 Я

Отделно 400 лв. замразяване на Е.

Бамба, честита кола на Дебелан!

# 661
  • София
ами на мен днес никой не можа да ми каже ако влезна за 10 дни за наблюдение какво ще платя  Mr. Green
ахкаха, охкаха, извиняваха се и аз си тръгнах, щото и само престоя ми идва нанагорно  Crazy

# 662
а добър вечер  Hug

като чета аз май ще си изчакам облигацията - много нанагоре ще ми дойде ако се смята така  Crazy

# 663
Вико, предполага се, ама не е нормално да седя и да тъна в неведение. Хем се сърдят на форумите, хем информацията човек си я черпи от тях, щото няма откъде ooooh!
Бамба например какво следва да направи? Да влезе 10 дена по-рано и после тя да охка ли Tired

# 664
Те никога не са имали ценоразпис-и в Малинов нямаха,но сега вече не е нормално да не се знае за какво и колко плащаш.Не може да не се знае за един ден престой-както е при бамба на никой да не е ясно колко ще и струва.Все пак нашите заплати не са като техните-със сигурност в тази болница за повече от много добре платени!

Така сега прочетох в другата тема-взели са му на момичето 350 лв за пункция и по 250 на Я -такса оплождане,била е на ЕЦ.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 19:45 от pimi

# 665
  • София
щом съм подсигурена от към вазелин .......

как 500 лева пункцията бе Shocked
350 е пункция с упойка,  300 без упойка. 500 са й взели за такса оплождане. 250 лв е явно само за 1 бр.
Бамби, той Дебелан кат тебе потаен-крие си лицето hahaha

# 666
  • София
Ииии да се оплача- 10лв за преглед ми взеха. Как определят кога и какво да взимат не ми е ясно ooooh!
Бамби, от къв зор да седиш 10 дни там newsm78

# 667
  • София
Здравейте

Шътки, кефиш ме - как си напазарувара най - важните неща  Hug
По едно време ви зачетох набързо, много ми хареса МС, който избрахте.

Ако говорите за 250 лв такса оплождане на брой яйцеклетка и аз попаднах на нещо такова в зачатие. Малеее, а аз имах 24 оплодени яйцеклетки, не мога да го сметна това безумие. Дано да е някаква грешка! Сега ще се върна да зачета, че да не говоря някви глупости.
Рали това е само за ЕЦ. При стимулираните си е твърда цената

# 668
  • Sofia
Добър ви вечер, прибрах се от бачкане най-накрая. С тия протести така ни объркаха работата за следващите два месеца. Сега ще ни отпаднат няколко проекта и кампании, или по-скоро ще се отложат във времето, когато минат изборите. Лошо, щото и приходите ще намалеят Sad

# 669
Който ще взима във владение даначното,моля веднага да направи една проверка на клиниката Naughty.До кога така?Без цени...не може Thinking

# 670
шътко, не се ли прибра бе душо? че много страшно го дават по тв-то, да не се омеши с протестантите? Тая вечер никой не пие  Wink, само аз и шъткито сме на по патронче. Комшийката и тя ядове има с кокошките ooooh!

максче, да не се отказа и ти от алкохоля  newsm78

# 671
ох оляха се вече с тези извънредни емисии,пак не мога да си гледам филма Cry
днес от нашия прес център нали изпратиха новината за новото правителство на медите,кво дъвчат пак Sick Sick Sick

# 672
  • Sofia
О, Наде, не съм го отказала. Днес обаче едвам гледам и ако пия едно ще ми се доспи зверски.

# 673
  • София
Ел вел и мен ме дразнят телевизиите. И си гледаме с мъжо hobby. tv Mr. Green
Аз пък тия дни не мога да заспивам до 100 часа Confused

# 674
и аз ходих да клюкарствам в другата тема. лапарото и то станало от 900 -1200  Tired

Общи условия

Активация на акаунт