ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed Мдааа и бях готова да идвам да помагате! Има вече резултати от класните по БЕЛ и математика, аз съм приятно изненадана от нашите  Embarassed Embarassed

# 556
  • София
Браво на синчето на Jord  Peace Peace Peace Първите притеснения започват да отпадат, така ще и продължи  Praynig Praynig Praynig Браво и за сайта   bouquet

Хайде и други да се похвалят.  Laughing Laughing Края му се вижда, много мина, малко остана

Татко бг разкрит си  Mr. Green Mr. Green

А истините понякога са прости  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 557
  • София
Хахахха, Наде. Отивам да копам  Party Може и някъде да бликне.

Да ви кажа, аз много им се изкефих на децата във вторник вечерта. Имаха някакво домашно по информационни, таблички правеха в html и css. Много задружно работеха, помагаха си, въобщееее - така трябва да е в живота. Те се предполага, че ще работят едно и също нещо, дори и в различни посоки, и трябва да си помагат в намирането на решения  Peace

Иначе ние по математика имаме на класното 5,82  bowuu Най-сетне да видя това, което съм свикнала да виждам от него. Оказа се, че може. Ама трябва да си седнем на д-то и да учим, а не да джиткаме на wow или някаква друга игра.  #2gunfire

# 558
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug

Mimi75 страхотно постижение на класното по математика   bouquet  bouquet Браво, значи можело, но с малко повече стоене на д-то  Mr. Green Mr. Green.

Наистина в понеделник и вторник кипеше усилен труд, това домашно по информационни накая го направиха. Така е, трябва да си помагат взаимно, все са си бъдещи колеги  Peace

И за да сме в час с новите технологии

Скрит текст:

Усмихнат ден на всички  Hug Hug И какво ще кажете за среща другата седмица по някое време, обещават да е без дъжд    http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days … sp;    . Предлагайте - работен или почивен ден  Thinking

# 559
  • София
А ето нещо и за противниковия отбор  Mr. Green Mr. Green Браво на децата  Hug Hug

http://robopartans.com/2013/06/04/smart_house/  &nbs … sp;    

# 560
  • София
И ето още един повод за гордост  Hug Hug Peace Peace

http://bnt.bg/bg/news/view/102947/robotika_o … sp;    

# 561
Здравейте, някой има ли скалата за преобразуване на точките в оценки от външното оценяване след 8 клас. Не мога да намеря такава, качена в интернет пространството. Иначе от сайта на МОН смъкнах тестовете от миналата година - за проба. А на изпита - "каквото сабя покаже". Тази година явно го даваме по-лежерно.....  Успешна седмица на всички!

# 562
Здравейте,
 формулата беше   Оц. = 1 /28(k+ 68), k- брой точки

# 563
  • София
Добро утро  Hug Hug
Не са ли лесни тези тестове на МОН по англ. Аз миналата година им хвърлих едно очо и не ми се видяха сложни (за тези, които си стоят на д-то)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А какво ще кажете за срещата  Rolling Eyes Rolling Eyes Времето се оправи, дори май прекалено. Днес ще стигне до 30 май  Crazy Crazy

# 564
  • София
Добро да е Simple Smile И аз си мислех, че е време за среща.  Peace
Иначе тестовете по английски - досегашните, които съм гледала, не представляват никаква трудност и би трябвало нашите юнаци да се справят. Не им се притеснявайте толкова.

# 565
  • София
Добра вечер на всички! Ей голяма борба за оценки пада  Mr. Green

Скрит текст:
От "достоверен източник" по математика само по един човек от а и б ще са на поправителен, е това е някак по приемлив процент от цялото множество мързели.

Предлагам за срещата другия четвъртък 27 юни - какво ще кажете. И страстите и протестите се надявам да са утихнали  Thinking Thinking

# 566
Наде, ако може само да не е четвъртък, че имам годишнина от сватбата.  Grinning

# 567
  • София
Е най-накрая и Радостина да има някаква претенция и то основателна! По-основателна - здраве му кажи  Grinning Hug А колкото до времето някои на това му казват оправяне, аз му викам ужасно разваляне  Mr. Green Mr. Green Хубавото е, че май след днес ще се нормализират нещата. Около 27-ми страстите трябва да са утихнали вече, оценките да са получени, хората за поправителен определени  Mr. Green, от тук никое дете да не е сред тях .... и такива всекидневни неща. Бих Ви предложила една съботна Витоша, но на 29-ти имаме празник и не мога.

# 568
  • София
Ради, причината е основателна, но ще стане още по-основателна след едно бонбонче  Mr. Green Mr. Green Да сте живи и здрави, много години заедно в разбирателство и щастие, а децата да допринасят за това щастие с успехите си   bouquet  bouquet

Jord и за тебе поздравления за празника   bouquet  bouquet

Не знам дали оценките се оправят или развалят, но пазарлък става голям  Mr. Green Mr. Green, но не можем да надминем още народното събрание  Laughing Не го казвам с лошо чувство (инфо за тези, които само надничат  Mr. Green Mr. Green).

Сменяме датата веднага - 28 юни (петък)  или 30 юни (неделя) newsm78 newsm78 Какво ще кажете

# 569
  • София
И за малко весело обедно настроене, без да се впускаме в политически дебати  Mr. Green Mr. Green

- С какво се занимавате?
- Предприемач съм.
- И какво предприемате?
- Как какво? Предприемам опити да оцелявам в тази страна!  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт