Време ни е за промяна №71

• 13 869
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
наздраве от мен, аз пия една биричка, че реших, че си пасва с кашкавала  cheers
това с липсата на ценоразпис е мнооого нелепо - при Владимиров си беше много коректна в това отношение ситуацията, имаше си ценоразпис и то обявен навсякъде, включително на табла из клиниката, а тук гръмната цифра не се посочва за нищо, само на място ти казват и е супер смотано така. Аз даже забравих да питам хистерото колко струва, а снимката си беше солена от всякъде - 300 лв. независимо дали е с упойка, отделно има изследвания и коментара още 40 лв.  Crazy

# 691
  • София
кокошката не мога да я открия ..той я заровил нейде в двора ...аз го видях ,тръгнах да я взема за да я хвърля ,ама е сменил мястото утре ша я издирвам Mr. Green
не му я пипай, на него това убиване и заравяне му е част от природата...

# 692
влизам а нейното кувьозче е покрито. направо ми се отрязаха краката. само успях да прошепна- жива ли е? и те -влизайте. аз вече давам заето. оказа се че има жълтеница, пуснат и е един чаршаф отгоре и я облъчват с една лампа. като я видях -цялата надупчена с три абоката, със залепени очечки и замазана с нещо. все едно ми отрязаха нещо по мен. диша като врабче.
относително стабилна е. простотии не е правила. но вида и е просто....... нямам думи.
нямам нищо успокоително. Разхождах се напред назад и гледах само да се успокоя по някакъв начин.

извинявам се че пиша тука, но просто не знам какво да правя.

# 693
Gugito ,каква снима,какви 300 лева....майко мила...кажи мола те

На малката душичка Лия какво ли е милата,дай боже да се оправи Praynig Praynig Praynig

# 694
  • София
няма да издържа психически. много е трудно да си майка.
Сигме, от резкия срив в хормоните от раждането май си получила следродилна депресия. мен ме хваща първия и третия път, очите си изревах...не се давай, потърси помощ от лекар-психотерапевт още сега. ако не знаеш къде, има един много добър и млад, д-р Сотиров, център Адаптация.

Сигме, дописвам се, моите и двата сина караха много тежка жълтеница и бяха  на тази кварцова лампа, големия 10 дена, малкия 2 (сега били по-съвършен лампите). големия се цедях на електрическата доилка и му носи кърма в шише в кувьоза. Така, надупчени са с абокати и по главата и по ръцете...за тяхно добро е. Стисни зъби, силна си, живееш за Лия сега.

# 695
  • София
ти тука не спирай да пишеш, трябва да разтоварваш някъде  Confused
не е изобщо лесно, ама трябва да се стегнеш поне там да си по-хладнокръвна.
явно вземат мерки за всичко хората.

# 696
Шарки знам ,ма нали се сещаш туй нещо кат се рзсърди Sickтой иначе не ги яде само си ги убива и ги  носи да ми ги покаже Mr. Green Mr. Green
Сигме ,и да ти кажа споко ,няма да те успокоя ...но,докторите си знаят работа

# 697
  • софия
Сигме, така е душа, дръж се. Като се приберете вкъщи ще я почнат коликите, ще плачка и ще се гърчи от болка. И сигурно и ти ще ревеш с нея като не можеш да и помогнеш, но всичко това минава. Със сигурност като я извадят и се приберете ще си много по-добре  Hug Hug Hug

# 698
  • София
Сигме, жълтеницата е нещо нормално, ще мине след няколко дни.
Ти се храни добре и поискай нещо успокоително ако трябва, за да можеш да спиш.
Трябва да си в добра форма, че като ви изпишат, ще ти трябва енергия.
Желязка е в добри ръце, но гледката сигурно е стресираща Confused Confused

# 699
  • София
Сигме, не се притеснявай, всички бебчета почти карат жълтеница първите дни - всичко ще се оправи!  Hug Hug Hug

# 700
  • Sofia
Сигме, за какво се извиняваш пък ти. Щом са казали, че е стабилна, значи няма страшно. Нали всички бебенца изкарват жълтеница, сигурно и тях така ги облъчват, знам ли. То няма как да не ти се свие сърцето, нали си мама вече. Дръж се, с всеки изминал ден ще се стабилизира и расте все повече  Hug Hug Hug Hug

Гуги, то в Селена значи е бая по-скъпо от Надежда, дори и с повишението на цените  Shocked

# 701
Сигме, не ти е леко Hug Но опитвай се да не се стресираш, за да не повлияе това на кърмата ти. Всички бебета минават жълтеницата, важното е че Лия е стабилна и наддава Simple Smile

# 702
  • софия
аз се прибрах успешно, рейсовете минават през телевизионната
ама бързах да сложиме пастървата да се пече и да направя салата
наздраве от мен, днес съм на водка  Grinning

# 703
Сигме, важното е, че е стабилна Лия. Тя ще укрепне, ще наддаде, ще порастне и ти ще се успокоиш постепенно. Сега гледай да разпуснеш напрежението - тук е подходящото за това място.

# 704
  • софия
Сигме, ти ще имаш ли кой да ти помага като се приберете?

и си искай нещо успокоително

Общи условия

Активация на акаунт