Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 959
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
То тая прегръдка си беше *ох на бате момиченцето*  Mr. Green
От такива баткови прегръдки се пръкват и други момиченца  Joy  Joy  Joy

За Кузей, Джемре е "забраненият плод". Държи се малко недодялано, но това е част от неговия образ. Първо я прегърна с едната ръка, много плахо, но когато извади от джоба си и другата - тук вече обстановката се наелектрезира... Наклони леко главата си и вдъхна аромата на косите й ..... Виждах борбата в този мъж, да целуне любимата жена!
Стига се е борил вече! Да вземе да се отпусне този човек накрая, та и на нас да ни олекне  luvbed

# 286
  • Пловдив
Рали, ама след това luvbed ще взема да свърши филма.....

# 287
  • Пловдив
Пирожка, така поне няма да гледаме повече злобни усмивчици от екрана,а само  txtloves

# 288
  • Пловдив
Пирожка, така поне няма да гледаме повече злобни усмивчици от екрана,а само  txtloves

Нямаш предвид телевизионния, предполагам  newsm03

# 289
  • Пловдив

Нямаш предвид телевизионния, предполагам  newsm03

Имам предвид освен телевизионния newsm62

# 290
Да, дами, обаче концепцията на филма е далеч от любовна сапунка. Та едва ли ще гледаме това txtloves  и luvbed  Laughing

# 291
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 292
Привет и от мен! Изгледах филма и имам какво да споделя. Ще го напрая по- късно вечерта, че сега излизам. Обаче сцената Зейнеп и Бурак е пълно разочарование.  newsm11 Толкова дълго чакахме да мине фрагмана за едно нищо. Изсмукано от не знам от къде. Тия за какви ни взимат? Ще рече човек , че това е единственият пистолет на света и Бурак вече никога няма да може да се обзаведе с нов пистолет, щото Зейнеп го изхвърли.  Sick И защо тя трябваше да го прави, а не той и това не можах да схвана.  ooooh!

Да, дами, обаче концепцията на филма е далеч от любовна сапунка. Та едва ли ще гледаме това txtloves  и luvbed  Laughing

newsm10

До по- късно, дами!

# 293
Точно, баткото се сби и върна на момиченцето играчката да не плачка. Joy Joy Joy

# 294
Ще рече човек , че това е единственият пистолет на света и Бурак вече никога няма да може да се обзаведе с нов пистолет, щото Зейнеп го изхвърли.  Sick И защо тя трябваше да го прави, а не той и това не можах да схвана.  ooooh!

Hug Направиха го заради феновете на Зейнеп. Реабилитираха я.Щото някои предполагаха, че  като отмъстителка Зейнеп ще стане  убийца. Не обича такива играчки.Точка на въпроса.

# 295
Точно, баткото се сби и върна на момиченцето играчката да не плачка. Joy Joy Joy

Много ми е интересно какво пишеха в писмата си двете момичета. Идея си нямам за Зейнеп. Обаче Джемрето разбрах , че му казва , че много го обича. Това добре. Обаче защо трябваше да го натоварва с нейните кахъри за колието , ако е искала да му вдъхне сили, кураж, топлина, от които се предполага , че ще има нужда Кузейката в затвора. Вместо да маже раните му, да му действа като балсам, стана точно обратното. Щеше да е хубаво тази иначе трогателна прегръдка да се беше случила извън контекста на предешествуащите я събития. Просто защото Кузей вече не може да се възъдържа от изгаряща любов по Джемре. Така поставени нещата отнемат от очарованието на иначе наистина хубавия момент. Мое мнение.

# 296
Привет и от мен! Изгледах филма и имам какво да споделя. Ще го напрая по- късно вечерта, че сега излизам.
Да, дами, обаче концепцията на филма е далеч от любовна сапунка. Та едва ли ще гледаме това :

newsm10

До една,две серии филмът може и да свърши. Оформиха двойките,Хандан се отказа да отмъщава, убиецът на Фърат е разкрит,Гюней ще си живее с Бану и с Мелда като любовница, Баръш още един бой и ще даде развод,Шереф се върна на работа, Симай става проститука, Сами се жени.И май нищо не остана да виси. Joy
Ах, ах, Зейнепки! Не можем да си познаем героите.К'во стана?

# 297
[
Много ми е интересно какво пишеха в писмата си двете момичета. Идея си нямам за Зейнеп.
HugНай-смисленото нещо във филма беше писмото на Зейнеп. Той, затова Кузей се размисли. Другото писмо го провокира да се бие.

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 18:16 от dafne_1

# 298

Сега очаквам удар от Баръш. Госпожата,  Heart Eyes много си права, той е опасен противник.  Hug

И фрагмана с Зейнеп и езерото, разбирам, че е бил не това, което доста от нас очаквахме. Ама какво да се прави, кажи им Едже и Мелек и повече не се обяснявай, всичко е ясно.  Joy

Хубав ден ви желая!

Кралицата,  Heart Eyes така е, мила - опасен и много “хлъзгав“ е Баръш, сега се озлоби още повече.
Да не говорим, че Гюней също ще се активизира, според мен. Не знам защо, но имам чувството, че той ще види тази мила сцена и ще стане много интересно.

Това с пистолета и обяснението на Зейнеп, или е най- глупавото нещо, което могат да сътворят двете цинцифуции, или отново ни пуснаха по пързалката .И съм склонна да мисля, че по- скоро е второто ! Иначе защо акцентираха върху момента със свалянето на ръкавицата, която отново беше само една...?

Някак не вярвам и на историята за убийството на Ферат. Толкова време, такова преследване, толкова много болка, която пирчини ...и изведнъж - бащата на гаджето на щерката !Никак не го вярвам това. А може би и Денис не го вярва и нарочно излъга Шереф, за да отклони вниманието му. Ще видим.
Много ме ядоса Кузей с късането на писмото от Демет, но ...това е Кузей - първичен и първосигнален.Явно за него не съществуват нюанси в отношенията- раз кюнци-раз печка. Все пак е добре да си даде сметка, че няма как да попречи на хората да продължат напред, а ако истински ги обича, би трябвало да ги насърчи да го направят. Мисля, че ще дойде момент, в който ще съжали за поведението си, дано да не е твърде късно...

Роминка,  Heart Eyes концепцията за филма, ако изобщо я има, е тотално сбъркана вече, знам ли ги какви са ги стъкмили. Тяхната работа - сън спали, сън сънували малко ! Laughing

За сцената с прегръдката вече споделих мнението си. Peace

# 299

Общи условия

Активация на акаунт