Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 923
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
Поздрав за големия отбор на Зейнепките: bowuu

благодаря  Hug

# 436
Днес казаха по радиото, че Азра си тръгнала, защото трудно изтърпявала разни агресивни фенки, които вечно преследвали Къванч.  Mr. Green ТЪзи пък не знае колко още по-агресивни има по форумите  Crazy

# 437
Днес казаха по радиото, че Азра си тръгнала, защото трудно изтърпявала разни агресивни фенки, които вечно преследвали Къванч.  Mr. Green ТЪзи пък не знае колко още по-агресивни има по форумите  Crazy

Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao ha ha ha ha  много смешно ми стана.... Joy Joy Joy

Че са агресивни така е , ама не ми се вярва да е само заради това...Къванч е скорпи- най сексуалната зодия, хич не и е било лесно на Азра  #Silly

Супер фрагман и доста рано ни го поднесоха....Благодаря Терзийска...

Зейнебката така жално погледна горката, на вратата на Кузей от фрагмана....Не интелигентно писмо,ами роман да напише все тая.....С олмаз или Без , за нея е без значение.

# 438

https://www.facebook.com/pages/Kuzey-ve-Cemre-Greek-Fan-Club/166 … ?sk=photos_stream

Тази снимка трябва да е след като Кузей си е тръгнал от Джемре.....

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:25 от Добро Утро

# 439
И ето го края на Симай. Баръш ще й види сметката. Ужас. Ама такава патка като нея не съм срещала, от трън та на глог и сама си ги боде.  ooooh!

Бану, ако в този епизод разбере какви ги върши Гюней и с коя, ще направи белята. Не знам дали това с ножицата не е малко пресилено.  newsm78 Струва ми се, че жената просто е тръгнала да помогне на някой да отреже я висящ конец, я някоя прежда.  Whistling

Ситуацията е направо да се хванеш за главата - в средата Кузей и Джемре, които се прегръщат и целуват по бузите, от едната страна Гюнейката, а от другата страна Зейнепката - определено една стрАотна картинка.  Peace

А какво ли прави Зейнеп пред дома на Кузей? Ако пък това е дома на Гюней, пак се питам същото?  newsm78 Нали момичето си хвана гадже, поне така го определи в предния епизод?  newsm78

И къде изчезна Дениз? Голяма мацка ми е, харесва ми излъчването й, косата й....  Peace

Мелда май нещо се е ядосала, ама все едно, че няма за какво. В крайна сметка, когато излизаш с женен мъж, трябва да си знаеш мястото. Колкото и ягоди, шампанско и последващите му там креватни изпълнения да му приготвяш, Той може да каже, че няма да може да дойде - Мелда, човечецът е женен.  ooooh!

# 440
Гюней пише съобщение на Мелда ( поне мисля, че на нея ), докато Бану лежи в леглото на гърдите му. Нямам думи, а и да имам, няма да ги кажа, че ще са многооооо грозниииии....

# 441
# 442

От тези фенки ли се е уплашила Азра newsm78

# 443
От тези фенки ли се е уплашила Азра newsm78

Може, може  Laughing коментираха, че нещо му поставяла ултиматуми, пък това не е добра политика към скорпион. Мислех, че за 11 години по-добре го е опознала. Може да е решила, че е непоправим.  Whistling

# 444
Ох, то не бяха анализи, то не бяха концепции. Да не говорим за  кристални топки , предсказания, гадателки и копирана любовна поезия... 
Тук никога не е имало единомислие, ако си мислиш за това. И се радвам, че е точно така...
иначе си е пьлна скука! А сюжета за този филм е достатьчно провокативен, така че, ако очакванията ти са за единомислие, си в голяма грешка!
Дафне, Лагуни, Абби
 bouquet

Ама тя нашата работа като в оня лаф - кога стана....ром, кога ти почерне дъто ! Joy Joy Joy
Добре, че има хора, които взеха съвсем  на сериозно призивите за преборване на глупостта, та се справиха с нея набързичко ! Ама кой да види ?! Mr. Green
Благодаря ти и за красотата, за Киво- подкрепям с две ръце написаното !  bouquet

Лагуниии, Дафне, Аби,  Heart Eyes Hug Heart Eyes отдавна не се бях забавлявала така !   bouquet

Терзи,  Heart Eyes ама ти нямаш милост, джанъм ! Този Киво, дето си го изтипосала, направо ме остави бз дъх ! Малко визия ала Джеймс Дийн са му докарали - страхотен е !

Роминка,  Heart Eyes ама тази жена нищо не е видяла ! Ми ако бяхме ние наоколо ! Crazy

# 445
Роминка,  Heart Eyes ама тази жена нищо не е видяла ! Ми ако бяхме ние наоколо ! Crazy

Взе ми думите от устата, джанъм!  Crazy

# 446

-Ау,Азра си замина.....к'во ще правя сега..........Госпожата,Ромина,Шани.......къде сте....

# 447

-Ау,Азра си замина.....к'во ще правя сега..........Госпожата,Ромина,Шани.......къде сте....

Joy Joy Joy Що ги вика? Да връщат Азрата ли? hahaha

# 448

Joy Joy Joy Що ги вика? Да връщат Азрата ли? hahaha

Joy Joy Joy Неееее, да го отървем от нея ! Laughing

# 449

Joy Joy Joy Да връщат Азрата ли? hahaha

-да бе,да се връща...да не съм луд да допусна същата грешка...

Общи условия

Активация на акаунт