Време ни е за промяна №71

• 13 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
О, Наде, не съм го отказала. Днес обаче едвам гледам и ако пия едно ще ми се доспи зверски.

Peace не се знае, може да ти подейства освежаващо, пробвай, че така ми е кофти сама да си пия. Grinning

ох оляха се вече с тези извънредни емисии,пак не мога да си гледам филма Cry
днес от нашия прес център нали изпратиха новината за новото правителство на медите,кво дъвчат пак Sick Sick Sick

сега имат много за дъвчене, скоро няма да спрат  : Mr. Green

# 676
и аз пих едно вино ма нещо не ми върви...наздраве,
ти внимавай, ма да не се наФиркаш та да опущиш автобуса на ранина нали ша стАвам министър на транспорта та ги следя тез работи Joy Joy Joy

# 677
малеее кви са тия цени бе
ша почнем да се плодим на чуждо hahaha hahaha hahaha hahaha

# 678
ох оляха се вече с тези извънредни емисии,пак не мога да си гледам филма Cry

И аз така искам си филма и Ферихата!Писна ми от техните новини от сутринта само това гледаме Crossing Arms

# 679
  • София
с тия цени направо ще ми решат дилемата секцио-нормално, аз нали затова се напъвам за нормално  ooooh!

# 680
  • Sofia
Всичко явно ще поскъпне в клиниката, както очаквахме. Това е оправдано предвид новата сграда, техника и персонал. Едва ли някой се е заблуждавал, че цените ще си останат същите. Но не може да нямат ценоразпис и човек да гадае кое колко ще струва.

Хаха, Наде, ще взема да се пробвам да ти правя копмания

# 681
пими,друго си е да гледаш за лИбоФ и през какво минава тя Wink

# 682
  • Sofia
А относно лапарото и хистерото би трябвали да сключат договор и за тях по ЗК.  Аз така си мисля, не може да не са включени поне в няколко клинични пътеки.

# 683
няма да издържа психически. много е трудно да си майка.

# 684
именно Ел

някой да има новини от сигмето-по обяд щеше да ходи за новини за кифличката и повече не се появи

сигме,писали сме заедно,ще издържиш,кажи какво става

# 685
абе сигурно ще стане,ама поне да обяват че се работи по въпроса
ПП.това за цените

сигме,трудно ама и хубаво сигурно newsm78

# 686
  • София
и аз ходих да клюкарствам в другата тема. лапарото и то станало от 900 -1200  Tired
Толкова е да. Оперативното.

# 687
и аз пих едно вино ма нещо не ми върви...наздраве,
ти внимавай, ма да не се наФиркаш та да опущиш автобуса на ранина нали ша стАвам министър на транспорта та ги следя тез работи Joy Joy Joy

край, преустановявам пиеницата! Ти ядеш ли кокошка, а?

# 688
  • Sofia
Сигме, недей така  Hug Как няма да издържиш. Ти през какво премина, пък сега нямало да издържиш психически. Това е защото сте в болница още, като се приберете вкъщи и се нагушкате всичко ще изглежда по-различно. Как сте двечките с Лия?

# 689
кокошката не мога да я открия ..той я заровил нейде в двора ...аз го видях ,тръгнах да я взема за да я хвърля ,ама е сменил мястото утре ша я издирвам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт