Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Докладвам за Пловдив-на новото зареждане в Мъпет Маг-а имаше много интересни попадения/разбирайте нови неща с етикетите/,но и цените са добри28-29-32лв

А колко е най-ниската падаща цена  Thinking

Шепа ... Каролче ... честити придобивки  Hug

# 376
Ами,и аз това питах вчера тук/обаче днес съвсем се отнесох и забравих да питам момичетата в магазина Embarassed /...Но,доколкото знам-принципа е всеки ден надолу с левче...така,че се предполага,че до към 20 стигат...но и аз се надявам,че има и някакъв шанс за още по-ниски цени/ще ида аз в края на седмицата да проверя пак/.Иначе,да си кажа пак,че доста от дрехите бяха с етикети/даже загледах цяла серия с еднакви рокли-явно от магазин/,определено има и доста актуални модели...та,тези ще си ги наобикалям по-начесто/че са ми и на удобно място.

# 377
Поправям се - писах ви по-нагоре, че Манията с/у ВМА в София ще е нова ... всъщност е преместената Мания от Централни хали Simple Smile

# 378
И аз да се завъртя с няколко находки, които едвам си харесах..напоследък нищо хубаво няма по магазините

Сива блуза . Тънка, но с дълъг ръкав
Пола  , която в последствие се оказа, че отдолу е с Панталонки

Много тънко якенце
Блуза с къс ръкав, това между жълтото и бялото е прозрачно златисто.

Нямам идея защо някой снимки не са добре обърнати Sad

Всичко е страхотно! От къде си ги пазарувала?

# 379
Здравейте,
Има ли 33 в Люлин и къде се намира?

# 380
  • София
има, на кооперативния пазар, зад бирария Майорка.

# 381
И аз да се завъртя с няколко находки, които едвам си харесах..напоследък нищо хубаво няма по магазините

От Мания Русе

# 382
  • Варна

От Мания Русе
Има нов Мъпет в Русе вчера го откриха

# 383
На 29,03 в Лозенец, на пресечката на бул. Черни връх и ул. Люботрън/срещу Мистър Пица/ ще открият нов магазин на Мания. Сега стягат помещението и информацията е на витрините.

# 384
Момичета помагайте  Shocked , трябва ми ски екипировка или поне долнище за дъщеря ми! Някой някъде да е скивал по ВУ? Мерси предварително!

# 385
  • София
Момичета помагайте  Shocked , трябва ми ски екипировка или поне долнище за дъщеря ми! Някой някъде да е скивал по ВУ? Мерси предварително!
В 33 на Княз Борис  имаше долнища онзи ден Peace

# 386
Мерси, утре отивам!  Hug

# 387
В магазините от веригата Плюс също все още има ски екипировка

# 388
  • София
Мерси, утре отивам!  Hug

Какъв ръст? Ще помагаме Laughing

# 389
Ms.Gorgeous  висока е 145см. От земята до чатала е около 70 ( грубо, щото ме няма много в меренето).

Общи условия

Активация на акаунт