Време ни е за промяна №71

• 13 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
млякото е един от най-търсените продукти в нашия хладилник. няма ли мляко, все едно нищо няма  Rolling Eyes

# 646
прясното само с кафе, киселото рядко

# 647
вий се смеете ма комшийката лошо и стана ,ловеца и уби незнам си колко кокошки .мааа казай ,нали не мога да крия...и отворих една голямаа уста ,казах и че мойто куче си е в къши ,ко правят нейните кокошки в нашият двор...само ме е страх да не му хвърлят нещо,че тогава не перушина ми незнам ко ша фърчи....той уж не яде кво да е ..ма ако му хвърлят краставица с нещо си,си е..ло майката ,
съра запази мълчание ,ми то от мен не мож си отвори устата де hahaha hahaha

# 648
  • София
млякото е един от най-търсените продукти в нашия хладилник. няма ли мляко, все едно нищо няма  Rolling Eyes
и нашия се обитава от същото, купувам по 10 кисели и 5 пресни в събота, в четвъртък вече ги няма  Mr. Green

# 649
при нас пък такива продукти никога няма, ако не ми трябват, за да приготвя нещо Rolling Eyes

# 650
Здравейте

Шътки, кефиш ме - как си напазарувара най - важните неща  Hug
По едно време ви зачетох набързо, много ми хареса МС, който избрахте.

Ако говорите за 250 лв такса оплождане на брой яйцеклетка и аз попаднах на нещо такова в зачатие. Малеее, а аз имах 24 оплодени яйцеклетки, не мога да го сметна това безумие. Дано да е някаква грешка! Сега ще се върна да зачета, че да не говоря някви глупости.

# 651
И ние винаги имаме мляко и кисело и прясно,въобще млечните продукти са на почит

Вчера пращам Ива за кашкавал,идва си тя носи ми и бележката и гледам кашкавал 8.70 лв.-гледам кашкавала е 420 грама-баси викам колко ли ми е килограма,че то над 20 лева идва ooooh!
Отивам до магазина да проверя,казвам си сигурно има грешка.Е да няма-на щанда пише-1 брой 8.70 и всичките са опаковани по 420 грама,но цена на килограм няма и човек се лъже,щот си мисли че това е за килограм.Писна ми от неправилно етикирани стоки.

Рали и го четох в Зачатие-по 250 лв. на Я са му взели на момичето!

# 652
е те ако са такива цените, просто няма да си направя опита там аз. то по-добре да е тука ooooh!

и никак няма да е лошо да вземат да сложат някакви цени в тоя сайт Crossing Arms

# 653
  • софия
ма тия в клиниката нещо съвсем са се побъркали
забравих да ви кажа, че тия дни като ходих 2 пъти до владимиров и нямаше никакви хора, охраната и две чистачки. и си мислех, че щото там е по-скъпо, а то и в нашата кво стана  ooooh!

аре, почвам да събирам багажерията и да потеглям

# 654
нещо са се объркали. не може да е само за това 500 лева. има и още нещо включено

# 655
ми не знам, ма малко несериозно ми се вижда на мен- голяма болница направиха, сума ти лекари привлякоха, няма ли кой да се заеме да им оправи малко сайта, за да няма спекулации и недоразумения... много се ядосвам така Crossing Arms

# 656
Абсолютно, и докога няма да знаят на кой свят са! Айде малко по - бързо да се съвземат, още никой нищо не може да ти отговори, праскат си цени както им дойде и единствения ценоразпис е един трилистник при Дани. Не е сериозно!

# 657
е то се предполагаше, че като се разширят ще вдигнат цените

# 658
  • София
то това ще е само за ец сигурно, за стимулиран опит нали си има отделна цена  Rolling Eyes
така че тия с 25 яйцеклетки едва ли ще платят 6-7 хиляди само за това.
иначе знам, че правят нов сайт и там ще има цени, ама кога ще стане, много е неприятно така  ooooh!

# 659
Знам, ама нещо официално да пуснат, хората как да се ориентират като две еднакви цени няма за едно и също нещо. Всеки път едно към гьотуре.

Общи условия

Активация на акаунт