Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм склонна да дам и 10-15лв за тениска от тия "подбраните" магазини, ама не и за H&M. Трябва да е по-интересна марка и много да ми е харесала.

# 661
Moringa, сравнението е повече от описателно, но да ме прощаваш, ама това, което си показвала далеч не е вкисната толумбичка  Laughing Аз, като ходя на зареждане съм почти същата като прекупвачите, може би затова не им се дразня. Определям си приоритет за деня- дали ще са футболните тениски, дали ще са шаловете или чантите, няма значение. Тръгвам натам и взимам по десени. Впрочем сега се сещам, че има зареждане на Мъпета на Димитър Петков  Sad А пък съм с 4 шева на пръста и хич не съм за такива битки сега  Sad

# 662
В този детски магазин Роклички и панталонки до днес има 3 дрешки за 5 лв.
Много ме е яд, че няма да мога да го посетя, като гледам снимките колко са им красиви нещата.... сигурно са останали хубави неща.

# 663
Аз пък се дразня не на прекупвачите - те поне купуват стоката, а на клиентите, които грабят като невиждали. На последното зареждане гледам майка и дъщеря с 2 кошници препълнени чакат пред пробните. Решиха да попрегледат какво са пъхнали в кошницата (явно са грабели без да гледат) и се почна ама това не ми харесва, това ще ми е голямо, това ще ми е малко... И се сещате как дрехите от препълнените кошници падаха по земята, те ги настъпваха, пълен ужас. Взели по 3 кожени якета и още няколко други, ясно е че няма да си ги вземат всичките. Обират най хубавите неща, без дори да ги купуват, създават допълнително работа на персонала, развалят стоката.

# 664
  • София
Аз пък не се дразня на такива хора, аз също  понякога съм си взимала 5 якета или 10 блузи и след проба и  внимателно оглеждане я съм взимала 1, я не...
Не създавам работа на никой, после си обикалям и ги връщам по местата. Нито бърша пода с тях. А прекупвачите и мен ме дразнят, защото успяват на бързо да изграбят голяма част от хубавите неща и после ги препродават на  петорни цени... в крайна сметка по-малко находки остават за  крайните клиенти така...

# 665
  • София, България
Аз пък не се дразня на такива хора, аз също  понякога съм си взимала 5 якета или 10 блузи и след проба и  внимателно оглеждане я съм взимала 1, я не...
Не създавам работа на никой, после си обикалям и ги връщам по местата. Нито бърша пода с тях. А прекупвачите и мен ме дразнят, защото успяват на бързо да изграбят голяма част от хубавите неща и после ги препродават на  петорни цени... в крайна сметка по-малко находки остават за  крайните клиенти така...

Дразнят ме прекупвачите, защото не ловуват честно, не купуват за себе си и съответно взимат дрехи във всякакви размери, което не ти оставя шанс, ако дрехата не им стане, да я върнат или да оберат еди какъв си размер - няма братче, всичко се граби от XS до XXXXL. Според мен, за да купуват с такова настървение, главният интерес е, че ги продават за нови.

# 666
Май обидихме прекупвачите  Simple Smile  Според мен не трябва да им се позволява достъп до редовните магазини, по - редно е да си пазаруват директно от склада, за да не дразнят клиентите на магазина.

# 667

Май обидихме прекупвачите  Simple Smile  Според мен не трябва да им се позволява достъп до редовните магазини, по - редно е да си пазаруват директно от склада, за да не дразнят клиентите на магазина.
  И аз така мисля, както в някои вериги- да не купуват n на брой чували.

# 668
  • Пловдив
Не съм чела цялата тема, ако може някой да сподели за Мъпет Маг Пловдив. Какви са цените и заслужавали се ходенето до там.
Доста време не съм ходила по ВУ, последния път забърсах едни дънки на  намаление от Фистата.

В понеделник на зареждане е 28лв. и после всеки ден пада с левче.

# 669
Днес с шефката ми решихме да убием малко време във владиславовският Бултекс-тя да вземе нещо за малкия си син,а аз "само да разгледам" Wink Като за 2,99/кг всичко беше ошушкано,но който търси намира,и за 5лв след щателно ровене из боклуците се обзаведох с яке,2 чифта дънки,блузка и сатенено коланче. Simple Smile
 http://prikachi.com/images/974/6049974m.jpg блузка Cubus,  цвят мента
 http://prikachi.com/images/964/6049964L.jpg  много исках такъв  цвят дънки Simple Smile
 http://prikachi.com/images/957/6049957M.jpg бежови слим дънки
 http://prikachi.com/images/954/6049954F.jpg пролетно яке, идеално си пасна с чантата от Бултекс вчера
 http://prikachi.com/images/956/6049956A.jpg сатенен колан ,измъкнах го от една блуза,която обаче не ставаше за носене.Тепърва ще му търся приложение.Просто не можах да му устоя Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 20:45 от teda mars

# 670
teda mars, за тези пари доста добре си се разписала в Бултекса  Mr. Green
Много ми хареса розовото дънки (не изневерявам на Бургас Joy), аз много искам едноцветно, такова ярко сако за пролетта ... Ако някой срещне из Варна да пуска сигналните ракети  Laughing
А твоето якенце, не ти препоръчвам да го насиш с чантата с капси, защото ще се загубят едно в друго - иначе милитари модата още щъка наоколо ...
Коланчето, според мен, ще си върви с всяка едноцветна блуза в накой от цветовете от коланчето и подобно бижу и ммммммм Heart Eyes
 Hug

# 671
И аз да се разпиша в тази темичка Simple Smile
Сандалки на висок ток, черни, нови за 4 левчета  Laughing Черни обувки, целите в пайети, пак на ток за 3 лв. Черно якенце на 3 suisses за 3 лв. Страхотен сутиен,бял на "Тримф" за 1лв и още един такъв на "Виктория сикрет" пак за левче Simple Smile
Почти целият ми гардероб е от ВУ, много съм доволна, по-късно ще се включа и със снимки  Crazy Peace

# 672
На мен якето на Теда ми хареса, също и ментована блузка.Като за разпродажба имате много хубави придобивки.

Този панталон е подарък от баба, но ни е малък, ако някой го иска го подарявам срещу пощенските.Бих го подарила на приятелки с момичета, но те са затрупани с дрехи.

# 673
  • Пловдив
Ммммм, много сладко. Хем момичешко, хем не е със задължителното розово.
Колко е голям?

# 674
  • София, България
Аз вчера най-накрая уважих ЗЗ на Борис - купих си 2 роклички и 1 блузка, ще ги снимам. Цената на кг беше 19,99. Излязоха ми 7 лева, не знам - много ли е малко ли е, аз съм се повредила, откакто си купувам неща от Хуманата за по левче  Mr. Green
Имаше в магазина един доста дразнещ гей, който се правеше на свръхлюбезен, за да си оригиналничи. Питаш го дали детското е на 2 етаж - 5 минути тирада, питаш го до колко часа работят - 10 минути.  Crossing Arms
Момичета, много моля да ме ориентирате къде има богат избор на обувки в София, само това не мога да си купя - хич не се ориентирам... 

Общи условия

Активация на акаунт