ВМ-НВХ - част 56

• 36 157
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Привет,
искам да попитам (понеже никога не съм купувала кокосово масло) дали сте пробвали това на Natura way. Пише, че е органично, но понеже не е много евтино ...
Скрит текст:
Ще бъда благодарна, ако ми помогнете в избора Simple Smile
Ползвала съм го, като съм го купувала от тук: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567
Беше си ок, но лично аз не повторих, защото избягвам пластмасовите опаковки. В момента сме на кокосово масло от Зоя БГ в стъклени буркани.

# 616
Цитат
Напитки:

6. Вино
5. Какао (той самият го прави със сметана)
4. Екологични плодови сокове
3. Екологично, истинско вкиснато прясно мляко
2. Минерална вода, кафе и чай. Вода с добавена аскорбинова киселина
1. Обикновена изворна вода

Чоки , таз пирамидка мнооого ми хареса . Започвам да тренирам висок скок , от водицата до виното Simple Smile

# 617
Ох, записвам се при вас с надеждата, че тук ще намеря каквото търся  Tired Млако съм уморена от диети, четене на книги и укори, че не съм разбрала правилно  Embarassed За това предварително се извинявам, ако задавам тъпи въпроси.  Blush Blush Blush
Може ли да помоля за насоки къде да чета допълнително за режима? Прекалено малко ми се виждат забранените неща  Laughing и след като ичетох ръководството за начинаещи - все пак ще адам тъпия си въпрос - нали могат да се смесват различните видове храни? Например месо+сирене?   bouquet

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 15:07 от Норе

# 618
ada_smiles, благодаря  bouquet

# 619
Здравейте, чета ви, някои неща по-слабо други по-силно Simple Smile)
КАм, честито на патерица.
Уасп, кураж за майчето, според мен няма непоправима ситуация, ако човек се вземе в ръце Овреме. Моята майка е с завишена кръвна захар и бая и набивам в главата, но тя се е хванала за тия плодове и постене и това е Sad .
Шоки, много хубава пирамидка. За млечните да се включа и аз, аз съм от толерантните и без сирене, кашкава; и кисело мляко не мога, а и сметана и малко прясно в кафето  Twisted Evil Не мисля че са чак такъв стопер, ако всичко останало е ок, като хранене. Напоследък взимам мляко без лактоза, без казеин не съм виждала, но ако прясното е най-вредно от млечните, не мисля че 20 грама в кафето са голяма пречка. За мен този режим е за цял живот, ако обичаш млечни ще е мъчение да се откажеш от тях за винаги. Та по-добре с тях, от колкото без контролно хранене.
Относно целулозата, обожавам зеле, ноооо след това много страдам, и корем и жлъчка. Ако е готвено нямам проблем. Така че на салата рядко. Освен това , въпреки че зелениите са много полезни, те складират много нитрати, за това е хубаво всяко зелено нещо, да се кисне поне 30 минути преди консумация в вода. Поне малко да се оправят пораженията. И като бонус, поне таки ми обясни лекаря, от зелените най-често влиза хеликобактер в организма, аз съм с розацеа и много се пазя, защото тази бактерия е навинена за причинител (не е ясно до колко наистина). Така че всичко зелено се кисне и тегава се консумира.

Норе добре дошла и питай, не се притеснявай Simple Smile Това не е разделно хранене, така че може да смесваш, виж темата с рецептите, там ще ти просветне.

# 620
  • София
Млечните и на мен не са ми пречили за намаляването на теглото, на майка ми също не пречат. Но много жени забелязват раздвижване точно след като ги спрат. В това отношение опира до организъм Peace

Може би зависи и кой колко го яде. На мен Галя (тази от на Милко форума) ми обясни, че ако човек яде прекалено много млечни, може да се пренасити с тях и да почнат да му пречат за отслабване, а и по принцип. За това е добре да се правят паузи, а и като цяло да не се ядат основно млечни (както аз правя), а основно месо и зеленчуци, + млечни от време на време...
Аз още се мъча да ги спра, но за сега без успех..всеки ден се изкушавам с нещо млечно Banghead

# 621
Отказване на млчените продукти (особено сирене) е това, което ме отказа от Дюкан. Без проблем мога да не ям хляб, тестени неща и лсадко. Но без млечни неща просто не мога  Rolling Eyes Дано не ми попречат много и тук.
Joya    bouquet

