Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 793
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте!

Хубав и успешен ден!

Благодаря на Ромина за прекрасната тема!

В очакване на новата серия....
newsm03

# 61
  • Тук някъде.....
Добър ден, честита сряда!   bouquet

Рали, съгласна съм и аз с написаното от теб! Защото и за мен е необяснимо как може някой да харесва Зейнеп като образ  #Crazy #Crazy #Crazy, защото тя натвори глупост след глупост и нарани много хора. Продължава да го прави и пред нищо няма да се спре. Пред нея Джемре е като първокласничка  Mr. Green И няма никакво, ама никакво основание да се държи така! Ако не знаеше за чувствата на Кузей, добре, ще се съглася. Но не беше така.
Знам, че сега ще наскачате срещу поста ми, но не ми е това целта. По отношение на позитивизма - да, предпочитам да търся доброто у героите, колкото и трудно да е, отколкото да плюя срещу героиня, която е положителен образ като цяло, и да търся и най-малкото, за което да се хвана. Само защото не е типичната захаросана красавица, която да стои до "бог" Къванч  Joy

# 62
Кралицата  Heart Eyes по повод това, че си убедена, кой на кого е отказал...никак не съм убедена. Съдя по това, което съм виждала, как му се мяташе Берен на врата, когато се срещаха. Не знам какви мъже харесва твоята любимка, но или е сляпа или няма никакъв вкус за мъже. Този Кенан е всичко друго, но не и очарователен hahaha По- грозно джудже не съм виждала .Мое мнение. Peace не се засягай! Hug
Рали, Софи  newsm51

# 63
Добро Утро, благодаря ти за пролетното настроение...  bouquet

Рали  Hug, Софи  Hug, Фенче  Hug

За Берен Саат, когото и да е избрала, си е нейно право.
Любовта е вълшебство, гледаш любимия с други очи...

# 64
  • Варна
Хубав ден !newsm51
Благодаря на Терзийска,за хубавите снимки newsm51

# 65
Приийст, и аз мисля , че участието на Дениз ще бъде до там, да помогне за разкриване убийството на баща си. Ако е свястна, а досега нямам основание, да мисля друго, сама ще осъзнае колко е невъзможно да я обича Кузей и ще си стои настрани. Може да е дъщеря на убиец, но не е възпитавана от него. И аз като Рали, търся доброто в героите.

Само при една героиня то е в дефицит.  Mr. Green
Мислех си за нея , като изгледах серията.
За Бурак, тя също е поредната свалка.
Той и Али я харесваше, но я преотстъпи на Кузей без бой.
Това момиче не е в състояние да породи по-дълбоки чувства, истинска любов...

# 66
  • Пловдив
Добър ден, честита сряда!   bouquet

Рали, съгласна съм и аз с написаното от теб! Защото и за мен е необяснимо как може някой да харесва Зейнеп като образ  #Crazy #Crazy #Crazy, защото тя натвори глупост след глупост и нарани много хора. Продължава да го прави и пред нищо няма да се спре. Пред нея Джемре е като първокласничка  Mr. Green И няма никакво, ама никакво основание да се държи така! Ако не знаеше за чувствата на Кузей, добре, ще се съглася. Но не беше така.
Знам, че сега ще наскачате срещу поста ми, но не ми е това целта. По отношение на позитивизма - да, предпочитам да търся доброто у героите, колкото и трудно да е, отколкото да плюя срещу героиня, която е положителен образ като цяло, и да търся и най-малкото, за което да се хвана. Само защото не е типичната захаросана красавица, която да стои до "бог" Къванч  Joy
newsm10 Аман от захаросани и празноглави кукли! Затова харесвам Джемре, тя е толкова реална. Ама и простотията и завистта на Зейнеб също.. Хайде да видим тази вечер, къде ще се самопокани пак, че да изплакни окото. То май това й остана. Joy  Joy  Joy

# 67
  • Пловдив
Зейнепчето, а и не само тя, живее за да дразни. Не знам как може това да е кредото на нечий живот, но е факт. Явно не се усеща! Изтърси се в къщата на Бурак, изтърси се в съда, когато задържаха Кузей...
Кузей, толкова директно и брутално й показа отношението си, а тя продължава да се самобичува, като го преследва. Къде е достойнството й?

Харесва ми, зараждаща се връзка между Гюней е Мелда. А на вас?
Мисля, че тази връзка ще изчисти представата за Гюней - златотърсача! Мелда ще бъде Джемреевата заместничка в сърцето на Гюней.

# 68
Пирожка, на мен ми хареса Мелда. В нея има разкаяние, че историята с ризата е довела до ареста на Кузей. Но такова разкаяние не виждам в Гюней. Хитър, пресметлив, безскрупулен.Той е опасен. Каза една мисъл, която е много дълбока - Той не е щастлив със себе си. От такъв човек очаквай всичко. Дано не съсипе всички жени, които са имали глупостта да го допуснат близо до себе си. Опасявам се, че ще дойде такъв момент-Мелда да се страхува от него, както сега се страхува Бану. А и не е започнал още офанзивата със Симай.
От Гюней нищо добро не очаквам. Не е в състояние да дари радост, щастие на никого.

# 69

Ааааа, Дафне, чувствам се изолирана.  Whistling
За теб, Кралице!

# 70
  • Пловдив
Даааа, Симай! Нея я забравих наистина  oops! И с нея картинката наистина ще стане доста пъстра  smile3530!
Няма как да е щастлив със себе си! Но това, че го осъзнава и признава е все пак някаква крачица - дано да е в положителна посока! newsm78

# 71
Зейнепки, Hug Не вярвам да  разходят Дениз от Лондон за делото, защото  по принцип нейните показания  биха подкрепили обвиненията на Баръш и прокуратурата за клопката, нали беше отвлечена точно с такава цел от Кузей. Да устрои капан на Фърат.  Какви ще бъдат ползите  в случая. Никакви. Присъствието и показанията й даже ще утежнят положението му. И Кузей сам се прецака с поведението си в залата. И предстои освобождаването му.
По други причини ще я вкарат. Ще бъде част от харема на Кузей. JoyМисля си, че Дениз ще има едно изключително предимство в борбата за Кузей.Не знам къде да  търся прощалния й СМС. Където дава заявка за това.
Дениз не познава никого от махалата.  И така, няма да бъде обект на манипулации от страна на свраките. Нали те провалиха връзката на Зейнеп и отрязаха шансовете на Кузей за ново начало.Като го върнаха обратно в калта.И Дениз няма как да разбере, че Кузей обича друга. Щото не ми се вярва сам си признае, ако усети нездрав интерес в Дениз към него.Необезпокоявана от никой ще влиза под кожата му. Тоя мъж има нужда от любов. Няма да се дърпа. Joy Очаквам  Джемрето сама да се представи като любимата на Кузей.''Кузей обича само мееееен''. И Дениз ще я помисли за луда.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:16 от dafne_1

# 72
# 73

Това ли е Кенан???

# 74

Общи условия

Активация на акаунт