Хубав и успешен ден!
Благодаря на Ромина за прекрасната тема!
В очакване на новата серия....

, защото тя натвори глупост след глупост и нарани много хора. Продължава да го прави и пред нищо няма да се спре. Пред нея Джемре е като първокласничка
по повод това, че си убедена, кой на кого е отказал...никак не съм убедена. Съдя по това, което съм виждала, как му се мяташе Берен на врата, когато се срещаха. Не знам какви мъже харесва твоята любимка, но или е сляпа или няма никакъв вкус за мъже. Този Кенан е всичко друго, но не и очарователен
По- грозно джудже не съм виждала .Мое мнение.
не се засягай! 

, защото тя натвори глупост след глупост и нарани много хора. Продължава да го прави и пред нищо няма да се спре. Пред нея Джемре е като първокласничка 
Аман от захаросани и празноглави кукли! Затова харесвам Джемре, тя е толкова реална. Ама и простотията и завистта на Зейнеб също.. Хайде да видим тази вечер, къде ще се самопокани пак, че да изплакни окото. То май това й остана.
Не вярвам да разходят Дениз от Лондон за делото, защото по принцип нейните показания биха подкрепили обвиненията на Баръш и прокуратурата за клопката, нали беше отвлечена точно с такава цел от Кузей. Да устрои капан на Фърат. Какви ще бъдат ползите в случая. Никакви. Присъствието и показанията й даже ще утежнят положението му. И Кузей сам се прецака с поведението си в залата. И предстои освобождаването му.
Мисля си, че Дениз ще има едно изключително предимство в борбата за Кузей.Не знам къде да търся прощалния й СМС. Където дава заявка за това.
Очаквам Джемрето сама да се представи като любимата на Кузей.''Кузей обича само мееееен''. И Дениз ще я помисли за луда. Препоръчани теми