# 622
  • Пловдив
Hope, тук можеш спокойно да включваш в менюто си всякакви млечни продукти, за предпочитане с висока масленост. Някои момичета изключват млечните, защото не им понасят или защото са забелязали, че пречат на свалянето на килограми и са причина за застой.
Аз също обожавам млечни, в някои периоди консумирам доста (основно сирене, кашкавал и заквасена сметана), прясното мляко не ми понася много, след консумация се чувствам подута, но пък като ми се пие, пия.  Mr. Green

# 623

добре дошла Норе
ребърцата с гауда са точно за нашата диета  Peace

# 624

добре дошла Норе
ребърцата с гауда са точно за нашата диета  Peace

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Мнго ви благодаря!   bouquet

Не можете да си представите колко се сдухах (напълно разбирам момичетата от другата тема, нарушила съм правилата на тяхната диета и дано не съм ги обидила  по някакъв начин  bouquet), като разбрах, че нямам шанс  при тях. Раплаках се като някоя тийнейджърка и веднага реших, че са ми се лепнали брутално на д-то  Cry

Благодаря ви за топлото посрщеане!  Hug

# 625
  • SA
Норе, щом си била на Дюкан, значи храните, които се свеждат до минимум в нашия режим, ти вече си ги намалила, или изключила. Така че проблем никакьв няма да имаш! Ще си хапваш много по-вкусни неща даже. Добре дошла и не се притеснявай да питаш! Hug
Ребра аз направо обожавам, тук ги приготвят невероятно вкусно в ресторантите, макар че използват за мариноване някакви леко сладникави сосове на плодова основа. С гауда, или някакво друго сирене сигурно сьщо са страхотни.  Simple Smile
В пирамидката на Шоки аз само бих разменила местата на плодовия сок и виното  Embarassed.

# 626
Мила Норе , тук никой няма да те хока. Няма тъпи въпроси.  Hug
Аз да ви призная, купувала съм само кокосови стърготини и цял кокосов орех. Нямам мнение за кокосово масло и кокосово мляко.

# 627
Ребърца на скарааа Simple Smile
Много хубави мариновани продават в "Пикадили' , понякога аз сама си ги мариновам...
Колкото до мястото на плодовия сок...къш от пирамидката:) Виното е нещо съвсем друго , а и напоследък май минах на червено...т.е на най - полезното и беззахарно вино .
Мисля да опитам и beaujolais nouveau ,  има още в LIDL от френската седмица , и някакво червено от Калифорния , но от непознат за мен сорт ....дано не ми го изпият както ми изгризаха алабаша Simple Smile
Както съм я подкарала май ще открия ново крило във ВМ НВХ ....ВМ НВХ с подпийване Simple Smile
 Embarassed

# 628
 И аз да си кажа за млечните.Ядях много сирене, кашкавал и кисело мляко.Постепенно миналото лято ги спрях, като най-трудно ми беше със сиренето.Но сега не ми липсват.Обаче се замислих дали със спирането им не спрях и приема на калций. newsm78 Менюто ми е основно масло, мас, яйца, месо, от време на време домати, краставици, праз и печен пипер. Дали не трябва допълнително калций?
 От скоро усещам и една тъпа болка в гърба и бъбреците, уж не прекалявам с протеина но знам ли Embarassed Може ли нещо от нещата, които ям да ми вреди? Или може би съм ги ограничила прекомерно? Как мислите? Малко объркано стана, но ако сте ме разбрали моля за мнение  Praynig

# 629
Освен това , въпреки че зелениите са много полезни, те складират много нитрати, за това е хубаво всяко зелено нещо, да се кисне поне 30 минути преди консумация в вода. Поне малко да се оправят пораженията. И като бонус, поне таки ми обясни лекаря, от зелените най-често влиза хеликобактер в организма, аз съм с розацеа и много се пазя, защото тази бактерия е навинена за причинител (не е ясно до колко наистина). Така че всичко зелено се кисне и тегава се консумира.
Гледах Рудолф в еврейски ресторант, разговаряше с главния готвач, който му каза,че за да е всичко кашерно, накисват зеленчуците в оцетена вода. Така се отстраняват всякакви буби. С ешерихия коли може да се заразим, освен от месо, мляко, вода, но и от зелени листни зеленчуци, пообиколени от някое животинче.

Общи условия

Активация на акаунт