Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 934
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Ама това Джемретата, как не се сетиха по един бонбон да почерпят за падането на олмазите ?!  Mr. Green
На нас може и да не ни се случват нещата, ама поне сме щедри - особено на добро настроение !
За вас, дами, време е за по питие !  bouquet

Скрит текст:
мога и други работи да копирам, освен любовна поезия Mr. Green
Hug Благодаря! Предлагам първата чаша на екс в чест на падането на Олмаза. Ние за щяло и нещяло гърмехме шампанско и черпехме, те се стискат  за един бонбон. Те хората са казали, че хубавите работи трябва да се полеят. Наздраве!

# 466
# 467
Олелееее, аз от тези фенки далеч ще избягам на мястото на Къванч  ooooh!

# 468
# 469
Ама това Джемретата, как не се сетиха по един бонбон да почерпят за падането на олмазите ?!  Mr. Green
На нас може и да не ни се случват нещата, ама поне сме щедри - особено на добро настроение !
За вас, дами, време е за по питие !  bouquet

Скрит текст:
мога и други работи да копирам, освен любовна поезия Mr. Green
Hug Благодаря! Предлагам първата чаша на екс в чест на падането на Олмаза. Ние за щяло и нещяло гърмехме шампанско и черпехме, те се стискат  за един бонбон. Те хората са казали, че хубавите работи трябва да се полеят. Наздраве!

Джемре моли Гюней в името на дните пракарани с него да не им пречел. Казва "Не ни пречи". Гюней и той не изглежда да е много изненадан като пита "вие", "станали сте вие". Значи е ясно. Няма място за съмнение, че Кузей е сложил в задния си джоб Олмаза. И наистина това си е много сериозен повод за почерпка. Хайде! Да ни е сладко!

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 19:48 от sinq laguna

# 470
  • Тук някъде.....
Хич не се стискам за бонбоните, но този фрагман ме хвърли в известен размисъл  Mr. Green Терзи, много благодаря!   bouquet Сигурна съм, че ще имат още много препятствия и пречки за любовта си Джемре и Кузей, но за олмазите ако съм сгрешила - ще си призная. Обещавам!  Laughing

# 471
Софи, мерси за почерпката!   bouquet Колко още пречки да измислят? Няма ли да станат доста  банални с този подход ? Какво те хвърли в размисъл от фрагмана?

# 472
Хич не се стискам за бонбоните, но този фрагман ме хвърли в известен размисъл  Mr. Green Терзи, много благодаря!   bouquet Сигурна съм, че ще имат още много препятствия и пречки за любовта си Джемре и Кузей, но за олмазите ако съм сгрешила - ще си призная. Обещавам!  Laughing

Благодаря !  bouquet
Оставям ви дами, да ми запазите малко от Бейлиса, че тази вечер съм обявила код Червено ! Wink

# 473
  • Пловдив
Ох, то не бяха анализи, то не бяха концепции. Да не говорим за  кристални топки , предсказания, гадателки и копирана любовна поезия...  
Тук никога не е имало единомислие, ако си мислиш за това. И се радвам, че е точно така...
иначе си е пьлна скука! А сюжета за този филм е достатьчно провокативен, така че, ако очакванията ти са за единомислие, си в голяма грешка!
Дафне, Лагуни, Абби
 bouquet

Ама тя нашата работа като в оня лаф - кога стана....ром, кога ти почерне дъто ! Joy Joy Joy
Добре, че има хора, които взеха съвсем  на сериозно призивите за преборване на глупостта, та се справиха с нея набързичко ! Ама кой да види ?! Mr. Green
Hug Госпожата, себе си разпознах  в кристалната топка, предсказанията и гадателките, Лагуни, Шани, Снежка, Аби - сред анализаторите, теб - в  любовната поезия и концепциите. Въпросната потребителка - в глупостите и борбата срещу злото. Не сме същата категория, просто. И в нейната категория ''борба срещу злото и глупостите''досега  няма излъчен победител. Така си се мъчи да пише.
Очаквания за какво... newsm78....в грешка, тъпо.За какво единомислие говорим тук.  Май от изказаното ми мнение други се засягат, а даже и се разпознават. Joy  Joy  Joy Забавлявам се на вашето единомислие и колко спокойно приемате чуждото мнение.-100% Зейнепки. Добре си определяш категорията Дафне . Очаквам следващото предсказание ,момента за литературно четене...премесени с някоя псувня или вие не използате...такива Joy  Joy  Joy
От роми и дъта не разбирам. Явно си искала да напишеш нещо.. 
 Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно - Уолтър Липман- за Зейнепките и дамата с единомислието...

# 474
  • Тук някъде.....
Софи, мерси за почерпката!   bouquet Колко още пречки да измислят? Няма ли да станат доста  банални с този подход ? Какво те хвърли в размисъл от фрагмана?

Това, което предизвиква олмазите на Кузей /знам, че не сте съгласни/ е Гюней - сакън да не се окаже прав! В този фрагман Гюней излиза от сянката, вкоято го бяха поставили двете вещици и мисля, че отново ще предизвика смут у Кузей. Дали ще се стигне до олмаз отново, не знам, но има такава възможност, и то не заради нещо друго, а и заради прословутата ревност на Кузей. Какво чу всъщност той? Че Джемре казва на брат му "В името на всичко, което сме преживели с теб, не се занимавай с НАС" . Доста е двусмислено, и толкова му и трябва на Кузей за да запали от четвърт. Той все още не знае, че Джемре и Гюней не са били интимни, да не забравяме и сцената с халата от банята. Така че истинската битка за Джемре тепърва предстои.
Другото интересно е, че така глупашки приключиха с убийството на Ферат  ooooh! Тук също ще има изненади, струва ми се, не е това, което изглежда.

# 475
  • на морето
Ох, то не бяха анализи, то не бяха концепции. Да не говорим за  кристални топки , предсказания, гадателки и копирана любовна поезия...  
Тук никога не е имало единомислие, ако си мислиш за това. И се радвам, че е точно така...
иначе си е пьлна скука! А сюжета за този филм е достатьчно провокативен, така че, ако очакванията ти са за единомислие, си в голяма грешка!
Дафне, Лагуни, Абби
 bouquet

Ама тя нашата работа като в оня лаф - кога стана....ром, кога ти почерне дъто ! Joy Joy Joy
Добре, че има хора, които взеха съвсем  на сериозно призивите за преборване на глупостта, та се справиха с нея набързичко ! Ама кой да види ?! Mr. Green
Hug Госпожата, себе си разпознах  в кристалната топка, предсказанията и гадателките, Лагуни, Шани, Снежка, Аби - сред анализаторите, теб - в  любовната поезия и концепциите. Въпросната потребителка - в глупостите и борбата срещу злото. Не сме същата категория, просто. И в нейната категория ''борба срещу злото и глупостите''досега  няма излъчен победител. Така си се мъчи да пише.
Очаквания за какво... newsm78....в грешка, тъпо.За какво единомислие говорим тук.  Май от изказаното ми мнение други се засягат, а даже и се разпознават. Joy  Joy  Joy Забавлявам се на вашето единомислие и колко спокойно приемате чуждото мнение.-100% Зейнепки. Добре си определяш категорията Дафне . Очаквам следващото предсказание ,момента за литературно четене...премесени с някоя псувня или вие не използате...такива Joy  Joy  Joy
От роми и дъта не разбирам. Явно си искала да напишеш нещо.. 
 Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно - Уолтър Липман- за Зейнепките и дамата с единомислието...

Личните нападки и персонални обиди от страна на някои редови списвачки, само демонстрират липсата на интелект, възпитание и култура на общуване, но на тях това не им пречи да се себедоказват по този елементарен начин.

# 476
Лагуни,  Heart Eyes Зейнеп не каза ли, че ако ще има гадже, не иска той да носи оръжие? ( за гадже съм сигурна, заради думата, която използва  Peace ) А защо Баръш да прави зло - мисля, че беше достатъчно унизен от Кузей, пред прислужницата си. А и защо мислиш, че спа със Симай, защото е влюбен в нея ли?  Joy Всичко е мръсна игра срещу Кузей. Въпреки, че Симай вече не му е жена, това си беше целенасочено, ако не за да разбере Кузей, то поне за върешно удовлетворение.  Peace И сега, след наранената му гордост и унижението, единствения начин да предизвика Кузей е Симай, защото с Джемре вече е свирена работа.  Peace

Дафне,  Heart Eyes аз не съм сигурна, че на Гюней няма да му пука. Той е като едно малко дете, което никога не си дава играчката, но в същото време обича да си играе и с другите играчки - чужди, негови, без голяма значка.  #2gunfire Може пред тях да го играе "не ми пука за вас", но отвътре ще се изяде, щото видиш ли брат му е по-желан от него.... от жена, която можеше да има, но не успя.  Peace

# 477
  • Пловдив

Това, което предизвиква олмазите на Кузей /знам, че не сте съгласни/ е Гюней - сакън да не се окаже прав! В този фрагман Гюней излиза от сянката, вкоято го бяха поставили двете вещици и мисля, че отново ще предизвика смут у Кузей. Дали ще се стигне до олмаз отново, не знам, но има такава възможност, и то не заради нещо друго, а и заради прословутата ревност на Кузей. Какво чу всъщност той? Че Джемре казва на брат му "В името на всичко, което сме преживели с теб, не се занимавай с НАС" . Доста е двусмислено, и толкова му и трябва на Кузей за да запали от четвърт. Той все още не знае, че Джемре и Гюней не са били интимни, да не забравяме и сцената с халата от банята. Така че истинската битка за Джемре тепърва предстои.
Другото интересно е, че така глупашки приключиха с убийството на Ферат  ooooh! Тук също ще има изненади, струва ми се, не е това, което изглежда.
От този фрагман нищо не се разбира. Има ли го с превод ?
Джемре знае, че единственото което възпира Кузей е факта, че е била годеница на Гюней. Проблема е в принципите на Кузей. Осъзна що за стока е брат му, но...Съмнявам се да мисли, че са били интимни..По интересно според мен е  накъде се запъти Бану. smile3530 Заприлича ми на сериен убиец.

# 478

Хубава мисъл! С широк спектър на приложимост.

Софи, аз съм от тези , които смятат, че в разговора на летището Кузей  каза много истини. Една от тях е, че смята, че брат му също е направил жертва за него оставяйки Джемре. Ти знаеш какво мисля, говорили сме. Всъщност считам, че Кузей подсъзнателно знае, че това е истината, но не иска да признае и приема по- угодния вариант за него. Знам, че ти не си съгласна с моето виждане по въпроса. Иначе считам, че Кузей няма да изревнува в случая. Той е убеден в любовта на Джемре. Съгласна съм и аз, че вече се започва с истинската битка, но не за Джемре, а докато си признаят всичко и истината лъсне. Гюней е наясно, че Джемре обича Кузей. За убийството на Фърат също смятам като теб. Очаквам съвсем друга да е истината.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт