Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 883
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Пожелавам на всички лека и спокойна вечер тъй като имам работа. И само Кузей-Джемре уникални.Чакам и целувка в скоро време.Много са сладки двамата.Чао и до нови срещи на всички Simple Smile Wink.

# 316
# 317
allisas73 напълно те подкрепям и аз и аз мисля абсолютно същото като теб.Това което написа е напълно вярно.Благодаря ти за подкрепата а и надявам се доста други да мислят като нас.Чао от мен спокойна вечер ти пожелавам Wink.

# 318
# 319
# 320
# 321
# 322

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 21:03 от dterziiska

# 323
  • Тук някъде.....

# 324
Софи, прекрасен е клипа. Благодаря ти.  bouquet

# 325
  • Варна
Софи newsm51 Heart Eyes Страхотно клип4е Heart Eyes

# 326
4. Зейнеп и Бурак- не виждам такава двойка!  newsm78 #Crazy
  HugJoy Да, бе! Ако Бурак хвърли пистолета, ще се влюби в него. Joy И това  беше толкова смешно колкото финала.
Доверявам се на оценката, която дават професионалистите. Подкрепям тройката.

# 327
  • По света и в нас.
Невероятен клип!Снощи ни дочаках прегръдката,защото много ми прекъсваше,но сега направо ме изкефи newsm03

# 328
# 329
Привет и от мен! Изгледах филма и имам какво да споделя. Ще го напрая по- късно вечерта, че сега излизам.
Да, дами, обаче концепцията на филма е далеч от любовна сапунка. Та едва ли ще гледаме това :

newsm10

До една,две серии филмът може и да свърши. Оформиха двойките,Хандан се отказа да отмъщава, убиецът на Фърат е разкрит,Гюней ще си живее с Бану и с Мелда като любовница, Баръш още един бой и ще даде развод,Шереф се върна на работа, Симай става проститука, Сами се жени.И май нищо не остана да виси. Joy
Ах, ах, Зейнепки! Не можем да си познаем героите.К'во стана?

Joy Joy Joy Joy Joy Ми какво стана. Стана тя каквато стана. От тук нататък само паднали олмази ще гледаме.  Mr. Green  Щом и Сами бей гледа на Джемре вече с добро око. За снаха я смята вече май. hahaha Пък Зейнеп я гледа изпод вежди. Има и зъб за яйцата щото.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт