Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Вчера е било зареждането на 32 лева на килограм, предполагам, че днес беше на 30.  И обувките бяха на 32 лева днес на килограм.

Shocked Shocked Shocked
Това е безумие. Едни обувки са около килограм, вчера ходих в Tendenz, не че е кой знае какъв магазин, ама за 30лв. имаше зимни обувки на разпродажба. Без кал  Mr. Green

# 691
  • София, България
Ама без кал...детето на най-добрата ми приятелка, специално беше искало кален джип за Коледа  hahaha  , който струвал много по-скъпо от чистия.  Mr. Green 

# 692
Днес бях в Манията забързо и си намерих пролетен спортен панталон в милитъри зелено (май напоследък прекалявам с този цвят  newsm78 ....По повод на търсеното от Moringa пролетно яке/сако в розов  цвят , в зала А видях това,но цвят корал,размер 38/М.При днешната цена излиза 9лв(480гр).Или ако някой друг си търси подобно.Аз лично бих изчакала да падне още цената,иначе е много симпатично.
 http://prikachi.com/images/820/6058820T.jpg

# 693
  • Варна

Ха, съзрях нова идея - да се снимаме с телефон в пробната и после тук да пускаме снимки, дори на дрехи, които не сме купили.  Laughing

Обаче, в нашия Бултекс всичко ме устройва, с изключение на пробните - ужасно тесни, малки, липсват нормални закачалки вътре.  Confused Абсурд е да успея да се снимам в такава пробна.

Дано да четат темата и да вземат бележка. А и са много малко на брой, пък пространство имат доволно, спокойно може да се направят още пробни.

говоря за Бултекс Вл-вово

# 694
  • Варна
Аз освен Манията не

Обаче, в нашия Бултекс всичко ме устройва, с изключение на пробните - ужасно тесни, малки, липсват нормални закачалки вътре.  Confused Абсурд е да успея да се снимам в такава пробна.

[/size]
За пробните мисля ,че Манията единствено  мисли за това да са много на брой и широки!

# 695
Обаче, в нашия Бултекс всичко ме устройва, с изключение на пробните - ужасно тесни, малки, липсват нормални закачалки вътре.  Confused Абсурд е да успея да се снимам в такава пробна.
обади се на приятел - бат`Бонго е насреща  hahaha професионален фотограф  Laughing

# 696
Якенцето го снимах облечено,защото стоеше по-добре отколкото намачкано на закачалката. Wink А иначе снимки в пробните е малко мисия невъзможна Simple Smile С изключение на Мания, в Бултексите(поне в двата,в които съм била ) е мани мани.Особено във Владиславово онзи ден щях да получа клаустрофобия -то тъмно ,тясно..  Grinning Толкова много място,а пробните по-малки от асансьорна кабинка....

# 697
  • Варна
обади се на приятел - бат`Бонго е насреща  hahaha професионален фотограф  Laughing

Е, бат Бонго винаги изскача в най-подходящия момент.  Mr. Green

В Хумана също са прилични пробните.

# 698
  • Sofia
Най-гнусната пробна я видях днес в магазин Четири сезона на Княз Борис/след 33 вдясно/  Sick ,нещо като разнебитена баня е,с плочки,мивка....Като цяло и магазина е много зле,мирише...Голяма грешка беше да влезна,никога вече  Naughty

# 699
на мен не ми трябват пробни. меря всичко на място. само като се съблека и всичко живо и на разстояние от мен. и  ми е широко, широко .....  hahaha

# 700
  • Варна
... само като се съблека и всичко живо и на разстояние от мен......  hahaha

ммм, предполагам, е заради аромата ти  Joy

# 701
  • Sofia
..и аз първо това си помислих,ама ми беше неудобно да го напиша,да не го обидя... Rolling Eyes

# 702
ммм, предполагам, е заради аромата ти  Joy
тц....
от далечко се наслаждават на манекенството ми , да ме виждат по-добре 

# 703
Пак забърсах 3 сака Crazy днес... Ама по левче бяха... Не устоях ...

# 704
  • Варна
А аз съм си наложила забрана да влизам в такива магазини,ВЕЧЕ СЕРИОЗНО!Абсолютно от никакви дрехи нямам нужда в момента,а и днес разчиствах и 2 чувала дрехи пак за снаха ми!

Общи условия

Активация на акаунт