Време ни е за промяна №71

• 14 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Гуги,  Hug не се ядосах, че са ми запушени, а че лекарите при които съм била до сега са дремали пред долуподписаната.
Сега излизам, ще се върна привечер да видя разпределението на постовете  Mr. Green

# 526
чекайте да ви кажа колко са цинични докторите  newsm78
анестезиолога беше яко 6 без 10  hahaha
през цялото време ме питаше как се казвам и накрая реши да ми вика госпожа счети.
та бодна ме той - много леко м\у другото и започвам аз да изтръпвам надолу.
Сложиха ми зеленият чаршаф да не гледам.
То не боли ама всичко се усеща. Оня си дрънка яко глупости, ама то е така.
Вади доктора бебето и ми вика -Борянке браво ма, опипах му главата и гарантирам на 100 процента че това бебе ще го бъде.
анестезиолога- колега, моля ви елата да пипнете още една глава, като познавач и да кажете -става ли не става ли.
и аз  #Crazy
доктора- ама моля ви се колега, питайте мимето\сестрата\, тя е по специалист от мен.
е в тоя момент аз тотално загубих и звук и картина  Joy

# 527
е нормално е да се бъзикат

# 528
  • СОФИЯ
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 529
  • София
Гуги,  Hug не се ядосах, че са ми запушени, а че лекарите при които съм била до сега са дремали пред долуподписаната.
Елла, за яд си е. Това може да е причината за неуспехите.
Досега ЦС не са ли правили newsm78 newsm78
и каква е причината за запушените тръби?

# 530
  • София
Сигме Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 531
  • Пловдив
Е, Ванче, как да е причина за неуспехите като просто са запушени тръбите, тя не е правила инсеминации  Rolling Eyes ако имаше хидросалпингс може и да беше това причината  Rolling Eyes
Аз пък вчера забелязах, че на заповедта ми не са написали срок  Rolling Eyes

# 532
  • Sofia
Сори, че изостанах за малко от организационните дела, но трябваше да пусна покана до медиите за формирането на новот правителство. Да има кой да я посрещне Вико върху фризираното куче и наточения сатър. И червен килим ще опнем  Peace

Сигме, браво на Лия  Hug Тя ни най-новият член на правителството и ще ни е талисманче. А за хирурзите те всички за 6 без 10 Laughing Ама то за тях си е рутинна работа, кво да правят, вицове си разказват, хилят си се. Важното е работата да си свършат добре   Naughty

# 533
Имам хистероскопия само. Ще го чуем сега Папаникула какво ще каже. Часа ми е за след 2 седмици. Ако трябва да ги прекъсват тук, ако не като дойда в Бг ще кажат

# 534
  • Sofia
Абе, къде ни е новият мнинистър на земеделието и храните Шъти  newsm78 Ние нали ще ставаме семейство с нея, ша са облажим с два поста в правителството Joy Joy Joy

# 535
Абе, къде ни е новият мнинистър на земеделието и храните Шъти  newsm78 Ние нали ще ставаме семейство с нея, ша са облажим с два поста в правителството Joy Joy Joy

това си е конфликт на интереси май, ама кво ти дреме

# 536
  • София
Имам хистероскопия само. Ще го чуем сега Папаникула какво ще каже. Часа ми е за след 2 седмици. Ако трябва да ги прекъсват тук, ако не като дойда в Бг ще кажат
Елла, съвета ми е- ако мислиш да продължаваш в Надежда, да не правиш нищо преди това, за да не се налага да го правиш повторно после Peace
Гуги, ами ако не е причина за неуспехи, защо в Надежда масово ги клампират- дори и да няма хидросалпингс, едва ли е така, само за спорта newsm78

# 537
слънчо, що са отказа бе. наеш към полов живот ша завихрим

полов живот само с мъж ми и доктора евентуално. иначе не Naughty

Елла, добре дошла в клуба на евентуално скопираните Mr. Green Къде е спал тоз самсуняк не знам, ма важното е, че са видели и ще направят каквото трябва Hug

# 538
моя милост е готова с чистенето. остава пазаруване и готвене

# 539
ела заменила си али ръзаа с папаникула ли  newsm78
ох дано поне с тоя любовният ви живот потръгне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт