Време ни е за промяна №71

• 13 837
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Сигме,успокой се!Поискай си успокоително,детенцето ти е в добри ръце,ти сега си почивай  Hug!

# 706
  • Sofia
Специално за Надето, Шътки и Пепито  Mr. Green

Скрит текст:

# 707
  • софия
Сигме, ако имаш нужда от нещо казвай, утре съм почивка и мога да ти донеса

хе хе, аз всъщност пийвам по малко, но редовно  Naughty

# 708
Сигме , щом лекарите казват ,че нещата са под контрол и бебка е добре , тя ще се справи  Hug Бъди сигурна ,че нищо няма да спестят и ще са до нея.

Бамби , браво на Дебелан и честита му нова кола  Laughing

# 709
Шътки ,и аз съм така ...ма виж на име ни излезе Joy Joy Joy

# 710
  • Sofia
Е и аз към вашата група, бе Пепи. Виж, че Надето нас трите търси за компания по чашка  Joy Шъти - по малко, но редовно, така си трябва. Аз понякога си се отрязвам, когато има повод и с подходяща компания, признавам Blush  Но последните години все по-рядко, не е като в бурните студентски години  Laughing

# 711
  • Пловдив
Сигме, ще се оправи детето, аз също знам, че всички карат жълтеница, сигурно е много страшно да я виждаш така, но е за нейно добро  Hug
Да Максче, те тук цените от едно време са си най - високи, да не казвам зверски, как ти се струва първичен 90 лв., а за коментара на снимката, който се заплаща допълнително направо си ме доядя като се има предвид колко им струва манипулацията, че и после да се плаща  ooooh! мен затова ми е смешно като заприказват всички колко пари взема Владимиров, да дойдат да видят тук за какво става въпрос  Mr. Green

# 712
  • Sofia
Лелеее, те са се оляли в Селена. 90 лв. за първичен и отделно си плащаш за коментар на снимката, хехе, лекинко са нагли  ooooh!

# 713
Сигме, Hug. Моята също кара жълтеница и беше с така лампа, а за абокатите нормално, но ще се оправи. Тези деца имат толкова сила за живот, колкото никой не може да си представи. Аз като бях имаше деца, родени под 500 грама и сега са живи и здрави, едното беше родено в 24 г.с.

# 714
  • София
Шътки ,и аз съм така ...ма виж на име ни излезе Joy Joy Joy
Айде,айде, не се оправдавайте.
Аз скоро не съм се отрязвала, ама май ми е време.
Ама днес след масажа(в офиса ни идва масажист), ако пийна- ще се отрежа лошо Crazy

# 715
аааа стоплих за къде говорите..значи 300 лв снимка в Селена....много бре
при Владимиров е скъпичко,но като гледам Надежда може и да го заминат с цените

# 716
  • Пловдив
Ванче, кви са тези масажисти в офиса, съмнителна работа  Laughing
Ел вел, не знам кой кого ще надмине, ама нашите тук не могат да ги стигнат по никакъв начин  Mr. Green

# 717
сигме,кураж и сила,миличка Hug това е бебешката жълтеница,даже доносените деца не ги изписват преди да я изкарат,ние го имахме този проблем.Вечерта в 12 на кърменето нищо и нямаше а сутринта в 6 вече беше жлътнала цялата.И това ще мине,спокойно.Знам, че няма да се успокоиш от думите ми,но трябва!С теб съм!Важното , че е стабилна!Пиши да знаем как сте!

# 718
  • София
Гуге, ми идва един младеж и всички лели му се изреждат Joy
Викам айде и аз да се пробвам. За 6 лв голем кеф.

# 719
  • Sofia
Е, Ванче, това много яко с масажиста в офиса  Flutter

Ей, сетих се какво исках да ви питам, поне тези, които са си лепили лепенки Климара. Аз снощи така съм се ги лепнала, че едната падна сутрина като си свалях гащите, а другата след като се изкъпах  Rolling Eyes Аз се чудех дали да си слагам нови, но си ги лепнах пак същите, сега съм ги циментирала направо  Laughing Нали няма смисъл да слагам новите, нали? И без това съм на двойна доза  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт