Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 827
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.
Мом
Здравей Кузей,
Мислейки за случилото се в пекарната и за всичко около нас, бих искала да върна времето назад и да се разделим с добро.  Може би дойде време да оставим обидите настрана, какво ще кажеш, а?
Говорих с твоя адвокат и му казах, ако е необходимо ще дам показания, но най-важният свидетел е Баръш. Той няма да промени показанията си, докато не се раздели с Джемре. Знам, че за теб това не е важно. И ще препочетеш да стоиш зад решетките, отколкото на свобода, подарена от Баръш. Защото ти си такъв. Заради любимите си, няма да се поколебаеш да се жертваш. Ако можех да бъда една от тях.Много исках да съм жената, която да обичаш, без да се налага да се отричаш от твоите истини и принципи, защото знам, че няма да бъдете заедно. Пази се, Кузей.
До скоро!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 23:30 от dafne_1

# 361
# 362

Hug Като  прочетох постовете Ви с Госпожата Hug проследих  отзвука на тая сцена при две-три Джемрейки, Ами никакъв нов нюанс не вкарват в постовете си. 

Hug Дафне, за мен е ясно , че финала от снощи нямаше да се състои ако Кузей не изпитваше чувство за вина и отговорност пред Джемре. Той смята, че едва ли не Баръш е малтретирал Джемрето, която се е жертвала за него и е търпяла ужасни неща за негово добро.  hahaha  Точно така възприема нещата Кузей. Обаче едно е ясно. Джемрето не знам до колко познава Кузей, но знае и то прекрасно как да предизвика у него желани реакции. Колко доволна беше само, кoгaто Кузей разби носа на Баръш. Само да знае сега как го е подредил. Ще хвръкне от щастие без да се замисли какво точно означава случилото се. Всъщност тя вече лети от щастие. Сигурно си е помислила, че Кузей е занесъл букет цветя на Баръш и така е взел колието.

# 363
Лагуни, по горе е превода

# 364
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.
Мом
Здравей Кузей,
Мислейки за случилото се в пекарната и за всичко около нас, бих искала да върна времето назад и да се разделим с добро.  Може би дойде време да оставим обидите настрана, какво ще кажеш, а?
Говорих с твоя адвокат и му казах, ако е необходимо ще дам показания, но най-важният свидетел е Баръш. Той няма да промени показанията си, докато не се раздели с Джемре. Знам, че за теб това не е важно. И ще препочетеш да стоиш зад решетките, отколкото на свобода, подарена от Баръш. Защото ти си такъв. Заради любимите си, няма да се поколебаеш да се жертваш. Ако можех да бъда една от тях.Много исках да съм жената, която да обичаш, без да се налага да се отричаш от твоите истини и принципи, защото знам, че няма да бъдете заедно. Пази се, Кузей.
До скоро!

newsm51 newsm51 newsm51

Много е права Зейнеп!

# 365
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.
Мом
Здравей Кузей,
Мислейки за случилото се в пекарната и за всичко около нас, бих искала да върна времето назад и да се разделим с добро.  Може би дойде време да оставим обидите настрана, какво ще кажеш, а?
До скоро!

newsm51 newsm51 newsm51
И сравни го с писмото на оная чавка.

# 366

И сравни го с писмото на оная чавка.

Аз и с нейното писмо не съм наясно напълно , но ми стига това, че разбирам, че му се жалва за колието. Не знам защо не се коментира това от нейните фенки. Не вярвам да им е харесало. Интересно и това, че не се коментира писмото и на Зейнеп. Коя от двете мисли за Кузей, ако се съди от казаното в писмата им?

# 367
по важно е за коя мисли КУЗЕЙ.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЛЕКА ...от мен  Laughing

# 368
по важно е за коя мисли КУЗЕЙ.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЛЕКА ...от мен  Laughing

Предстои да видим сериозността и важността на този факт.  Peace

# 369
# 370
# 371
# 372

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 02:55 от dterziiska

# 373
# 374
Добро утро! Hug
Софи  Heart Eyes невероятно клипче, благодаря!   bouquet
Терзи  Heart Eyes   bouquet  bouquet  bouquet
Е, на някои финала на последната сцена може да му е смешна, ама на повечето им хареса и то много, това е по-важно!

https://www.facebook.com/photo.php?v=244505412353161&set=vb.398629020159903&type=2&theater

Това клипче го откри Диди спайн, за пръв път виждам Киво така да се изкефи на лудите си фенки...
Доколкото чета от коментарите отдолу, феновете споделят, че е абсолютно красив и не могат да повярват, че са го видели толкова отблизо...Ех, късметлийки...
Явно е бил на Турският кинофест в Лондон newsm78

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 08:53 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт