Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 787
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
shaane
Не виждам любимата Азра

Сигурно и тя е казала Олмаз  Mr. Green

# 46
Ромина, благодаря за темата!

Терзи, благодаря за актуалното инфо!

Джемрейки, благодаря ви за хубавите постове!

# 47
# 48

Добро утро, момичета и хубав ден !  Hug
Нашият ден - сряда !

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 07:52 от allisas73

# 49
Добро утро! Hug
Роминка  Heart Eyes  bouquet  bouquet новата тема е прекрасна, благодаря!
Терзи  Heart Eyes   bouquet незаменима си!

Може ли някой да каже какви са все пак отзивите за филма?

# 50
# 51
# 52
# 53

dterziiskaБлагодаря за всички снимки   newsm51

# 54
Добро утро, дами! Хубав ден!
Благодаря на Ромина за новата ни тема!
Най-голямата ми тръпка довечера ще е появата на Дениз. На нея залагам да разбие ВНЛ-то.
Много важно е как ще влезе във филма и първото ми впечатление. Ще си напиша честно мнението.
Ще я бъде ли или няма да я бъде. Ако са пипнали визията й и се връща без специален повод в Истанбул, 99 % гаранция, че историята ще се случи.
Ако изобщо се появи! Peace
Къванч - блестящ в снимките на дтерзийска!  bouquet

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 09:47 от dafne_1

# 55
  • Uzbekistan / Tashkent
Привет, момичета   newsm47

Роминка, Терз благодаря  ви за всичко което правите за нас   newsm51....безценни сте

Убедена съм, че именно Денис ще се върне, защото тя е единствената която може да опровергае обвиненията на Баръш срещу Кузей...
А, за Зейнеп твърдо си държа, че е замесена в убийството на Ферат...това момиче не казва всичко което знае...много убедителна беше с думите си към Бурак " Бях с теб защото знаех, че не си убиец" и после се поправи бързо " Исках да кажа, така мислех "
От къде знае, освен ако не е била и тя в гората !?

Прекрасен ден ви желая, в очакване на серията тази вечер ....

# 56
Поздрав за Госпожата, Лагуни и Снежка! Hug Те си знаят защо! Joy Joy Joy Joy

Ааааа, Дафне, чувствам се изолирана.  Whistling

# 57
  • Пловдив
Добро утро, дами! Хубав ден!
Благодаря на Ромина за новата ни тема!
Най-голямата ми тръпка довечера ще е появата на Дениз. На нея залагам да разбие ВНЛ-то.
Много важно е как ще влезе във филма и първото ми впечатление. Ще си напиша честно мнението.
Ще я бъде ли или няма да я бъде. Ако са пипнали визията й и се връща без специален повод в Истанбул, 99 % гаранция, че историята ще се случи.
Ако изобщо се появи! Peace
Къванч - блестящ в снимките на дтерзийска!  bouquet
Така. За пореден път се убедих , че на  hahahaтази потребителка не и е ясно значението на думата любов и истински мъж.Но пък как да и стане ясно, след като защитава образ, който е изпълнен с омраза, завист, незадоволеност. Зейнеп е героиня, която предизвика отвращение дори в баща си.
Благодаря на момичетата за ръкоплясканията. Аз също се радвам, че в този форум има и хора, които правят разлика между ДОБРО и ЗЛО!!! 

# 58
# 59
Къванч и Кенан на обща снимка  Joy  hahaha  Whistling Веднага може да се види разликата, като започнем от тена, та до ръста. И двамата обаче са чаровни. Но, определено, Беренка/любимката ми, си пада по тъмнокожи с тъмни очи. До момента всичките й приятели са били такива. От тук става ясно кой на кого е отказал, колкото и да не им се вярва на повечето хора. както и да е, исках да кажа, че ми хареса снимката на Къванч и Кенан заедно.  Peace

Тази вечер няма да гледам филма, но се надявам да е много интересен епизод. Стискам палци Кузей да излезе от затвора.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт