Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
МираМира,до днес беше намалението от 70% в Ла Фиеста,от понеделник е ново зареждане с пролетно-лятна стока

Благодаря, Doli!   bouquet А знаеш ли по принцип кога и как намаляват дрехите в Ла Фиеста?
Не го посещавам много често,но съм забелязала,че правят намаления преди зареждане,което не е всеки месец,а сезонно...но на такова 70% до сега не бях попадала

# 91
Находка от днес от новата Мания в Борово.
Кожено якенце, естествена кожа за 9 лв.

И облечено Извинете ме за лошото качество на снимката, но детето я е правило. Simple Smile

# 92
Аз ли съм пропуснала да прочета или и вие не знаете  Crazy но днес в Пловдив на бул. М Луиза с/у СиБанк видях магазин Мъпет маг  Crazy  Моля запознати да кажат ходили ли са и как са цените, че явно съм изтървала това инфо  Mr. Green

Честито на всички с нови придобивки .... страхтни находки както винаги  Hug
                                                                                                                                                               Предстои откриване.Мисля беше на 04.03. Simple Smile     

# 93
Аз ли съм пропуснала да прочета или и вие не знаете  Crazy но днес в Пловдив на бул. М Луиза с/у СиБанк видях магазин Мъпет маг  Crazy  Моля запознати да кажат ходили ли са и как са цените, че явно съм изтървала това инфо  Mr. Green

Предстои откриване.Мисля беше на 04.03. Simple Smile     

Охоооо .....  Crazy а цените на тези магазини как вървят ... колко най-високата за кг  Heart Eyes

# 94
  • Пловдив
Еееее,най-накрая и ние да имаме още 1 магазин  Laughing Peace
И аз мернах оня ден минавайки от там и щях да ви питам...бяха струпали много щендери,а вътре беше боядисано в различни цветове.Заприлича ми точно на магазин от наште Joy

А и ми е близо до работа,та ще отскачам за бързо в обедната почивка Wink

# 95
  • Варна

И облечено Извинете ме за лошото качество на снимката, но детето я е правило. Simple Smile

Якето ти е прекрасно и ти седи превъзходно! newsm10
Носи си го със здраве!

# 96
  • Пловдив
Заради проблемите на тъпия доставчик няколко дни нямах нет и вие сте изписали темата.
Ще чакам да видя тоя нов магазин, то почти не останало до откриването.
Гитадам май беше питала за чанти от ВУ - аз имам 3 точно с такава дръжка за през рамо. Двете са от ЗЗ, като едната я купих последната седмица преди зареждане. Та намират се чанти.

# 97
Дами, виждам, че сте по светнати от мен за магазините, аз не обикалям много, знам си два и там си ходя. Но ме интересува в района на 4 километър или към пазарчето на Мусагеница или към Г.М Димитров дали има някакъв магазин за ВУ.  ЗЗ разбрах,, че са го затворили, но дали има друг в района?

# 98
Дами, виждам, че сте по светнати от мен за магазините, аз не обикалям много, знам си два и там си ходя. Но ме интересува в района на 4 километър или към пазарчето на Мусагеница или към Г.М Димитров дали има някакъв магазин за ВУ.  ЗЗ разбрах,, че са го затворили, но дали има друг в района?
Младост 1 и Дружба 1  не са ти много далечко. разходи се до там.   bouquet

# 99
Привет и от още един клош-шопинг маниак Simple Smile
Следя темите от доста време, но едва сега се наканвам да пиша. Пазаруването от секънд-хенд магазините отдавна се е превърнало в краста за мен. Минавам край тях и някаква сила сякаш ме дърпа да вляза Simple Smile вече повече от половината ми гардероб е пълен с красотички от тези магазини Simple Smile ... и е такъв кеф да си намериш някаква страхотия за смешни пари и да затрупват с комплименти после ( пуста суета ).

Наобикалям най-редовно 3-4 магазинчета, с персонала им сме си вече другарчета. В подлеза при х-л Хилтън и НДК има едно малко магазинче - скъпичко е, повечето неща са със фиксирани цени, но там най-отдавна ходя. Наскоро откриха Мъпет Маг до него - доста по-добри са цените,но за съжаление част от продавачките са крайно нелюбезни.
Макс Маркет в Дружба често посещавам, близо е до работното ми място и там имам доста попадения, също отскоро и ЗигЗаг ми е в маршрута.
Ами май това е, снимки на красотите си сега нямам, но ще покажа обезателно. Да попитам, как мога се включа в групата във Фейсбук за размени?  Директно там ли да пиша?

# 100
  • Карлово

Peace
Peace

# 101

А къде се намира този магазин newsm78

# 102
Аз да попитам в 33 започна ли пролетното зареждане?

# 103

А къде се намира този магазин newsm78

Ами описала съм горе долу местоположението му  Mr. Green От църквата Св. Петка по посока бул. Източен  Crazy на около 200/300 метра от нея. С големи надписи на отсрещната улица пише Мъпет Маг  Heart Eyes

Аз да попитам в 33 започна ли пролетното зареждане?

Еми има малко, но според мен нещата бяха от миналата есен поне при нас  Laughing

# 104
Здравейте момичета!Днес посетих Бултекс на Кап.Райчо,новото зареждане.Почти нищо не ми грабна окото от дрехите.Още са на зимно зареждане.Харесах 2-3 чанти,но на 19,90/кг идват скъпички.Все пак си взех една-с дълга дръжка ,като ходя по ВУ да са ми свободни ръцете да ровя Grinning .И един колан си взех- цветът му е много тъмно
кафяв.
 http://prikachi.com/images/957/5918957S.jpg колан
 http://prikachi.com/images/972/5918972G.jpg чантата отблизо
 http://prikachi.com/images/974/5918974V.jpg отвътре
http://prikachi.com/images/975/5918975t.jpg пак

Общи условия

Активация на акаунт