Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
За 3-4 години или размер 98-104, но повечето модели са дълги, а в кръстта тясни, много рядко успявам да намеря такива, които са с ластик горе и да й стават.Повечето са с корегиращи копчета и ластик отвътре, а аз търся изцяло на ластик, не искам с копчета.
От разпродажбата намерих само едни дънки, писах за тях.

# 646
За Варна Бултекс на Колхозен - днес нали е пролетното зареждане и въобще не си заслужава да се ходи, може би в другите дни от седмицата, но не и днес - нищо хубаво не видях, и защо ли, защото хубавите и нови неща с етикети бяха обрани вече в над 4-5 чувала от различни прекупвачи или каквито и да са там играчи ...  #2gunfire
Не мога да ги разбера тея прекупвачи, къде толкова я продават тая стока?????? Днеска имаше няколко жени, които обикаляха с чували и като хвърлих едно портмоне - му наскочиха и си го пъхнаха в чувала набързо. А портмонето беше разпрано и накъсано, но пишеше DKNY на него, но беше 100 % ментак  Laughing

# 647
За Варна Бултекс на Колхозен - днес нали е пролетното зареждане и въобще не си заслужава да се ходи, може би в другите дни от седмицата, но не и днес - нищо хубаво не видях, и защо ли, защото хубавите и нови неща с етикети бяха обрани вече в над 4-5 чувала от различни прекупвачи или каквито и да са там играчи ...  #2gunfire
Аз утре мислех да се разходя до там и да видя какво е положението.Само веднъж случайно попаднах на зареждане на касата пред мен 2 жени  с два чувала дрехи тъкмо им пишеха фактура за над 600 лв.Още две девойки си разглеждаха чувал с дрехи,че и повечето бяха с етикети.А беше едва 10ч. сутринта...Много ме дразнят тия прекупвачи  #Cussing out

# 648
Според мен държат някое от многото магазинчета около пазара и сигурно тези с етикетите си ги пускат на редовни цени ... има точно на същата улица, където е Бултекса 1-2 магазина със съмнителен произход ... По-нататък през седмицата може да мина и аз. Не намирам смисъл да отварят магазина за всички хора при зареждане, да направят понеделник от 9 до 11ч за прекупвачи и оттам нататък да сложат някакво ограничение ... знам ли, то направо е опасно за нас да ходим, когато тези са там ... Crossing Arms

# 649
Мен прекупвачите понякога ме вбесяват. Мисля, че всички трябва да имаме еднаква възможност за избор. Това сме го коментирали хиляди пъти в тази тема, която може би четат собствениците на големи ВУ магазини /това е идеята, всъщност/, коментират го и хората в магазините и няма резултат. Мисля, че трябва да има някакво решение. Надявам се да се открие скоро.

# 650
Според мен държат някое от многото магазинчета около пазара и сигурно тези с етикетите си ги пускат на редовни цени ... има точно на същата улица, където е Бултекса 1-2 магазина със съмнителен произход ... По-нататък през седмицата може да мина и аз. Не намирам смисъл да отварят магазина за всички хора при зареждане, да направят понеделник от 9 до 11ч за прекупвачи и оттам нататък да сложат някакво ограничение ... знам ли, то направо е опасно за нас да ходим, когато тези са там ... Crossing Arms
Аз пък не бих си купила, някаква марка с етикет, която знам, че никъде другаде не я продават, освен в мола. По - скоро според мен взимат новите и ги преетикират и така ги продават.

# 651
Има доста такива магазинчета. Разходете се по ул. Хан Крум в София, по ул. Иван Вазов, ул. Шишман и преките. Все едни малки магазинчета тип гаражи с подбрани дрехи ВУ  Peace Мен прекупвачите не ме дразнят, реално правят това, което и аз, но в по- голям мащаб. Защо да ме дразнят? Защото се редят пред магазините рано сутрин и имат стратегия ли? Не. Нито, защото се бутат- прости хора навсякъде има.

# 652
Мен ме дразнят с това, че обират всичко. Не ме дразни, че продават после дрехите, защото никога не бих се набутала да си купя от някакво малко магазинче с криви продавачки - единствените места, от които пазарувам са моловете и ВУ.  Peace

# 653
За 3-4 години или размер 98-104, но повечето модели са дълги, а в кръстта тясни, много рядко успявам да намеря такива, които са с ластик горе и да й стават.Повечето са с корегиращи копчета и ластик отвътре, а аз търся изцяло на ластик, не искам с копчета.
От разпродажбата намерих само едни дънки, писах за тях.
Дъщеря ми има тези на H&M и тези са с ластик.
Тези които тя има и ги подариха миналата година, още ги носи.
По вторите употреби не съм виждала обаче само с ластик.

# 654
  • Варна
Във варненските Хумани правят ли вече 50% намаление след 17 ч?  newsm78

# 655
Днес бях в Бултекс на Колхозния пазар.Уж само да разгледам,но не можах да си изляза с празни ръце.Нали е пролетно зареждане,а не видях една дреха с къс ръкав.Много ме издразни една лелка,която докато разглеждах чантите ме гледаше в ръцете и взимаше да види всичко,което оставях.
 http://prikachi.com/images/430/6044430d.jpg спортна чанта,ама с капси Simple Smile
 http://prikachi.com/images/433/6044433Q.jpg тънко шалче
 http://prikachi.com/images/420/6044420G.jpg якенце
 http://prikachi.com/images/415/6044415q.jpg блуза Hello Kitty
 http://prikachi.com/images/428/6044428B.jpg cуетшърт,суичър,или както там му се казва Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 20:02 от teda mars

# 656
Найс, найс ... спортната горница ми харесва  Heart Eyes

# 657
  • Пловдив
Не съм чела цялата тема, ако може някой да сподели за Мъпет Маг Пловдив. Какви са цените и заслужавали се ходенето до там.
Доста време не съм ходила по ВУ, последния път забърсах едни дънки на  намаление от Фистата.

# 658
Има доста такива магазинчета. Разходете се по ул. Хан Крум в София, по ул. Иван Вазов, ул. Шишман и преките. Все едни малки магазинчета тип гаражи с подбрани дрехи ВУ  Peace Мен прекупвачите не ме дразнят, реално правят това, което и аз, но в по- голям мащаб. Защо да ме дразнят? Защото се редят пред магазините рано сутрин и имат стратегия ли? Не. Нито, защото се бутат- прости хора навсякъде има.

По-скоро, с ръка на сърцето си признавам, завиждам ... Все едно цял месец да не си хапнал нищо сладко и се пазиш за един специален ден, в който знаеш, че в сладкарницата ще има фантастични сладкиши и торти и идва този ден, отиваш и какво да видиш ... в хладилната витрина останали само развалени толумбички и вкиснали се плодови кремчета ... А на съседната маса 2 жени отрупали масата си с всичко, за което си копнял през месеца ...Е, същата работа ... как да не го хване яд човек - не е като да нямам въображение, нали  Joy

# 659
Аз пък бих пазарувала от прекупвачите...но не съм виждала кой знае какви стоки по "подбраните" магазинчета, та да ме привлека като клиент
Има много стоки, да,но в неподходящ размер например, или прекалено висока цена за ВУ
Казвала съм- чисто нова тениска или блуза за детето или мен, от Х и М например, които се продават масово във ВУ- чисто нова от мола без намаление 10 лв, 20 лв максимум. Е как да дам пак 10 лв, за носена?!

Общи условия

Активация на акаунт